五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
相信條友深夜等人訓晒先會出黎反cup
關ching去左撐港隊?
關ching去左撐港隊?

估唔到關ching上半場踢緊個陣都不忘上黎打五毛

講緊你明推qr暗撐支付寶呀屌你老母

我講到明阿里巴巴呢間公司信唔過
有晒紀錄證明
你話我明qr code暗支付寶
第一唔該俾證據

第二如果係咁
你個post就應該針對支付寶唔撚係qr code
你而家成個post都講撚緊qr code
其他巴打都係集中呢樣黎討論
你咪撚當人睇唔撚到至得架

屌你老尾答睇唔到又loop過個point???
答啦撚樣

個個post都喺道spin支付寶
而家就話自己其實唔信間公司

感覺成班人都比關sir撚緊

感覺成班人都比關sir撚緊

btw u五毛

正皮咗
最撚好笑有人見群情凶湧即刻轉口風話用淘寶唔一定係五毛

呢個有冇五毛我都係咁睇

正皮咗

係 正皮咗幫支爆加速

講緊你明推qr暗撐支付寶呀屌你老母

我講到明阿里巴巴呢間公司信唔過
有晒紀錄證明
你話我明qr code暗支付寶
第一唔該俾證據

第二如果係咁
你個post就應該針對支付寶唔撚係qr code
你而家成個post都講撚緊qr code
其他巴打都係集中呢樣黎討論
你咪撚當人睇唔撚到至得架

屌你老尾答睇唔到又loop過個point???
答啦撚樣

個個post都喺道spin支付寶
而家就話自己其實唔信間公司

你雙11個期先黎話開反淘寶post係五毛
屌你個淘寶打手

我不嬲唔贊成淘寶
on9五毛D wade
最撚好笑有人見群情凶湧即刻轉口風話用淘寶唔一定係五毛

呢個有冇五毛我都係咁睇

你quote個條友 之前扮過你架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞