五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
本身諗住呢個post爆左開多個2就算
但而家愈玩愈好玩
我保證2都一定會爆1001開3
會有齊cap圖,關語錄

驚閪咩

原本唔係理你驚唔驚,純粹係好想俾多d人睇到
不過以你風格
等登留句驚閪咩,即係你真係好撚驚
咁我實推多d

見你咁有誠意ff
即管推
我實幫手
但而家愈玩愈好玩
會有齊cap圖,關語錄

驚閪咩

不過以你風格
咁我實推多d

見你咁有誠意ff
即管推
我實幫手

我開得呢個post預咗一打二十
明明一開波開幾個QR code post(包括呢個)
格離啲post啲人好串嘴話想人入去理性討論
但俾咗傳送門都冇人入呢個post黎理性討論
明明頭十版都係理性討論緊
但而家愈玩愈好玩
會有齊cap圖,關語錄

驚閪咩

不過以你風格
咁我實推多d

見你咁有誠意ff
即管推
我實幫手

又黎幻想自己一打二十
擺明一開post係想二十個打我一個,係咁挑機問我係邊
到我真係出黎,開始二十個打柒你一個
就開始愈屌愈縮
玩執死雞

有人信你先得架
喺道自high
但而家愈玩愈好玩
會有齊cap圖,關語錄

驚閪咩

不過以你風格
咁我實推多d

見你咁有誠意ff
即管推
我實幫手

又黎幻想自己一打二十
就開始愈屌愈縮
玩執死雞

有人信你先得架
喺道自high

呢個post入面有人信你先得架
喺道自high

唔好同我講入黎正負皮就走個班柒頭就當民意吓話
但而家愈玩愈好玩
會有齊cap圖,關語錄

驚閪咩

不過以你風格
咁我實推多d

見你咁有誠意ff
即管推
我實幫手

又黎幻想自己一打二十
就開始愈屌愈縮
玩執死雞

有人信你先得架
喺道自high

我宣佈波動撚仲有邏輯王全部唔係人

驚閪咩

不過以你風格
咁我實推多d

見你咁有誠意ff
即管推
我實幫手

又黎幻想自己一打二十
就開始愈屌愈縮
玩執死雞

有人信你先得架
喺道自high

我宣佈波動撚仲有邏輯王全部唔係人

但而家愈玩愈好玩
會有齊cap圖,關語錄

驚閪咩

不過以你風格
咁我實推多d

見你咁有誠意ff
即管推
我實幫手

又黎幻想自己一打二十
就開始愈屌愈縮
玩執死雞

有人信你先得架
喺道自high

你咪一樣FF全部反你既人都係五毛
本身諗住topic加個五毛就有一班cc手足黎支援
點知話題有少少學術性就得番評分支持

佢啲同黨係其他講QR code嘅post話五毛唔敢入黎 想同佢地理性討論
貼晒link俾佢地入黎又冇晒人

佢啲同黨係其他講QR code嘅post話五毛唔敢入黎 想同佢地理性討論
貼晒link俾佢地入黎又冇晒人

啲地鼠單拖邊敢出嚟打

-------------------------------------------
對關sir嘅幾個長期疑問,求解答
1.淘寶唔洗狙擊,支付寶又猛烈狙擊,其實佢哋唔係同一間公司咩
2.支付寶幾時同QR code做咗掛鈎,點解撐QR code(技術)=暗撐支付寶
3.五毛榜榜首Dwade幾時有圖證明佢撐支付寶
濕鳩ching唔係好鐘意推啲五毛post咩 做咩唔推呢個呀

其實反支付寶咪反支付寶囉

拎qr code黎講唔安全做論點有咩用?

幾時支付寶=Qr code?

咁樣比位人入

咁樣比位人入

-------------------------------------------
對關sir嘅幾個長期疑問,求解答
1.淘寶唔洗狙擊,支付寶又猛烈狙擊,其實佢哋唔係同一間公司咩
2.支付寶幾時同QR code做咗掛鈎,點解撐QR code(技術)=暗撐支付寶
3.五毛榜榜首Dwade幾時有圖證明佢撐支付寶
yo~

咁樣比位人入

條友盲撐qr code
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞