五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike

blk左點睇d垃圾賤畜出黎比人撚到狗咁
唔岩意見唔同方向就blk同班傻鳩有乜分別
雖然呢個真係鳩左d又大字又金剛棒

我唔係唔岩意見就block
關愛座,柒渣呢d柒頭我都唔會block
真係太撚礙眼先會
我block list得三個人
9錢1心,奶波魔,仲有呢隻濕鳩

奶波魔雖然又真係好煩
但又真係駁唔到

其實佢肯變下花款
唔好貼幾個月都係嗰段嘢
我可能唔會block佢

除咗即討post報假料搞事個班之外就未block過人 包括上期玩核彈個啲

我block list得奶波魔一個

奶波魔先係CC台最後希望wor

支持佢填海填到菲律賓
經crosscheck
我係你就唔好意思再加呢句啦柒頭皮

仲未block

真係太撚礙眼先會

奶波魔雖然又真係好煩
但又真係駁唔到

其實佢肯變下花款
唔好貼幾個月都係嗰段嘢
我可能唔會block佢

除咗即討post報假料搞事個班之外就未block過人 包括上期玩核彈個啲

核彈根本超好笑

仲未block

真係太撚礙眼先會

奶波魔雖然又真係好煩
但又真係駁唔到

其實佢肯變下花款
唔好貼幾個月都係嗰段嘢
我可能唔會block佢

核彈根本超好笑

係碌得煩姐 不過煩得黎又好笑
碌咗十幾廿下份list仲係度

仲未block

真係太撚礙眼先會

奶波魔雖然又真係好煩
但又真係駁唔到

其實佢肯變下花款
唔好貼幾個月都係嗰段嘢
我可能唔會block佢

核彈根本超好笑

我部手機碌得太快會lag機
本身諗住推慢少少 等關ching上吓水廢事窒息
點知佢好隊友又幫佢推post

奶波魔雖然又真係好煩
但又真係駁唔到

其實佢肯變下花款
唔好貼幾個月都係嗰段嘢
我可能唔會block佢

核彈根本超好笑

我部手機碌得太快會lag機

講返正經野

喂屌你老母關愛座圖呢?

又嚟
你畀幅鳩圖就當自己贏撚左呀?
鳩唔鳩得過你圖都冇張剩係識亂咁吠

屌你老母垃圾圖都拎嚟打飛機
不如你真係搵幅J圖嚟好撚過啦

咁你搵到圖未ja?
平時用慣百度唔識用google?

既然關ching想要J圖 就搵張過你啦

既然關ching想要J圖 就搵張過你啦

咪貼高質野ok?
關狗不配睇高質野
佢睇水懶肥個d貨色差唔多

咁你搵到圖未ja?

都係嗰句
我開post唔係說服你班波動狗
淨係想多啲人知D wade係五毛
即管推post

咁你搵到圖未ja?

都係嗰句
即管推post

你咪繼續打飛機
家下我地繼續推就愈多人睇到你醜態咋嘛傻閪
既然關ching叫到 咁得閒就上黎推啦

咁你搵到圖未ja?

都係嗰句
即管推post

你咪繼續打飛機
家下我地繼續推就愈多人睇到你醜態咋嘛傻閪

係咩
個個都知D wade撐支付寶喎
你貼幅鳩圖又屈唔到我係五毛
你地慢慢
你條垃圾真係除左精神勝利法之外都冇乜野識
唔做小醜真係哂曬
頭幾版啲人未起身個陣就係威係勢
之後就俾人插到爬咗係度 連自己友都睇唔過眼
依家就不停loop話人係五毛就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞