五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
明撐暗撐都講得出
我夠可以話你班撚樣明反五毛 暗分化本土啦
明撐暗撐都講得出

你覺得係咪係囉
睇下有幾多人信架啫
支那寶用qr code 反!
網店用qr code take risk

網店賣貨品
支付寶係一個提供付款方法方法既機構
訓醒未呀柒頭

但你成個post係反緊qr code
唔係反緊支付寶
你訓撚醒未呀柒頭?

我係反緊五毛明撐qr code暗撐支付寶

五毛明撐淘寶,暗撐支付寶
淘寶撚終於入list了

明撐暗撐都講得出

佢去波台可以話人明撐曼連暗撐最域

咁用qr code你咪自己take risk囉柒頭
咁你反qr code做乜撚野啊

因為網店局限喺qr code payment
實體店有更好方法點解唔用

咁你咪親自說明左qr code有佢存在價值囉on9閪
因為有d地方用唔到nfc
你明未啊?
屌你老母你邊間特殊學校畢業架?

而家講緊支付寶喺實體店用吖嘛屌你老母

你成個post都係講撚緊qr code唔係支付寶wo
你當人盲架?

講緊你明推qr暗撐支付寶呀屌你老母

我講到明阿里巴巴呢間公司信唔過
有晒紀錄證明
你話我明qr code暗支付寶
第一唔該俾證據

第二如果係咁
你個post就應該針對支付寶唔撚係qr code
你而家成個post都講撚緊qr code
其他巴打都係集中呢樣黎討論
你咪撚當人睇唔撚到至得架

點駁呀
只能當睇唔到笠水開過個新po了
頭寒啦頭寒啦
明撐暗撐都講得出

你覺得係咪係囉
睇下有幾多人信架啫

用緊你個講法咋on9 咩我講係咪係?
中文都唔識啦
你都識講啦 睇下有幾多人信架姐
依加咪成班屌緊你囉 柒頭
咪無人信你囉
關仔呢鋪輸得好甘 下次努力
冇乜理由QR code個number同支付寶個關係
仲大過淘寶同支付寶嘅關係
明撐暗撐都講得出

呢句真係不敗句子
人地講咩都可以話人地明撐暗撐
明撐暗撐論
明撐暗撐都講得出

呢句真係不敗句子
人地講咩都可以話人地明撐暗撐

我覺得其實淘寶post嘅人都係明撐淘寶,暗地裏係反支付寶架,建議關蛇可以去個度搵戰友反攻cc台
地心探險記
食飯既地方有支那 香港 台灣 日本 韓國
你食飯
所以你暗撐食飯 明係5毛
祖赫特使唔使咁搶口

吹牙
唔好走啊
返黎啊

唔入地核探險點搵新point出嚟屌打你哋
關ching等風聲冇咁緊就會回歸收復CC台
唔洗咁擔心
關ching等風聲冇咁緊就會回歸收復CC台
唔洗咁擔心

等ban多幾隻毛就會強勢上水架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞