回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike

所以,管理處關唔到水閥+無證據係佢食煙導致(大佬其他人都會食煙㗎嘛),C嘅媽媽認為佢無辦法即刻接受賠款

你老母臭閪,果度係法定禁煙區黎架,人人食煙就可以係禁煙區度食?

你條撚樣護主犬盲字都唔識多個,就唔好衝出黎柒啦

一次兩次就話詐騙電話姐,十幾廿次都係詐騙?

自己未了解電話內容就將個電話交俾d無聊人就證明個支那閪個人無乜責任感啦
想將視線轉移去網絡暴力?
你兩母女係雜種乞衣黎架炸
所以,管理處關唔到水閥+無證據係佢食煙導致(大佬其他人都會食煙㗎嘛),C嘅媽媽認為佢無辦法即刻接受賠款

你老母臭閪,果度係法定禁煙區黎架,人人食煙就可以係禁煙區度食?

自己未了解電話內容就將個電話交俾d無聊人就證明個支那閪個人無乜責任感啦

禁煙區食煙唔等於佢就係火燭原兇wo
係啦係啦
八仙嶺大火唔關張潤衡事

你老母都係受害者

得未呀屌你老母
點解唔反駁上面巴打提出嘅
同一個電話number瘋狂打過來

無顯示來電嘅矛盾點?

係證據。
如果要鬧支那撚用WeChat,我都無嘢好講

大陸狗扮乜撚野呀,香港人係唔會打簡體字

再者
我完全唔明你點理解到佢暗示「人人食煙就可以係禁煙區度食」
好明顯佢話緊 個到好多人都食煙 既然人人都食煙 點解係我枝煙燒着野 而唔係呀b呀cdefg枝煙燒着野
我想回應返尋晚玩電話單野先
我問返我阿媽 原來佢上星期打過比佢個女講左佢阿媽搞到壞lift件事 所以佢冇可能係完全唔知情

我打比佢個女係用133嘅 因為我驚佢知左我電話會blk我

我尋晚打左13次電話比佢 佢聽左1次 對話就係原po嗰啲

咁佢一聽電話我當然自我介紹先 咁我唔知點令佢知我係邊個 我就唯有講話:我阿媽以前借過學費比你 我係佢個仔 姐係呢...eh 你阿媽搞到我阿媽要賠錢嗰個啊..

佢就不停話:下 唔知喎 唔清楚
就即刻傳比其他人聽 於是發生玩我嗰件事

佢個女今日就打比我話係誤會 話因爲以為我係詐騙電話先咁玩
咁我想問
1.有詐騙電話會咁有恆心打13次比你?
2.會up得岩你個名同讀咩大學咩系?
3.我講埋借學費 賠錢呢啲字眼 你冇可能唔知我邊個 你聽到我咁講就即刻傳比其他人聽 仲唔係心虛?

今日我用133打比你 你同我解釋返係誤會 我真係信左 而家諗返 根本就冇可能 原來你同你阿媽一樣都係大話精 係識得逃避責任

我而家唔再祈求啲咩 只係想你老母企返出嚟負責任 賠返自己搞出黎嘅10萬
我問返我阿媽 原來佢上星期打過比佢個女講左佢阿媽搞到壞lift件事 所以佢冇可能係完全唔知情

咁佢一聽電話我當然自我介紹先 咁我唔知點令佢知我係邊個 我就唯有講話:我阿媽以前借過學費比你 我係佢個仔 姐係呢...eh 你阿媽搞到我阿媽要賠錢嗰個啊..

咁我想問
3.我講埋借學費 賠錢呢啲字眼 你冇可能唔知我邊個 你聽到我咁講就即刻傳比其他人聽 仲唔係心虛?

今日我用133打比你 你同我解釋返係誤會 我真係信左 而家諗返 根本就冇可能 原來你同你阿媽一樣都係大話精 係識得逃避責任

我而家唔再祈求啲咩 只係想你老母企返出嚟負責任 賠返自己搞出黎嘅10萬

究竟你有對話cap圖個d未o者
係老母做咩生意 係唔係邪骨?

咁我想問

究竟你有對話cap圖個d未o者
係老母做咩生意 係唔係邪骨?

點解你老母唔敢報警唔報消防
你老母係專業人士識睇起火原因?
琴日又話手機係老母到唔cap圖
今日又推左成日

我既意思係

姑勿論佢係咪火燭原兇,但佢果句俾我既感覺係「就算真係我係嗰度食煙,都唔怪得人啦,因為個個都食煙架啦。你唔係咁都怪我呀?」
https://lihkg.com/thread/443870/page/11
呢到個個等緊你證據呀

我建議呀大陸女學生報警先 樓主咁樣公開人地野 指控他人 我諗唔會無法律責任掛

我既意思係

姑勿論佢係咪火燭原兇,但佢果句俾我既感覺係「就算真係我係嗰度食煙,都唔怪得人啦,因為個個都食煙架啦。你唔係咁都怪我呀?」

你自己諗完就紅字起大真係幾柒下
我就認為#336啦

無顯示來電嘅矛盾點?

图係證據。

樓主請揾我,我可以幫到你
https://t.me/kcjai

巴打你好

無顯示來電嘅矛盾點?

图係證據。

樓主請揾我,我可以幫到你
https://t.me/kcjai

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/22/192238_bf16b6d68d6646b62b74979b41cc5481.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/22/192239_b0ab28ef668fcc293ec2c561b4831f6a.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/22/192241_d0935c1e9145111a2fc63759955cacf9.jpg[img]
巴打你好

愈黎愈相信唔好得罪邪骨老闆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞