五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
關愛座睇黎低頭含緊撚

繼續打飛機啦五毛D wade
關愛座睇黎低頭含緊撚

連濕囝都潛埋
得關囝一個力戰諸侯

都係嗰句
支那寶推qr code我就係信唔過

唔通支那寶推NFC又會信得過咩
你搞清楚你嘅立論先啦大佬

https://wap.25pp.com/news/view/70638/

啱啱見到有人講支付寶有NFC 上網google咗一陣
想知係咪只要用NFC付款 關生就會覺得好安全
利申 未用過 有啲驚大陸程式有backdoor同亂攞permission

關ching俾個面黎答下我啦
難得做咗少少research

關大哥回應下依個巴打喇

回應啦
關ching可能屙緊屎
等多陣
佢啲跟尾狗去晒推格離個post
明明呢度成幾百個reply理性討論

link?

link?

中大報告指電子支付系統存保安漏洞 「支付寶」問題最嚴重

https://lihkg.com/t/465791/3?ref=android

LIHKG @ Android
係咁推qr code暗撐支付寶
你覺得唔係五毛咪唔係囉
你覺得唔係五毛咪唔係囉

關sir仲係未明
依家叫你證明紅字,唔係證明綠字呀
你覺得唔係五毛咪唔係囉

咁你話用淘寶冇問題暗撐支付寶,點解釋
你覺得唔係五毛咪唔係囉

關sir仲係未明
依家叫你證明紅字,唔係證明綠字呀

五毛群龍共舞扮中立幫五毛
關語錄 唔知邊章邊節
搵唔到證據 而判斷個啲人係咪五毛嘅logic

點解係五毛?
因為佢撐五毛
點解有人撐個條友係五毛?
因為個五毛幫手撐佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞