五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
最撚好笑有人見群情凶湧即刻轉口風話用淘寶唔一定係五毛

呢個有冇五毛我都係咁睇

你quote個條友 之前扮過你架喎

呢個有冇五毛我都係咁睇

Ching起底起得仲密過cc台三英傑

呢個有冇五毛我都係咁睇

Ching起底起得仲密過cc台三英傑

不了 咁啱多手見到
低能仔諗住夜媽媽冇人又想出黎執死雞
咁買支那股票又點睇呀?
係必需品?
咁買支那股票又點睇呀?
係必需品?

佢又回避核心問題了
咁買支那股票又點睇呀?
係必需品?

買支那股票 -> 幫佢吹大個bubble -> 等佢快d爆
衣食住行用支那野冇得揀 ok
但買股票又點計先? 咁樣都仲唔夠直接用資金去支持支那?
利申冇用淘寶冇用支那社交軟件 乜都盡量唔會揀支那野黎用 連飲用水都係飲維他 咁沖涼沖廁水就冇得講了

講緊你明推qr暗撐支付寶呀屌你老母

我講到明阿里巴巴呢間公司信唔過
有晒紀錄證明
你話我明qr code暗支付寶
第一唔該俾證據

第二如果係咁
你個post就應該針對支付寶唔撚係qr code
你而家成個post都講撚緊qr code
其他巴打都係集中呢樣黎討論
你咪撚當人睇唔撚到至得架

屌你老尾答睇唔到又loop過個point???
答啦撚樣

個個post都喺道spin支付寶
而家就話自己其實唔信間公司

你雙11個期先黎話開反淘寶post係五毛
屌你個淘寶打手

我不嬲唔贊成淘寶
on9五毛D wade

我不嬲唔贊成支付寶
柒頭關愛

但係不斷喺唔同post spin支付寶
我理得你撐唔撐
淘寶買野又係咪必需品
唔用淘寶買唔得? 咪同我講衣食住行乜乜柒柒
乜撚野買美國貨就等於撐美國啦
made in china既外國廠貨ok
但用淘寶買野?不了

講緊你明推qr暗撐支付寶呀屌你老母

我講到明阿里巴巴呢間公司信唔過
有晒紀錄證明
你話我明qr code暗支付寶
第一唔該俾證據

第二如果係咁
你個post就應該針對支付寶唔撚係qr code
你而家成個post都講撚緊qr code
其他巴打都係集中呢樣黎討論
你咪撚當人睇唔撚到至得架

答啦撚樣

屌你個淘寶打手

我不嬲唔贊成淘寶
on9五毛D wade

我不嬲唔贊成支付寶
柒頭關愛

收皮啦你,明反支那寶其實暗撐中共

呢個有冇五毛我都係咁睇

自己友都笑 19你咁25
諗起波台老鼠上次撚世清個句好好笑

笠水狗係多人屌就縮起個龜頭扮死狗, 返到狗竇圍埋堆狗度多返D膽氣又伸返個龜頭出黎吠, 再俾人大力拍到個龜頭瘀左就死死地氣返去話鬼唔望人地有報應....
又潛
又潛

又潛

三四點左右又會上水執雞

答啦撚樣

屌你個淘寶打手

我不嬲唔贊成淘寶
on9五毛D wade

我不嬲唔贊成支付寶
柒頭關愛

證據?
我有證據你係到屌d反淘寶既人係五毛
幫淘寶spin
你貼我幫支付寶spin既證據出黎?

邊啲人係真心反邊啲人玩膠大家都睇到啦
唔通三色貓話支持港獨就真係支持港獨咩你老味
又潛

潛你老母
行開一陣就打飛機話人潛
又潛

潛你老母
行開一陣就打飛機話人潛

講咁撚多答上面d野啦屌你老母你老母生你個弱能低智出黎視力有問題選擇性先明
又潛

潛你老母
行開一陣就打飛機話人潛

講咁撚多答上面d野啦屌你老母你老母生你個弱能低智出黎視力有問題選擇性先明

失明*
又潛

潛你老母
行開一陣就打飛機話人潛

失明*

咪答撚左囉屌你老母
咪質疑緊D wad。spin支付寶係五毛囉屌你老母動漫狗
舉證責任是處理證據的基本原則。一般情況下,主張或反對某事的一方有舉證責任
衣食住行用支那野冇得揀 ok
但買股票又點計先? 咁樣都仲唔夠直接用資金去支持支那?
利申冇用淘寶冇用支那社交軟件 乜都盡量唔會揀支那野黎用 連飲用水都係飲維他 咁沖涼沖廁水就冇得講了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞