回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike
多謝各位巴打幫我推到而家同埋幫我諗解決方法
同埋我想再次澄清 唔係邪骨 唔係色情場所。

咁係乜生意先?幾日都唔敢講.係正行洗乜咁閃閃縮縮.

好似有講過係美容院
完全冇悔意 一定要推死佢!!!!
今次就部 下次就燒撚死人
一定要嚴懲!!!

好似有講過係美容院

新聞搜尋:工廈 美容院
就出呢個
探射燈:邪骨入侵染黃屋苑工廈

好似有講過係美容院

佢講到依家都冇俾過任何證據
凈係話自己講嘅全部真
又話自己得16歲好攰啊乜乜柒柒
你唔係信啊?

係澄清唔該出大廈管理公司個名
一係就開大廈名

家鄉雞 隔離po就唔敢覆 鬼鬼祟祟咁

事發地點張梳發呢? 水浸呢? 受害人俾張圖黎證明發生過嘅事你都俾唔出仲係度9up咁多做乜柒
我比較好奇
家鄉雞老母係做乜嘢
真係唔明點解而家都仲未有錄音聽

無論你係點,都改變唔到大陸西女人一家賤格既事實

重點唔係家鄉雞份人點,而且大陸西女人一家人渣,而呢個澄清post其實已經反映左家鄉雞起碼所講既內容都係事實

屌連登係咪咁多閱讀障礙On9仔
你見到樓主係呢個post認咗放火咩?家鄉雞講嘅係事實嘅幾多啊?
人地開多個post黎撚你都仲得啊
家鄉雞大佬1日1夜都冇料到之後話自己遁法律途徑解決唔撚放任何證據上黎啊

無論你係點,都改變唔到大陸西女人一家賤格既事實

重點唔係家鄉雞份人點,而且大陸西女人一家人渣,而呢個澄清post其實已經反映左家鄉雞起碼所講既內容都係事實

屌連登係咪咁多閱讀障礙On9仔
你見到樓主係呢個post認咗放火咩?家鄉雞講嘅係事實嘅幾多啊?
人地開多個post黎撚你都仲得啊
家鄉雞大佬1日1夜都冇料到之後話自己遁法律途徑解決唔撚放任何證據上黎啊

認同樓上 連登真係有好多閱讀障礙On9仔
你又知呢個post ge樓主真係事主個朋友?
唔俾係家鄉雞自己開分身作估仔
睇黎班on9仔仲未吸收思古井教訓
思古井條友果陣時又係開分身扮兩邊人馬
到而家一日冇證據一日都要抱懷疑態度
尤其單野咁撚鬼
提提家鄉雞巴打,知你緊張件事
但如果你有心想將見事進入司法程序嘅,就唔好玩網絡公審啦
人地上到法庭可以大條道理話受網絡壓力先亂講,話受咗你威迫,或者搏到個官同情分
不過個duty of care應該係個管理處到,因為部lift唔係由個火直接整爛嘅,而且都預期唔到個火會引起咁嘅後果
即使你唔妥人地都好,都應該諗辦法澄清個責任令自己唔洗賠
已經n 條友講過個責任係管理處到,但家鄉雞完全冇理會
仲不斷話個支那女人要負責,諗唔到除左想屈錢之外仲有咩原因要咁做
人地上到法庭可以大條道理話受網絡壓力先亂講,話受咗你威迫,或者搏到個官同情分
不過個duty of care應該係個管理處到,因為部lift唔係由個火直接整爛嘅,而且都預期唔到個火會引起咁嘅後果

正常人都會推個責任比管理處
樓主老母直接幫個員工承認責任
證據就得人證
唔講仲以為個人證見到佢放火

正常人都會推個責任比管理處
樓主老母直接幫個員工承認責任
證據就得人證
唔講仲以為個人證見到佢放火

佢可能覺得個管理處同業主好心地所以先由賠足24萬變成賠10萬就得
根本個管理處同業主就係驚你唔肯賠將件事送上法庭,到時發現原來係個水掣有問題就無錢收
如果管理處同業主唔係身有屎,點會肯每邊出七萬
喂家鄉雞 唔係同個支那女出左黎會談喇咩
咁家陣傾成點呀
上繳最新進展 or po證據
定係當我地on9
喂家鄉雞 唔係同個支那女出左黎會談喇咩
咁家陣傾成點呀
上繳最新進展 or po證據
定係當我地on9

連登=condom

睇頭幾句就知可以負皮,上一頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞