五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
指羊為狗單野由cc台變左做波台炒車

cc台真係
指羊為狗單野由cc台變左做波台炒車

狗肉post呼籲推上報,有九百幾個正皮喎
去第二個post=唔敢
五毛冇point到要用呢點打飛機

屌你老母講咁撚柒耐圖都冇張你講經咩
含撚啦廢柴

屌你老母你張圖咁撚廢好意思拎出嚟柒
用淘寶唔一定係五毛
但我唔贊成去淘寶
閱讀理解拎u?
發覺關ching永遠覺得自己係大贏家
雖然客觀事實係輸到一扑一碌

佢認真起黎秒晒你班友落地核啦

佢長駐地核算鳩掃啦
去第二個post=唔敢

含撚啦廢柴

用淘寶唔一定係五毛
但我唔贊成去淘寶
閱讀理解拎u?

得喇,點spin都無用㗎喇,5毛淘寶狗 返去幫馬雲含撚啦
去第二個post=唔敢

含撚啦廢柴

用淘寶唔一定係五毛
但我唔贊成去淘寶
閱讀理解拎u?

但係CC台唔係咁諗
用淘寶一係為咗蠅頭小利而賣港嘅垃圾
一就係五毛打手周圍幫淘寶賣廣告宣傳

關sir打算幾時出post修正CC台想法
去第二個post=唔敢

含撚啦廢柴

用淘寶唔一定係五毛
但我唔贊成去淘寶
閱讀理解拎u?

但係CC台唔係咁諗
用淘寶一係為咗蠅頭小利而賣港嘅垃圾
一就係五毛打手周圍幫淘寶賣廣告宣傳

關sir打算幾時出post修正CC台想法

用淘寶唔一定係五毛,用支付寶呢?

冇講過唔俾人用
yo~

*

*

yo~

而家係邊個on 9 呀?
好聲好氣你唔撚聽
家吓得支那寶推QR code咩?
QR code 安全問題係一回事
支那寶用乜技術都會畀中國政府mon 住先係重點
自己錯完重點畀人打到爬喺度就改正啦仆街

屌你老母咁呢個post係講qr code安全問題吖嘛
你自己開過個post講中國人政府mon呢個論點啦
不過到時又有成班五毛圍住問你拎證據架喇邏輯撚

係呀呢個post 個topic 的確係講qr code安全問題呀
不過係你自己無啦啦又走去講支那寶呀嘛on 9
有無五毛圍住我一回事, 你錯就係錯啦
你咁死樣, 你係打緊你口中嘅五毛定幫緊佢哋呀? 自己睇清楚啦柒頭

屌你老母你睇闊少少啲啦柒頭
啲五毛呢個時候噉樣撐qr code就梗係因為幫支付寶開路啦
下下同班五毛用邏輯辯論你死十次都唔掂呀on9仔
你唔鍾意你咪另外開post講囉屌你老母

紅字correlation 薄弱吖嘛on 9 仔. 唔夠理據就開聲, 畀人打返轉頭抵撚死啦你
你唔係要說服你口中嘅五毛, 而係其他睇緊嘅人呀on 9仔

屌你老母打五毛唔係得邏輯一招架on9仔
一嚟你講道理五毛會曲解老屈你講既野。但你一唔講道理佢地就會捉你logic。無限loop
二嚟有啲野有啲五毛旁敲側擊, 好似D wade淨係撐qr code而唔係直接撐支付寶
三嚟政治呢啲野唔係絕對理性。五毛開post煽風點火。你點用邏輯玩?

綠字邊個有咁覺得過?
問題係你連fact 都有問題吖嘛. 錯本來唔係咩大問題. 但一直死撐只會燒光你自己以後講嘢嘅說服力. 有錯咪更正囉, 你自己睇我起底. 我真係講錯睇錯會認囉.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞