五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike

鬼唔望你哋有報應(設計對白)

最新關主席像
Dwade放lunch叫JR頂住先呀?

你趁冇人先人黎吠? 人多就笠水?

我笠水就唔會開post挑機啦五毛JR

乜話

人呢

說好的挑機呢?

兒夜依野~
新手求扑傻瓜教學
五毛死曬

幾時bam JR?

挑戰連狗
yo~
幅gif咩意思
幅gif咩意思

思覺失調患者既諗法唔係咁易get到

幅gif咩意思

岸鳩仔咪get唔到

你咁叻你解釋啦
幅gif咩意思

岸鳩仔咪get唔到

你咁叻你解釋啦

留名等睇佢縮

-------------------------------------------
對關sir嘅幾個長期疑問,求解答
1.淘寶唔洗狙擊,支付寶又猛烈狙擊,其實佢哋唔係同一間公司咩
2.支付寶幾時同QR code做咗掛鈎,點解撐QR code(技術)=暗撐支付寶
3.五毛榜榜首Dwade幾時有圖證明佢撐支付寶
幅gif咩意思

岸鳩仔咪get唔到

你咁叻你解釋啦

留名等睇佢縮

-------------------------------------------
對關sir嘅幾個長期疑問,求解答
1.淘寶唔洗狙擊,支付寶又猛烈狙擊,其實佢哋唔係同一間公司咩
2.支付寶幾時同QR code做咗掛鈎,點解撐QR code(技術)=暗撐支付寶
3.五毛榜榜首Dwade幾時有圖證明佢撐支付寶

勇ching金句

你識就會識
你唔識亦都唔會同你講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞