五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
我宣布關愛巴輸左

未,跟我三條路線行可以全身而退
我比較主張2號路線,行返正確反毛路線又可以轉移視線
關sir為首cc台大軍排山倒海入淘寶post貼金剛棒
肅清連登所有五毛打手指日可待
雙11之後啲人開晒post話香港人用淘寶=奶共乞衣大陸仔
但關生話 ‘反淘寶=五毛’ 係五毛作為
仲唔係暗撐淘寶

每講一句野就比自己之前講嘅野大巴大巴車中,做人做到咁不如死撚左佢好過

關愛座有一招好有用
2008又點同2017
用返同樣logic 1個鐘前嘅嘢又點同依家講嘅嘢
仲唔係暗撐淘寶

每講一句野就比自己之前講嘅野大巴大巴車中,做人做到咁不如死撚左佢好過

關愛座有一招好有用
2008又點同2017

已記錄
仲唔係暗撐淘寶

關愛座有一招好有用
2008又點同2017

已記錄

大約應該係個咩有假膠言論都當五毛個個post到

之前見到有巴打貼,即時save低咗

基本上可以用關仔d cap圖黎互相駁斥鬧交了
龍門搬勻成個場

關囝用心良苦,一早就幫我地諗定點駁5毛
關sir cap圖=燦神

龍門搬勻成個場

根本冇龍門
球證關ching指住個波 話入就入
就算個波冇郁都當入
球證大曬 吹咩

龍門搬勻成個場

根本冇龍門
就算個波冇郁都當入
球證大曬 吹咩

個龍嘅位置會變架嘛
1秒鐘前嘅環境又點同1秒鐘後?

龍門搬勻成個場

根本冇龍門
就算個波冇郁都當入
球證大曬 吹咩

個龍嘅位置會變架嘛
1秒鐘前嘅環境又點同1秒鐘後?

以為打緊洛克人
關ching反毛心路歷程:
充滿熱誠整五毛list cap哂圖 有證據
沾沾自喜同cc台弱智三寶擴大五毛list
走火入魔
比人圍屌勢色唔對就浮潛下
語無倫次有小小發瘋徵狀
亂話人五毛已經錯怪圖都費事
玩埋精神勝利發覺得仲好多人支持自己
走火入魔
語無倫次有小小發瘋徵狀

笠水狗係多人屌就縮起個龜頭扮死狗, 返到狗竇圍埋堆狗度多返D膽氣又伸返個龜頭出黎吠, 再俾人大力拍到個龜頭瘀左就死死地氣返去話鬼唔望人地有報應....
走火入魔
語無倫次有小小發瘋徵狀

笠水狗係多人屌就縮起個龜頭扮死狗, 返到狗竇圍埋堆狗度多返D膽氣又伸返個龜頭出黎吠, 再俾人大力拍到個龜頭瘀左就死死地氣返去話鬼唔望人地有報應....

依段好撚正
我唔使說服你地班on9波動狗 D wade係五毛
呢個post係想多啲人知D wade係五毛
屌個地班波動狗五毛
我去邊個post都要你地管
屌你地班波動狗五毛
我去邊個post都要你地管

唔洗證明佢係五毛,總知佢係五毛

你打出黎個陣有無打冷震㗎

唔洗證明佢係五毛,總知佢係五毛

你打出黎個陣有無打冷震㗎

我唔洗說服連登巴打 總知我想比多d人知關愛座hunter係一隻明反支那寶暗撐淘寶嘅五毛狗 呢度唔係法庭 唔洗講證據(轉自關語錄)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞