回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike
人地幫過你一次架死仆街
唔係書都無得你讀啦
正一仆街冚家剷

唔係幫過一次,就要負一個不知係唔係自己嘅責任㗎嘛!係錯,就認,但係依家唔確定。我借三萬蚊俾你,跟住叫你攞十萬出黎,因為我幫過你,好似唔係好講得過去喔。

咁人地無端白事又要負上一個唔係自己既責任?
支那狗咁雙重標準

首先想搞清大冇負責任既方法唔係block9左人電話 同 人地打黎果時玩鳩人先

Btw 樓主喔你老母咩大陸狗
cuhk secret見,ibba嘛係人都記得
樓主好憎你位朋友咩 開多個postpost火上加油咁撚狗嘅
佢唔爆facebook 同電話會重開到對話咩
煙就真係食過,錢又真係借過,態度都真係咁撚差喎
你而家屌人網絡公審恰鳩你個fd?
錯就錯在你個fd 投錯胎有個19 老母囉

佢可以打多一次電話,唔好隱藏number,我個frd本身真係好善良,點都會願意同媽媽傾下

善良 自己友幫自己友講好說話

唔係做衰野133做咩

見一個同樣number嘅電話瘋狂打過黎,就聽左,一開口:「請問你係唔係陳XX?識唔識一個叫作阿亮(?)既人?你媽咪借作3萬蚊幫你交學費。」由於呢通系不顯示來電,

其實點樣見到同樣number嘅電話瘋狂打黎但又係不顯示來電??

人地請問你係唔係陳XX?識唔識一個叫作阿亮(?)既人?你媽咪借3萬蚊幫你交學費。

如果係詐騙人地點UP得出你全名?又問你識唔識一個叫做阿亮再加上對方又知你媽咪借3萬蚊其實一聽就知咩事啦

你朋友好作賊心虛既表現仲引導埋你地扮玩下個詐騙電話好攻心計

係133黎
因為事主post過cap圖全部133 call人
屌你都on99 依家承認左支那老母有係入面食煙姐係要負責任啦? 一係就搵到同時段有份係入面食煙o既人一齊承擔結果囉 本身間房就唔俾食煙 點計都係支那老母錯啦下嘛?

根本如果件事唔推到上連登你兩母女都唔會解block然後解決問題啦
困難户有錢做激光矯視

係好辛苦儲嘅

屌你都on99 依家承認左支那老母有係入面食煙姐係要負責任啦? 一係就搵到同時段有份係入面食煙o既人一齊承擔結果囉 本身間房就唔俾食煙 點計都係支那老母錯啦下嘛?

根本如果件事唔推到上連登你兩母女都唔會解block然後解決問題啦

點解要佢自己搵 搵到唔就要上晒身 咁搞笑
而唔係事主報警等差佬 消防查
衰D講句 而家咩原因燒都係得個老闆自己武斷下認為 又唔係咩專業人士
死番大陸啦樓主
本身都無留意呢單野 (因為原po too long didnt read)
多得呢個post個傻閪支那臭雞我先知呢件事

中大原來出d咁既質素學生
各位中大既同學仔見到佢記住問候佢 睇佢幾時quit u
不過支那人咁撚厚面皮, 都唔會介意啦
困難户有錢做激光矯視

係好辛苦儲嘅

有錢儲黎做矯視
但無錢儲黎交學費
我朋友個人好善良
善良又會比個電話人玩野
屌見到果段咩「我要搵林鄭」真係柒到打冷震
究竟而家有幾多柒下柒下嘅mk讀緊中大
隻大陸喱唔敢上水
係咪上緊中文補習速成班
屌你老母
你又知單野係你老母走左三個鍾之後先發生 ?
我屋企當年商業大廈深夜油爐auto heat搞到噴水. 都講緊係有人友善商戶仲係到話個鍾響左個幾鍾通知我地先知咩事

三個鍾 無看更 商場無人 好基本咋下話 ?
咁樣都想話唔關你事 ?
你都ON99
得喇得喇屌你老母
屌你老母
你又知單野係你老母走左三個鍾之後先發生 ?
我屋企當年商業大廈深夜油爐auto heat搞到噴水. 都講緊係有人友善商戶仲係到話個鍾響左個幾鍾通知我地先知咩事

三個鍾 無看更 商場無人 好基本咋下話 ?
咁樣都想話唔關你事 ?
你都ON99

有看更wo(有管理處應該有啦)
好似最近幾單都係豬隊友搞大件事咁
放ipad、偉倫堂同埋今次都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞