回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike
點解唔反駁上面巴打提出嘅
同一個電話number瘋狂打過來

無顯示來電嘅矛盾點?

图係證據。
如果要鬧支那撚用WeChat,我都無嘢好講

图你老母

無顯示來電嘅矛盾點?

係證據。

[quote]點解唔反駁上面巴打提出嘅

無顯示來電嘅矛盾點?

图係證據。
如果要鬧支那撚用WeChat,我都無嘢好講[/quote

明白了, 你朋友呀嘛
明明就係本人, 走去扮做自己朋友
喂,收皮啦撚樣

唔好

無顯示來電嘅矛盾點?

图係證據。

图你老母

仲有傻你老母隻眼啊

無顯示來電嘅矛盾點?

係證據。

支那豬隊友 仲要上黎火上加油
件臭閪多得你唔少 好快就全中大全香港都識佢

無顯示來電嘅矛盾點?

图係證據。

图你老味
btw up張重覆一次論點嘅圖就話係證據,其實你係唔係傻架?
食完煙無整熄煙頭,燒著人地既梳化,之後引起一連串既損失,
你以唔知係唔係其他煙頭先燒著張梳化為由拒絕賠償?
做無賴都要睇下對手,人地仲要係同你有恩既人,你老母仆街你可以話下佢,無必要同老母一樣做個無賴,勸下佢認左單野啦條女既「朋友」

可能你無睇清楚篇文。拒絕賠償嘅原因之一,係唔知係唔係煙頭導致,第二,就係管理處都有責任,其實關左個水閥就乜事都無了。有恩唔否認,朋友嘅媽媽有無錯都暫時未知,po呢篇文就係為左講俾大家聽,係責任會負,唔係就唔負,希望你地唔好再鬧我frd咁解啫。
無論點,都多謝你嘅建議,我地會好好傾了
btw 根本無解釋過個矛盾 上一句明明話見到個打左好多次黎既電話, 下一句就話無來電顯示

無顯示來電嘅矛盾點?

图係證據。

支那閪用v7

嗯,我都知道會有人咁講
即係認室內食煙啦
死全家啦撚樣
btw 根本無解釋過個矛盾 上一句明明話見到個打左好多次黎既電話, 下一句就話無來電顯示

解釋多一次:
因為呢篇文係我打嘅,可能有誤會嘅地方,朋友有幫我改唔啱嘅時間線,但係改漏左啫。

喂,你咁樣人地點作落去
即係認室內食煙啦

emmm⋯⋯咁其他人都會咁做嘅
死全家啦撚樣

又唔係好關我全家事嘅

解釋多一次:
因為呢篇文係我打嘅,可能有誤會嘅地方,朋友有幫我改唔啱嘅時間線,但係改漏左啫。

朋友
做無賴都要睇下對手,人地仲要係同你有恩既人,你老母仆街你可以話下佢,無必要同老母一樣做個無賴,勸下佢認左單野啦條女既「朋友」

可能你無睇清楚篇文。拒絕賠償嘅原因之一,係唔知係唔係煙頭導致,第二,就係管理處都有責任,其實關左個水閥就乜事都無了。有恩唔否認,朋友嘅媽媽有無錯都暫時未知,po呢篇文就係為左講俾大家聽,係責任會負,唔係就唔負,希望你地唔好再鬧我frd咁解啫。

唔知係唔係所以一定唔係?所以就可以唔理,然後blk哂人地既聯繫方式?原本係有心負責既人會咁做?

無顯示來電嘅矛盾點?

图係證據。

图你老味
btw up張重覆一次論點嘅圖就話係證據,其實你係唔係傻架?

咁要sd所有圖出來?唔係咁好嘅

解釋多一次:

朋友

就係C

大大聲聲話恩人個仔係野種, 你怕唔怕有報應

無顯示來電嘅矛盾點?

係證據。

支那豬隊友 仲要上黎火上加油
件臭閪多得你唔少 好快就全中大全香港都識佢

係事實就要講㗎啦,我唔出黎澄清,事情都唔會有好轉。
高你老母登
系你老母個臭閪

你真係返家鄉吧啦支那臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞