五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike

-------------------------------------------
對關sir嘅幾個長期疑問,求解答
1.淘寶唔洗狙擊,支付寶又猛烈狙擊,其實佢哋唔係同一間公司咩
2.支付寶幾時同QR code做咗掛鈎,點解撐QR code(技術)=暗撐支付寶
3.五毛榜榜首Dwade幾時有圖證明佢撐支付寶

捉毛五虎將

捉毛五虎將

其實反支付寶咪反支付寶囉

拎qr code黎講唔安全做論點有咩用?

幾時支付寶=Qr code?

咁樣比位人入

根本佢用反支做論點唔講qr code就係連登就穩到打風都打唔甩
條柒頭係自己踩qr code比人駁
之後又話QR code就=支付寶
真係弱智無得救
Dwade放lunch叫JR頂住先呀?

你趁冇人先人黎吠? 人多就笠水?

我笠水就唔會開post挑機啦五毛JR

乜話
21隻5毛

咁樣比位人入

條友盲撐qr code

好老實講 我耐唔耐入黎你地嘈架post 真係見d wade搵資料去講qr code既野

咁樣比位人入

條友盲撐qr code

好老實講 我耐唔耐入黎你地嘈架post 真係見d wade搵資料去講qr code既野

咁樣比位人入

條友盲撐qr code

又多一個唔係人入咗黎
五毛圍爐post 正呀

-------------------------------------------
對關sir嘅幾個長期疑問,求解答
1.淘寶唔洗狙擊,支付寶又猛烈狙擊,其實佢哋唔係同一間公司咩
2.支付寶幾時同QR code做咗掛鈎,點解撐QR code(技術)=暗撐支付寶
3.五毛榜榜首Dwade幾時有圖證明佢撐支付寶
https://lihkg.com/thread/474290/page/1
HSBC投共了!
研究用QR CODE?
見到地鐵個八達通app廣告sell緊QR code,即刻嬲到成張八達通丟左落月台 用八達通都係五毛狗黎
見到地鐵個八達通app廣告sell緊QR code,即刻嬲到成張八達通丟左落月台 用八達通都係五毛狗黎

點出返閘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞