五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
都係嗰句
支那寶推qr code我就係信唔過

唔通支那寶推NFC又會信得過咩
你搞清楚你嘅立論先啦大佬

https://wap.25pp.com/news/view/70638/

啱啱見到有人講支付寶有NFC 上網google咗一陣
想知係咪只要用NFC付款 關生就會覺得好安全
利申 未用過 有啲驚大陸程式有backdoor同亂攞permission
關囝又敗一仗
為左報答關仔係post名已經召喚我既恩情
我會繼續推post,就算去到1001我都會開新post

十卜
根本每種payment方法都有佢地既方便之處同問題
你條柒頭好地地咪去反支付寶囉
無啦啦踩埋qr code抬高apple payer 同android pay做乜柒
搞到依加講野語無倫次 只係識拎住份中大新聞打飛機

佢係識反既
直接話總之阿里巴巴信唔過我就收嗲啦
啊不過唔得
佢自己要淘寶

佢用開淘寶?

佢之前仲話開反淘寶post既係五毛
呢d叫明捉毛,暗撐淘寶
呢招好撚蠱惑

得個屈字
你又好撚有邏輯
Dwade放lunch叫JR頂住先呀?

你趁冇人先人黎吠? 人多就笠水?

我笠水就唔會開post挑機啦五毛JR

笠水wo老友

笠你老母
D wade呢期咁啱推支付寶無條件撐qr code
係就係邏輯上撐qr code唔一定撐支付寶
不過實際係點大家庭中有數啦
根本每種payment方法都有佢地既方便之處同問題
你條柒頭好地地咪去反支付寶囉
無啦啦踩埋qr code抬高apple payer 同android pay做乜柒
搞到依加講野語無倫次 只係識拎住份中大新聞打飛機

佢係識反既
直接話總之阿里巴巴信唔過我就收嗲啦
啊不過唔得
佢自己要淘寶

佢用開淘寶?

佢之前仲話開反淘寶post既係五毛
呢d叫明捉毛,暗撐淘寶
呢招好撚蠱惑

得個屈字
你又好撚有邏輯

你玩反諷就得
人地玩就唔得
見冇乜人又出黎執死雞
都係嗰句
支那寶推qr code我就係信唔過

唔通支那寶推NFC又會信得過咩
你搞清楚你嘅立論先啦大佬

https://wap.25pp.com/news/view/70638/

啱啱見到有人講支付寶有NFC 上網google咗一陣
想知係咪只要用NFC付款 關生就會覺得好安全
利申 未用過 有啲驚大陸程式有backdoor同亂攞permission

關ching俾個面黎答下我啦
難得做咗少少research
去睇香港隊場波先
見冇乜人又出黎執死雞

24小時mon post咩
我唔係打手
冇錢收架
我理撚得你係咪打手姐
咪覆D唔覆D啦屌你老母
波動狗真係好撚低賤 大是大非 有人唔做走去附和5毛
面對中共滲透,
五毛密集的攻擊,
關蛇已疲於奔命

動漫我一點都不懂,你們是專家,

希望大家互相體諒吧
D wade呢期咁啱推支付寶無條件撐qr code
係就係邏輯上撐qr code唔一定撐支付寶
不過實際係點大家庭中有數啦

有咩咁啱唔咁啱
噉咁啱呢期講緊嗰樣嘢,啲相關話題就梗係呢期先出嚟架啦
唔通講緊真普選嗰陣無啦啦九唔搭八講qr code咩
面對中共滲透,
五毛密集的攻擊,
關蛇已疲於奔命

動漫我一點都不懂,你們是專家,

希望大家互相體諒吧

北京花巨資在海外滲透 金額曝光
https://lihkg.com/thread/465611/page/1?ref=ios

睇黎係真
利申:多次crosscheck過
出黎未啊關愛座

做個勇敢關愛人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞