五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
yo~

都係嗰句
我開post唔係說服你班波動狗
淨係想多啲人知D wade係五毛
即管推post

你咪繼續打飛機
家下我地繼續推就愈多人睇到你醜態咋嘛傻閪

係咩
個個都知D wade撐支付寶喎
你貼幅鳩圖又屈唔到我係五毛
你地慢慢

下,個個都屌撚緊你wo
唔係真係啊Q成咁掛

成班都係波動狗當自己友呀五毛?

咩自唔自己友姐
上個網咋你估你啊
不過我地咁岩有個共通點就係認同你係個on9仔

佢地就真係中共請返黎既1 team人攪抹黑
將自己個套走去套用落人地到 以為同行

我真係好懷疑關ching 同濕ching係咪同一team黎
次次佢兩個reply一定連住黎

濕ching好似係關sir隻狗
個五毛狙擊手用字又同關sir好相似
D wade呢期咁啱推支付寶無條件撐qr code
係就係邏輯上撐qr code唔一定撐支付寶
不過實際係點大家庭中有數啦

關sir呢期咁啱推支付寶無條件撐淘寶
係就係邏輯上撐淘寶唔一定撐支付寶
不過實際係點大家庭中有數啦

駁唔到
反而人瑞ching已經一排冇見到佢
如果係為咗割蓆未免太聰明
yoho~
鳩唔鳩得過你圖都冇張剩係識亂咁吠

屌你老母垃圾圖都拎嚟打飛機
不如你真係搵幅J圖嚟好撚過啦

咁你搵到圖未ja?
平時用慣百度唔識用google?

都係嗰句
我開post唔係說服你班波動狗
淨係想多啲人知D wade係五毛
即管推post

唔做同做唔到係有分別架wo
BTW 有無關ching支持淘寶張圖

暗撐淘寶

咁都叫太聰明 正常人都割啦,係咪近排撚得關囝多,將個標準拉到咁低

咁都叫太聰明 正常人都割啦,係咪近排撚得關囝多,將個標準拉到咁低

用cc台標準算係咁啦

清除 清除 清除

https://youtu.be/ZY90RmTW6yk
入list 入list 入list

用cc台標準算係咁啦

玩得金剛棒都唔會聰明得去邊
廣州地鐵推出Apple Pay 俾錢搭車
係咪要反埋Apple Pay
yo ho~
地鼠又四出推post
沒有關愛座就沒有CC台
沒有關愛座就沒有CC台
關愛座辛勞捉五毛
關愛座他一心反支那
他指給了巴打解放的道路
他領導CC台走向光明
他堅持抗戰三日多
他改善了討論質素
他趕走了波台動物狗
他反對支那寶QR Code
沒有關愛座就沒有CC台
沒有關愛座就沒有CC台
乜撚野波動狗 笑撚死

點呀五毛Redbaron
bam左嗰段期間有冇食二手飯呀?

中國公司就係信唔過
所以支付寶都係信唔過

中國公司就係信唔過
所以支付寶都係信唔過

淘寶呢

中國公司就係信唔過
所以支付寶都係信唔過

咁點解淘寶唔洗狙擊

中國公司就係信唔過
所以支付寶都係信唔過

淘寶呢

要買野,不了 最多唔用支那寶比錢
我撐關sir轉軚反淘寶,討伐淘寶post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞