回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike
我想問句,而家連登仔應為責任分怖係點?[

管理處
法團
店主
員工

責任管理處

根本兩位當時人都唔使賠,錯在管理處成兩粒鐘都唔關水

管理處 claim 番佢都仲得
系你老母
件事係因為放咗上嚟人哋先unblock你
如果你而家話唔想連登仔再打搞到人
好,咁咪當你過橋抽板
大家屌下你娘親就會唔記得件事

但如果人哋呃你
等連登仔收晒聲之後再block你嘅話
咁你點?
又上嚟搵人諗計?
到時唔止無人幫你
個個都會笑你抵死

你自己諗清楚啦
好,咁咪當你過橋抽板

但如果人哋呃你
咁你點?
又上嚟搵人諗計?
到時唔止無人幫你
個個都會笑你抵死

你自己諗清楚啦

寫漏咗
係同家鄉雞巴打講嘅
好,咁咪當你過橋抽板

但如果人哋呃你
咁你點?
又上嚟搵人諗計?
到時唔止無人幫你
個個都會笑你抵死

你自己諗清楚啦

依家就係佢個女肯聽日出黎傾 諗住睇吓事態點發展先 如果最後佢肯賠 咁就算
PO主 洗唔洗比張沙發你?
好,咁咪當你過橋抽板

但如果人哋呃你
咁你點?
又上嚟搵人諗計?
到時唔止無人幫你
個個都會笑你抵死

你自己諗清楚啦

依家就係佢個女肯聽日出黎傾 諗住睇吓事態點發展先 如果最後佢肯賠 咁就算

聽日如果佢唔賠就又上黎小柒佢地
當連登仔condom呀嘛
明嫁啦
屌,你可唔可以唔好咁on9, d 證據俾班網絡判官睇有撚用咩,佢地又唔係幫你追返條數。
件事好簡單,你有人證有錄音,99%係個員工責任,咁咪去睇下可唔可以告鳩佢囉。證據係咪不足,唔係你話事,係法庭判既。乜鳩都無諮詢過就話唔夠證據唔告,你以為自己係法官咩
當然,前提係如你所言你地唔係邪骨場身無屎啦。

係咁意上網search 下,

咪睇下有無法律諮詢幫到你
小冊子link👇🏻👇🏻
http://www.lad.gov.hk/chi/documents/ppr/publication/c_services.pdf

順便問下會唔會申請到法援

利申,無法律知識 鳩search 。唔信我就自己google啦。連登撚有律師幫到你咩。
豬隊友火上加油
屌,你可唔可以唔好咁on9, d 證據俾班網絡判官睇有撚用咩,佢地又唔係幫你追返條數。
件事好簡單,你有人證有錄音,99%係個員工責任,咁咪去睇下可唔可以告鳩佢囉。證據係咪不足,唔係你話事,係法庭判既。乜鳩都無諮詢過就話唔夠證據唔告,你以為自己係法官咩
當然,前提係如你所言你地唔係邪骨場身無屎啦。

係咁意上網search 下,

咪睇下有無法律諮詢幫到你
小冊子link👇🏻👇🏻
http://www.lad.gov.hk/chi/documents/ppr/publication/c_services.pdf

順便問下會唔會申請到法援

利申,無法律知識 鳩search 。唔信我就自己google啦。連登撚有律師幫到你咩。

十分感激 依家真係有人證有錄音 我會同我阿媽試吓搵律師諮詢 多謝你
家陣堆大學生
同上次偉倫堂單野一鳩樣 想鳩up幾句誤導
連登仔咁易比人呃到咩
仲要成篇文 一d「係」一d「系」
改唔切就用word replace咁改啦
以你行文
我9成9肯定你有份玩電話
隨時係最尾玩個個男仔
家陣堆大學生
連登仔咁易比人呃到咩
以你行文
隨時係最尾玩個個男仔

想搵林鄭
屌佢老味 咁上心係咪以為有波揸
定已經揸埋呀波皮黨
咁撚多字睇到一頭煙,都係先劉明等留學讀飽書再挑戰
講咁耐
有冇人證實到係支那女人搞到火燭先
家陣堆大學生
連登仔咁易比人呃到咩
以你行文
隨時係最尾玩個個男仔

你打比我 之後話我玩你電話
講咁耐
有冇人證實到係支那女人搞到火燭先

人地一開頭打嚟講到你 or 你個fd 個名,講埋你老母邊個,講到借學費單嘢
仲話當人詐騙玩9人
根本係真心玩9人

以為係詐騙電話都好正常,後邊先知道唔係。C原本就唔係好清楚呢件事,同埋呢件事發生係舊年,琴日聽到電話,正常都覺得係詐騙,又點怪得佢呢?

屌你老母啦
你幾撚時見過詐騙電話會連續打成十鳩幾次搵同一個人
其實post段錄音係咪真係咁難?
其實大門大你仲係到兜乜
人地都認撚左
食屎啦支那人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞