回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike
推爆佢
15個朋友 可能得14個 咩其他人都會室內食煙 屌你食屎啦 錯就要認打就要企定聽撚過未啊 唔得就唔撚得啦 人地犯法你係咪一齊去犯法啊 支那 重喺度死兜爛兜 图你老母 系你老母 人地post出嚟係因為你地自己犯賤咋 人地三番四次咁搵過你地㗎 又玩鳩人 玩電話 係咪弱智到係咪玩電話都唔識分啊 都唔知係咪老吹出嚟 垃圾 屌你你不如講下係咩number係咁打畀你 你都識講啦 一個number啊 咁點解未知號碼又係玩鳩你啊 係唔撚係平時做得虧心事多啊 呢啲唔撚叫網絡暴力啊 因為錯嗰個係你啊 如果一個人自己衰 就算佢畀人屌都係佢抵死 下省1000字 反省下啦 支那
家鄉雞老母 好心唔好再請支那人
呢度唔叫高登叫連登呀
點解大學生文筆可以差到咁
支那狗 讀中大中文都廢到咁
系你老母
話說點解條女電話9個字?
篇野用字文筆睇唔似同一個人打,似有多人修改/一人打少少
屌你老母啦,本人就本人啦,扮乜鳩朋友呀?你老豆當年中出完你老母唔認數生左你?個藉口係咪你老母可能被多個連登仔中出過唔一定係佢啲精呀?
推爆支那狗
咩叫fff下好啦 去死去死團
你講野可唔可以唔好咁作狀
一路睇一路起雞皮
發夢有人話個到係邪骨場 想知樓主朋友對於自己老母日日返工幫人打飛機係咩感受
好心你咁大個人 唔好學細路仔咁幻想個朋友出黎啦 小心遲下思覺失調
阿C下話?抵撚你死呀
都唔個你老母同邊個男人生左你呢個野種出黎 仲要拎個女黎交飛
咁鍾意玩?祝你年年有今日
上連登po野都有規矩架樓豬,唔知頭唔知路開po俾人屌就冇得怨嘅
想有人同你講道理都要打好啲字先啦豬閪
呢度唔係俾你啲支那攞個大學email開個ac就可以鳩up嘅地方
可能你講嘅有道理(其實冇),但支那係度係冇聲出架
屌你老母

老老柒柒 個標題好撚柒
為中大感到可恥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞