五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
關愛座Hunter巴打,我有樣野問下你

你老母有無帶你去驗智商
捉毛黨關愛座hunter 答到我點解出呢個post嘅人俾人打到爬咗係度但都重死撐未?

死撐?冇錯使乜死撐?
捉毛黨關愛座hunter 答到我點解出呢個post嘅人俾人打到爬咗係度但都重死撐未?

死撐?冇錯使乜死撐?

咁幾時有圖
關愛座Hunter巴打,我有樣野問下你

你老母有無帶你去驗智商

我反而好奇波動狗做五毛之前使唔使驗智商

死撐?冇錯使乜死撐?

咁幾時有圖

我咪話D wade暗撐支付寶囉
你係咪弱智架

死撐?冇錯使乜死撐?

咁幾時有圖

你係咪弱智架

你話係咪係囉
你條友暗撐淘寶呀

死撐?冇錯使乜死撐?

咁幾時有圖

你係咪弱智架

你話係咪係囉
你條友暗撐淘寶呀

哦。有人信咩?
開咗咁多post屈我都煲唔起喎

死撐?冇錯使乜死撐?

咁幾時有圖

你係咪弱智架

你話係咪係囉
你條友暗撐淘寶呀

哦。有人信咩?

訴諸多數的謬誤

即一個言論僅僅因為受大多數人接受和歡迎便被確認為真。

死撐?冇錯使乜死撐?

咁幾時有圖

你係咪弱智架

你話係咪係囉
你條友暗撐淘寶呀

其實佢係溏心風暴3打手

死撐?冇錯使乜死撐?

咁幾時有圖

你係咪弱智架

你話係咪係囉
你條友暗撐淘寶呀

其實佢係溏心風暴3打手

即係tvb打手
仲衰 支持文化入侵

死撐?冇錯使乜死撐?

咁幾時有圖

你係咪弱智架

你話係咪係囉
你條友暗撐淘寶呀

哦。有人信咩?

訴諸多數的謬誤

你呢啲叫懶係眾人皆醉你獨醒呀柒頭

死撐?冇錯使乜死撐?

咁幾時有圖

你係咪弱智架

你話係咪係囉
你條友暗撐淘寶呀

哦。有人信咩?

訴諸多數的謬誤

求鳩其dom低一句就當擊倒人我都識啦

你呢啲叫on9仔呀柒頭,我屌你老母

死撐?冇錯使乜死撐?

咁幾時有圖

你係咪弱智架

你話係咪係囉
你條友暗撐淘寶呀

哦。有人信咩?

訴諸多數的謬誤

你有證據先講嘢啦
講咩明撐暗撐 我就有D_Wade直接話支付寶唔安全嘅證據喇
本身諗住呢個post爆左開多個2就算
但而家愈玩愈好玩
我保證2都一定會爆1001開3
會有齊cap圖,關語錄

驚閪咩
關狗話人眾人皆醉你獨醒
關狗話人眾人皆醉你獨醒

呢個post入面明明就係關狗做獨個個
我好懷疑關生口中嘅眾人係咪個班淨係識俾正負皮吶喊助威嘅人
我好懷疑關生口中嘅眾人係咪個班淨係識俾正負皮吶喊助威嘅人

沉默的大多數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞