五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
係咁推qr code暗撐支付寶
你覺得唔係五毛咪唔係囉

咁你話用淘寶冇問題暗撐支付寶,點解釋

關sir解到未
其實我哋大家都唔介意你轉軚去討伐淘寶post
你覺得唔係五毛咪唔係囉

我只係話未必係五毛
我唔贊成淘寶
你覺得唔係五毛咪唔係囉

我只係話未必係五毛
我唔贊成淘寶

冇問題>唔贊成
但係都冇討伐
你覺得唔係五毛咪唔係囉

我只係話未必係五毛
我唔贊成淘寶

冇問題>唔贊成
但係都冇討伐

QR code同支付寶冇直接關係
但淘寶&支付寶都係同屬同一間公司
點解你討伐QR code唔討伐淘寶
你覺得唔係五毛咪唔係囉

我只係話未必係五毛
我唔贊成淘寶

冇問題>唔贊成
但係都冇討伐

因為佢自己要淘寶

佢屋企人朋友要淘寶

唔通支那寶推NFC又會信得過咩
你搞清楚你嘅立論先啦大佬

https://wap.25pp.com/news/view/70638/

啱啱見到有人講支付寶有NFC 上網google咗一陣
想知係咪只要用NFC付款 關生就會覺得好安全
利申 未用過 有啲驚大陸程式有backdoor同亂攞permission

關ching俾個面黎答下我啦
難得做咗少少research

關大哥回應下依個巴打喇

回應啦

回應喇

夠鐘出黎受屌啦關愛座

屌三巨頭

夠鐘出黎受屌啦關愛座

屌三巨頭

喂屌你老母圖啊

對付你隻五毛使乜要圖
垃圾仔講撚左足足一日都係無圖 你真係好撚可悲

https://wap.25pp.com/news/view/70638/

啱啱見到有人講支付寶有NFC 上網google咗一陣
想知係咪只要用NFC付款 關生就會覺得好安全
利申 未用過 有啲驚大陸程式有backdoor同亂攞permission

關ching俾個面黎答下我啦
難得做咗少少research

關大哥回應下依個巴打喇

回應啦

回應喇

無圖都要回應啦

咁大個google係度俾人用都搵唔到圖同post

講撚左好多次喇屌你
搵到圖
五毛Dwade都會話撐qr code唔代表係撐支付寶
搵嚟做乜

講撚左好多次喇屌你
搵到圖
五毛Dwade都會話撐qr code唔代表係撐支付寶
搵嚟做乜

尋日:我咪cap左圖囉
今日:唔cap喇,cap黎無用
返去含撚啦屌你老母
你覺得唔係五毛咪唔係囉

我只係話未必係五毛
我唔贊成淘寶

冇問題>唔贊成
但係都冇討伐

仲有唔知散播失敗主義=五毛係唔係你講
不過撐淘寶啲人都不斷講咩生活逼人冇計
甚至攞東江水做例子話人飲東江水就冇資格話佢
係時候討伐淘寶post了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞