五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
屌奶星 試完啱啱淘寶買完運咗落黎嘅嘢
啲嘢真係值佢個價嘅double
多謝關蛇介紹
唔係話唔信你
不過你開左個post,我滿心期望入到黎
一打開,屌,原來圖都冇幅
如果你有幅圖既,就算假既都好過冇
起碼我都知你條友仔係度吹水唔抹嘴,唔洗我郁手都有其他巴打問候伯母
點知家陣冇野證明到你講既野係岩
又冇野證明到你講既野係錯
就好似係街果D gay篤桃咁,同你講上帝存在
問佢點解存在,又話係因為你證明唔到佢唔存在
大佬呀,我已經好煩,唔好再同我講埋佛計(偈)
一句到尾,你而家都係冇圖
冇圖既你開個post做乜?
人地入到盞令伯友難做,點解要咁不孝?
不孝有三,無圖為大,而家我唔理你,話知你猴子偷圖,點都死幅圖出黎
yo~
好多問題都唔答skip左佢
關sir好撚勁

有咩miss左
五毛D wade撐支付寶
呢個不爭事實嚟

有咩miss左
關sir撐淘寶
呢個不爭事實嚟

駁唔到
有圖收隻5毛狗皮未😒
有圖收隻5毛狗皮未😒

關sir:答左幾十萬次喇屌你老母
有圖收隻5毛狗皮未😒

關ching: 關你撚事 我既目的就係要話比全世界知 D wade係五毛 而個目的已經達成左
有圖收隻5毛狗皮未😒

關ching: 關你撚事 我既目的就係要話比全世界知 D wade係五毛 而個目的已經達成左

關蛇又然
關sir同何來一模一樣

大家體諒下
關ching係cc台大元帥黎
所以佢有好多post要推

變左過街老鼠啦

hi 五毛Redbaron

圖啊屌你老母柒頭

使乜同你交代呀屌你老母

交乜撚待
冇貨既係你,柒頭

使撚有貨
五毛D wade撐支付寶個個都知
反而你張廢圖又屈唔到我係五毛
大家體諒下
關ching係cc台大元帥黎
所以佢有好多post要推

變左過街老鼠啦

圖啊屌你老母柒頭

使乜同你交代呀屌你老母

交乜撚待
冇貨既係你,柒頭

使撚有貨

關sir做嘢使撚反駁
關sir撐淘寶個個都知
反而冇人想知你係唔係五毛
五毛圍爐真係好盞鬼,係咪好驚下個到你就無糧出

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:三色貓法國佬巫斯義極右派政治家、民國復興、群龍共舞、優美開始、Coffee@、JR、RedBaron = Epiphany、Gladiclus、D_Wade、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、返六日唔撚易、毛澤東
關sir同何來一模一樣

同咗幾個幾個高級捉毛隊高層crosscheck

變左過街老鼠啦

圖啊屌你老母柒頭

使乜同你交代呀屌你老母

交乜撚待
冇貨既係你,柒頭

使撚有貨

個個郁知
但個個都屌柒緊你

因為五毛又圍爐
一. 有「五毛」入黎回post,大家知咩事啦
二. 冇「五毛」回post,大家知咩事啦
三. 冇「捉毛」敢入黎回post,五毛又圍爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞