回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike
認真,樓主靚女過中大條八婆多多聲啦 可惜上天係公平既,無腦
唔好覆post住啦
你依家將你手頭上有嘅證據整合下
看下個說服性足唔足啦
同埋如果真係一年前發生嘅事 點解最近先黎追?

冇證據,點整合

冇錯,成件事都係樓主係度空口說白話+連登仔開post打千字文,成班連登仔見到係大陸人就屌左先,分分鐘原post樓主老母已經係大陸女人,仲要拎個場出嚟做邪骨

不過連登仔唔睇post炒車呢啲係常事啦`
btw kcjai 你條5p仔係到整水整水做咩 ?
係咁重複人地開雞竇 / 懷疑人地開雞竇
其實佢屋企人開咩舖頭關我地撚事 ?
唔好引導錯focus先得架

大門大又打手到歪鳩哂

吠大聲d女事主腿張開俾你兩個添呀

開唔合法雞竇、邪骨就要盡市民責任舉報
原po樓主連乜證據都冇就一口咬砌到女事主問題

新ac 唔係打手都唔撚信啦

你仲新

唔好嗌,係咪新ac啦,好嗎?連登個SER係有問題,你係睇唔到人地帳戶啲出post回post
有人証 但人証又唔救熄個火 又唔打電話比樓主老母,除時係個人証放火唔出奇

其實最後走+鎖門果個ge嫌疑最大
不過睇死原po都冇閉路電視ge證據架喇
信人証就夠了
是咁的 更新下事情進展
我今日下午3點打左比佢個女 理性咁傾左陣 佢最後都應承左佢會搵佢阿媽傾 勸下佢 叫我今晚再打比佢講傾成點

咁點知4點幾 呢位樓主就自告奮勇開左個po扮了解唒咁 導致件事又搞大左 其實我諗住聽下佢今晚傾完之後個結果 如果我唔滿意 我先再係到進一步po返佢老母啲錄音證據

但因為呢個po嘅緣故 好似好多中大人都鬧緊佢 據說佢而家就喱埋喊緊 話唔想再返學 之後佢阿媽就報左警 話我上網po野搞到咁 但我po出黎嘅目的就真係唔係要傷害佢個女 只係想逼佢地上返水 大家傾返賠錢啲野 唔好再逃避責任

咁事到如今 我諗返佢個女又真係無辜嘅 係佢老母害到我屋企咁姐 話唒佢個女讀到大學都唔容易 唔應該全部都怪佢個女 我見到佢個女而家咁我係真係有啲內疚嘅 佢無緣無故因為玩我一次電話 我就咁樣po佢出黎講 我都有唔岩 佢後來都解釋返真係誤會黎

希望大家唔好再打比佢個女 因為佢都真係幾無辜.. 係學校咁樣出名 比人笑 我好明白係咩感受 唔應該因爲佢老母賤就拉埋佢落水 佢今日係有應承我 佢會同佢阿媽傾 今晚打比佢答我嘅 但因為呢個po嘅出現

講返先 我嘅目的只係想佢老母出返黎面對個責任 你搞到咁大件事 冇可能咁樣喱埋就可以當冇野 如果我今日冇po連登 你都唔會肯Unblk返電話

最後 岩岩佢個女打左比我阿媽又道左歉 應承左聽日會出黎傾點解決 所以呢件事可以當暫時結束

多謝各位連登仔一直推 逼佢上水搵返我阿媽
最後我發誓 我原po講嘅一字一句 全部都係真相 冇作野 唔想再搞大件事 因為我好似已經傷害到無辜
得閒千字文 唔等閒cap圖
講咁耐乜證據都冇
公審完達到目的就走
又一條友當連登係comdom
講咁耐乜證據都冇
公審完達到目的就走

你諗多左啦
當連登仔兵炸
最後我發誓 我原po講嘅一字一句 全部都係真相 冇作野 唔想再搞大件事 因為我好似已經傷害到無辜

而家
指控人唔需要證據
只需控制到輿論
再用輿論去迫人認 你好彩連登仔見大陸就反 然後樓主又柒下柒下
講咁耐乜證據都冇
公審完達到目的就走

我係有證據 已經錄好 但放出黎 又會再搞大件事 我唔想咁樣 我只係想逼到佢出黎 肯傾就得

而家
指控人唔需要證據
只需控制到輿論
再用輿論去迫人認 你好彩連登仔見大陸就反 然後樓主又柒下柒下

淆底就淆底啦 人地報警你又淆

kfc驚到震啦老老豆豆
聽日出黎傾 如果條女唔撤銷case
佢又會再上黎嘈 叫我地輿論迫佢撤銷嫁啦
講咁耐乜證據都冇
公審完達到目的就走

我係有證據 已經錄好 但放出黎 又會再搞大件事 我唔想咁樣 我只係想逼到佢出黎 肯傾就得

你有撚証據咩
有証據就肯定要人地比哂10萬啦,而家明顯老屈,網上欺凌人地個女,迫人地比5萬你老母
講咁耐乜證據都冇
公審完達到目的就走

你唔放眾怒就係你度

放乜野 佢係有錄音在手 一年前已經係法庭解決哂成年事 仲洗乜係度網路公審
講咁耐乜證據都冇
公審完達到目的就走

咁咪即係當大家comdom囉
傻9
你根本唔洗表態你乜水
效果仲好
依家
成件事最好笑又係連登仔炒車 由高登思古井去到連登連環炒車 以為佢地會反思 呢件事睇怕好快又會變成思古井翻版 被報章網媒欺凌,最後原來屈錯人就一句sorry都冇就走左去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞