五毛咁囂張。會員通街都係處都有啲責任

120 回覆
18 Like 6 Dislike
就係佢提議搬post
一講完admin就將所有警告post搬哂去站務台
懶係中立噉
其實即係縱容啲五毛

[url]要求admin搬哂時事台既投訴post入站務台

https://lihkg.com/t/448274/1?ref=android

LIHKG @ Android[/url]
I can't agree with you more

我喺時事台整條五毛list以正視聽屌你老母連生你就搬去站務台,你咁搞咩意思啊?我屌你老母五毛「民國復興」bam完又復出又係咩意思啊?宜家五毛改名扮其他人講嘢,明顯係離間分化策略,連生你郁都唔郁下佢地!頂你個肺連生竟然殺忠良不殺奸臣!屌你老母仆街冚家鏟連生包庇五毛,助紂為虐!為虎作倀!天理不容!

我正大光明!做嘅所有嘢全部都係想杜絕五毛!你連狗兼成班濕鳩契弟管理員,竟然夠膽移走我地對抗五毛嘅post!反而民國復興,三色貓,JR嗰班五毛又唔ban走!助他人志氣滅自己威風!我話你聽死連狗你再咁搞落去連登只會步高登後塵比五毛完全攻陷!

0討論價值

唔該admin 搬埋哩個post去政事台

任何人,包括樓主,嚴重洗版就應該考慮bam
0討論價值

唔該admin 搬埋哩個post去政事站務台

0討論價值

咪就係你呢啲中立既人害死大家囉

我洗版點都唔夠五毛勁啦
0討論價值

我洗版點都唔夠五毛勁啦

咪傻 佢根本就係五毛
0討論價值

同意
0討論價值

我洗版點都唔夠五毛勁啦

咪傻 佢根本就係五毛

我就未發現佢撐中國或者撐五毛言論
所以冇擺佢入list
不過同LIKLN一樣係豬隊友囉
0討論價值

我洗版點都唔夠五毛勁啦

咪傻 佢根本就係五毛

所以冇擺佢入list

唔撐就係豬隊友 要排斥佢先得
香港飽受支那摧殘
連連登都有五毛肆虐

竟然仲有人同中共&佢嘅爪牙講規矩
應該話呢種人離地、左膠定天真好?
0討論價值

我洗版點都唔夠五毛勁啦

咪傻 佢根本就係五毛

不過有道你講得好
長他人意志
滅自己威風
同五毛跟rule玩係咪on9
明知人地黎踩場搞破壞
香港飽受支那摧殘
連連登都有五毛肆虐

佢直情當左自己係法官
0討論價值

我洗版點都唔夠五毛勁啦

咪傻 佢根本就係五毛

所以冇擺佢入list

我開post就係要警告提防五毛
跟手就搬哂去站務台
畀admin睇呀?
香港飽受支那摧殘
連連登都有五毛肆虐

五毛想破壞時事台討論

跟住有人透過破壞時事台討論黎脅迫adminbam人

邏輯係邊?目的係咩?

點解要洗鳩時事台版叫admin做野?

冇站務台咩?!

長年有五毛,咁係咪長年嗰三條友可以不斷洗版?

咁同有好多五毛狀態有咩分別?Merit係邊?
其實係人都知洗版唔好 但無計
除非大開殺界咁ban 但咁樣同斬腳趾無分別(殺錯一個都玩完)
睇怕連仔都無計搞 除非搵到條rule針對佢地
0討論價值

我洗版點都唔夠五毛勁啦

咪傻 佢根本就係五毛

所以冇擺佢入list

跟手就搬哂去站務台
畀admin睇呀?

你之前簽名檔細細張冇問題

我直頭欣賞

但野野大字金剛棒就根本係洗版
0討論價值

我洗版點都唔夠五毛勁啦

咪傻 佢根本就係五毛

所以冇擺佢入list

跟手就搬哂去站務台
畀admin睇呀?

你之前簽名檔細細張冇問題

我直頭欣賞

但野野大字金剛棒就根本係洗版

有大字金剛棒就要一刀切將所有五毛post搬哂去站務台呀?
何止有啲責任
呢班抽後腿、害忠良的賤人論罪當誅
何止有啲責任

我諗起啲左膠
對五毛都要有公平待遇真係好on9
何止有啲責任

我諗起啲左膠

成日話立場行先就係缺乏理性
屌,班左膠賤人根本同五毛做緊的野完全一樣
目的都係消滅香港獨立思潮於萌芽狀態
admin如果唔行出第一步bam晒支那ip
清走癌細胞, 走高質素討論區路線
聖誕前一定會走人
何止有啲責任

我諗起啲左膠

成日話立場行先就係缺乏理性
屌,班左膠賤人根本同五毛做緊的野完全一樣
目的都係消滅香港獨立思潮於萌芽狀態

立場行先
我totally agree
咁即係點? 即係冇人可以質疑你唔鍾意你推post洗版嘅做法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞