五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
其實關都督都算開明,之前講話用淘寶唔等於覺得淘寶好,跟據呢個邏輯好多野都解禁了

五毛Redbaron復出

使乜特登cap呀
個個支付寶post都有你喺道spin
一search就有啦

屌你老母求其一search就有不過你就一個都cap唔撚到

cap到-->有證據,你仲唔係五毛
cap唔到-->唔洗證據喇,我cc台大佬話你係就係啦

咁大家都有眼睇既
唔係我話你係就係既
成班夠成日屈我係五毛啦
咪又係屈唔到

得五毛先會話人屈毛,露底了

繼續啦你地 未撚驚過

圖啊,圖啊,屌你老母

屌你老母有圖你咪又係話撐qr唔等於撐支付寶
逐個comment cap低開個新post吖不如

cap到-->有證據,你仲唔係五毛
cap唔到-->唔洗證據喇,我cc台大佬話你係就係啦

咁大家都有眼睇既
唔係我話你係就係既
成班夠成日屈我係五毛啦
咪又係屈唔到

得五毛先會話人屈毛,露底了

繼續啦你地 未撚驚過

圖啊,圖啊,屌你老母

屌你老母有圖你咪又係話撐qr唔等於撐支付寶

屌你老母即係冇啦柒頭
冇就抵俾全場屌柒你啦傻仔

咪又係得啲五毛吠
D wade
JR
Redbaron
逐個comment cap低開個新post吖不如

乜撚野話?
又黎呢招?
又係開post挑機慘敗唔撚夠揪
俾眾屌到潛水,諗住靜靜地由佢沉
點知我地又keep住推
跟住就留低兩句又諗住開個新post扮冇野再黎過?
我ok架,多D黎密D手,你再開新post我一定捧場
不過呢度我一樣會照推,推到1001後再多過2咁推落去

我叫你地開post呀
你地啲五毛好興cap我講野出去開post架嘛
吠咁耐都係無圖
我唔使說服你係咪五毛
我淨係想多啲人知你係五毛就得喇
d wade. 愛共產黨有咩問題
無圖都敢開post cc台大佬係唔同d
我唔使說服你係咪五毛
我淨係想多啲人知你係五毛就得喇

唔洗驚呀關sir
我已經開左新post幫你宣傳

[有圖]支那賤畜五毛D Wade明反暗撐sell支那寶

https://lihkg.com/t/469017/1?ref=android

LIHKG @ Android
都係嗰句
支那寶推qr code我就係信唔過

唔通支那寶推NFC又會信得過咩
你搞清楚你嘅立論先啦大佬

https://wap.25pp.com/news/view/70638/

啱啱見到有人講支付寶有NFC 上網google咗一陣
想知係咪只要用NFC付款 關生就會覺得好安全
利申 未用過 有啲驚大陸程式有backdoor同亂攞permission

關ching俾個面黎答下我啦
難得做咗少少research

關大哥回應下依個巴打喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞