回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike
btw 根本無解釋過個矛盾 上一句明明話見到個打左好多次黎既電話, 下一句就話無來電顯示

解釋多一次:
因為呢篇文係我打嘅,可能有誤會嘅地方,朋友有幫我改唔啱嘅時間線,但係改漏左啫。

仲扮夠朋友未?定你朋友要翻牆先開到post?

唔係朋友,咁係咩?兵?

你既樣貌點收兵,唔好玩啦

po相出黎,我嘅frd唔一定樣衰過你
又唔係話你樣衰,唔好誤會

都唔知你做乜撚 柒下柒下咁
BTW 一單工廈火警
無消防 無警察 無保險
無人肯走法律途經
九成違規經營

咁就唔係好清楚了

不如你講下家鄉雞老母 其實係做咩生意
佢成個PO都唔肯講

想知x2
估係邪骨場
點解唔反駁上面巴打提出嘅
同一個電話number瘋狂打過來

無顯示來電嘅矛盾點?

係證據。
如果要鬧支那撚用WeChat,我都無嘢好講

支那豬隊友 仲要上黎火上加油
件臭閪多得你唔少 好快就全中大全香港都識佢

係事實就要講㗎啦,我唔出黎澄清,事情都唔會有好轉。

收撚皮啦 你自己睇下有無好轉
真傻定假癲呀
btw留名睇你都比人起埋底 支那雞

睇清楚,係唔講都唔會好轉。

图係證據。
如果要鬧支那撚用WeChat,我都無嘢好講

图你老味
btw up張重覆一次論點嘅圖就話係證據,其實你係唔係傻架?

咁要sd所有圖出來?唔係咁好嘅

哇,咁你講撚晒啦
同埋我睇返原po講佢老母同你個fd老母有再用微信溝通過,清白既未放返啲對話上黎囉

等佢放啦,我又唔係事主

屌你老母咁你咪撚開post啦 咩都話唔知唔關事 呢件事都唔關你事架 縮返入老母個閪啦

其實都唔關你事嘅

咁你又開post出嚟柒?
即係認室內食煙啦

emmm⋯⋯咁其他人都會咁做嘅

係你咋,知唔知室內食煙係犯法架?支那閪,讀好啲書先再嚟香港啦

實係香港local都跟足規矩,唔會室內食煙

係支那閪先唔跟規矩,仲好鍾意講臭蟲論

走水客都好多香港人,點解?
搵食啫,犯法呀

有幾多香港人係人地既室內食煙,仲燒埋人地張梳化?

確認左係佢了咩?
樓主啲垃圾解釋
希望各位讀中大既巴絲唔好手軟,轟到佢老母上天花板

图你老味
btw up張重覆一次論點嘅圖就話係證據,其實你係唔係傻架?

咁要sd所有圖出來?唔係咁好嘅

哇,咁你講撚晒啦
同埋我睇返原po講佢老母同你個fd老母有再用微信溝通過,清白既未放返啲對話上黎囉

等佢放啦,我又唔係事主

屌你老母咁你咪撚開post啦 咩都話唔知唔關事 呢件事都唔關你事架 縮返入老母個閪啦

其實都唔關你事嘅

咁你又開post出嚟柒?

開post經過事主同意
支持樓主貼返家鄉雞d資料出黎

大家貼哂對方資料,先公平
如果係真

人地認真搵你傾野你咁玩人已經知你冇咩品格
btw 根本無解釋過個矛盾 上一句明明話見到個打左好多次黎既電話, 下一句就話無來電顯示

解釋多一次:
因為呢篇文係我打嘅,可能有誤會嘅地方,朋友有幫我改唔啱嘅時間線,但係改漏左啫。

唔係朋友,咁係咩?兵?

咁快就忍唔住做小學雞

唔好嘅。16歲男仔,做嘢無問清楚大人,唔係po返人嘅理由

解釋多一次:

唔係朋友,咁係咩?兵?

咁快就忍唔住做小學雞

你都知道你係小學雞?

解釋多一次:

唔係朋友,咁係咩?兵?

好似有思覺失調咁

解釋多一次:

唔係朋友,咁係咩?兵?

你frd同佢個閪老母個樣呀

解釋多一次:

唔係朋友,咁係咩?兵?

大家咁話

解釋多一次:

唔係朋友,咁係咩?兵?

咁快就忍唔住做小學雞

你都知道你係小學雞?

好多謝呢位黎自庇護工場既朋友為大家帶黎咁精彩既演出.

解釋多一次:

唔係朋友,咁係咩?兵?

咁快就忍唔住做小學雞

你都知道你係小學雞?

你讀緊大學d對答仲係咁既質素,成熟d啦

唔好嘅。16歲男仔,做嘢無問清楚大人,唔係po返人嘅理由

就係細先要教

emmm⋯⋯咁其他人都會咁做嘅

係你咋,知唔知室內食煙係犯法架?支那閪,讀好啲書先再嚟香港啦

搵食啫,犯法呀

確認左係佢了咩?

又係你自己篇野認左起房度食煙先嘅
咩家鄉雞 返大陸食kfc牙?

解釋多一次:

唔係朋友,咁係咩?兵?

你frd同佢個閪老母個樣呀

擘大口想含撚
工多藝熟做開做熟啦小臭雞

搵食啫,犯法呀

確認左係佢了咩?

又係你自己篇野認左起房度食煙先嘅

條友有思覺失調,我放棄啦,冇得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞