五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
日頭忙咪唔撚覆囉屌你老母
你估你毒撚到要做五毛以為其他人都係噉咩D WADE
你以為你係邊個呀垃圾

圖啊屌你老母笠水狗
人多即潛半夜兩點伸一伸個龜頭出黎
點知琴晚我未訓
俾我屌兩句又即時再潛
醜唔撚醜啊

屌你老母你條垃圾五毛我屌你一兩句咪算待你不薄囉
唔係想我用哂啲時間同你嘈下話
你咩料呀五毛

關ching之前先同d wade嘈到零晨4點幾wo🤔

條友完全唔記得左呢個post就係佢特登開我名叫我入黎
而家係到扮不屑
柒撚到

loop嚟loop去都係嗰個point

不過主要係想幫你宣傳你係五毛啫
唔expect你有咩好野講

口:你條垃圾五毛我屌你一兩句咪算待你不薄囉
身體:幾次屌到兩三點,開埋post叫我入黎仲要連續幾個reply追問我去左邊

真愛

圖啊屌你老母笠水狗
人多即潛半夜兩點伸一伸個龜頭出黎
點知琴晚我未訓
俾我屌兩句又即時再潛
醜唔撚醜啊

你咩料呀五毛

而家係到扮不屑
柒撚到

身體:幾次屌到兩三點,開埋post叫我入黎仲要連續幾個reply追問我去左邊

真愛

傲嬌

你咩料呀五毛

而家係到扮不屑
柒撚到

真愛

傲嬌

自虐
yo~
去第二個post=唔敢
五毛冇point到要用呢點打飛機
咁你貼撚到圖未呀屌你老母臭閪死傻鳩
Po又你開 開完又要笠水走左去
問你野又答唔撚到學人挑人機
無膽雞
雙11之後啲人開晒post話香港人用淘寶=奶共乞衣大陸仔
但關生話 ‘反淘寶=五毛’ 係五毛作為
仲唔係暗撐淘寶
發覺關ching永遠覺得自己係大贏家
雖然客觀事實係輸到一扑一碌

佢認真起黎秒晒你班友落地核啦
去第二個post=唔敢

關ching 專登開個post 比五毛打飛機
好有可疑

佢係主動挑人機
跟住俾人不斷打到流鼻血牙都飛埋出黎
仲堅稱自己單手讓緊賽

睇住黎 建國後一定拉你班仆街報仇

洗乜啫,跳出個moon咪可以打柒你,輕輕鬆鬆
去第二個post=唔敢

剩係追呢個post,會覺得你似五毛多啲

佢係主動挑人機
仲堅稱自己單手讓緊賽

建國之後斷你地班五毛水糧
去第二個post=唔敢

質疑關sir準備入list
去第二個post=唔敢

關sir一起佢底:又係波台狗
去第二個post=唔敢

波台狗!!!

佢係主動挑人機
仲堅稱自己單手讓緊賽

早就鍵國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞