回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike

仲扮夠朋友未?定你朋友要翻牆先開到post?

唔係朋友,咁係咩?兵?

你既樣貌點收兵,唔好玩啦

po相出黎,我嘅frd唔一定樣衰過你
又唔係話你樣衰,唔好誤會

咁快就忍唔住做小學雞

你都知道你係小學雞?

好多謝呢位黎自庇護工場既朋友為大家帶黎咁精彩既演出.

傻人發現案
火警發生地點到底係咪邪骨場?

图你老味
btw up張重覆一次論點嘅圖就話係證據,其實你係唔係傻架?

咁要sd所有圖出來?唔係咁好嘅

哇,咁你講撚晒啦
同埋我睇返原po講佢老母同你個fd老母有再用微信溝通過,清白既未放返啲對話上黎囉

等佢放啦,我又唔係事主

屌你老母咁你咪撚開post啦 咩都話唔知唔關事 呢件事都唔關你事架 縮返入老母個閪啦

其實都唔關你事嘅

咁你又開post出嚟柒?

唔關我地事咁你又開po扮乜撚野姐死大陸妹

仲扮夠朋友未?定你朋友要翻牆先開到post?

唔係朋友,咁係咩?兵?

你既樣貌點收兵,唔好玩啦

po相出黎,我嘅frd唔一定樣衰過你
又唔係話你樣衰,唔好誤會

咁快就忍唔住做小學雞

你都知道你係小學雞?

好多謝呢位黎自庇護工場既朋友為大家帶黎咁精彩既演出.

傻人發現案

其實樓主點解有時話事主係"我朋友",但又會話"我同我老母"?
精神分裂?

佢朋友咪即係佢囉
好多謝大家幫我媽討回公道 無言感激
你爸爸呢?
都唔知你依個死剩種係你老母同邊條雞蟲生嘅

原來你先係野仔呀
話人野仔 原來自己先係
愈睇愈嬲 垃圾支那種 帶撚埋啲支那品落黎
扮可憐想置身事外 你有事人地借錢幫你比你隻支那西係香港繼續讀書 係唔撚係你媽做都好
咁撚樣既西態度對呢件事 你同你老母都正一仆街支那畜 不能停止追擊
收皮啦屌你老老母 系系系 你文盲㗎? 借人錢仲咁口響

巴打 大家唔會再懷疑你 槍口向外

被告隊友引發巨型關公災難,而家唔理得炒唔炒車咁多
樓主好似特登抺黑緊條女咁 邊會有人真係咁撚on9
大家俾樓主休息下啦 做左咁耐戲做累架啦
食完煙無整熄煙頭,燒著人地既梳化,之後引起一連串既損失,
你以唔知係唔係其他煙頭先燒著張梳化為由拒絕賠償?
做無賴都要睇下對手,人地仲要係同你有恩既人,你老母仆街你可以話下佢,無必要同老母一樣做個無賴,勸下佢認左單野啦條女既「朋友」

可能你無睇清楚篇文。拒絕賠償嘅原因之一,係唔知係唔係煙頭導致,第二,就係管理處都有責任,其實關左個水閥就乜事都無了。有恩唔否認,朋友嘅媽媽有無錯都暫時未知,po呢篇文就係為左講俾大家聽,係責任會負,唔係就唔負,希望你地唔好再鬧我frd咁解啫
無論點,都多謝你嘅建議,我地會好好傾了

唔係你(朋友)俾人起晒底
你(朋友)仲block緊家鄉雞喎
你真係好好整理下個時間線
諗下點解最中意睇炒車既連登仔都一面倒屌鳩你(朋友)
唔確認係唔係自己食煙搞到著火,就先BLOCK哂D聯絡方法,搵籍口都搵個好D呀,真係一個負責任既人

疑似賣品質欠佳嘅筆記畀人
事後仲串柒柒

隔離post copy過嚟
個語氣又真係幾似
香港法律係有証據先定罪
連登公審係未審先定罪

你都快啲比多啲料黎證明你啱先得㗎
拋開態度惡劣、借錢呢單嘢唔講 ? 我操你媽B啊,叫你朋友還左錢先好講野啦

金田一殺人事件啊? 人體自燃啊? D野無啦啦自己起火? 你可以話漏電又好,咩都好,但一定有食煙呢個可能性

同埋你朋友點會唔使讀書,努力D讀啊,所有中大同學都會識得你朋友 大陸人黎到香港肯定無咩朋友,今次我地順便做好人幫下你地渣
傻閪以為開post解釋就無事,點知仲多左人知道件事
香港法律係有証據先定罪
連登公審係未審先定罪

係有條柒頭上黎認罪
香港法律係有証據先定罪
連登公審係未審先定罪

雖則話Innocent until proved guilty
但係香港法律根本就廢
之前單大角咀弒雙親案個肥仔幫兇都走得甩就知陪審團on9你做咩都唔犯法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞