回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike
lm

都唔明點解係要人po左上網之後先會unblock返人
係咩動機令你會unblock返人?
被指搞到起火既人敢報警
但事主到而家都唔敢報警 上court
好笑唔好笑

其實呢
如果係小型火險 花酒頭整熄左既
自己都睇到發生左咩事既 就無謂報
報警係FOR刑事 如果係合理懷疑有人縱火ETC 報會好D
否則肯定比人屌到你化 / 浪費警力
推上facebook個d 叔叔姨姨
beauty exchange
babykingdom囉
就算係以為事主打比你係電話騙案,但人地都講得出借過錢你交學費,你朋友應該都知唔係玩野,但佢又要咁撚串
想問你朋友係有幾善良,幾幾人呀?
就算係以為事主打比你係電話騙案,但人地都講得出借過錢你交學費,你朋友應該都知唔係玩野,但佢又要咁撚串
想問你朋友係有幾善良,幾好人呀?

有無證據?
btw kcjai 你條5p仔係到整水整水做咩 ?
係咁重複人地開雞竇 / 懷疑人地開雞竇
其實佢屋企人開咩舖頭關我地撚事 ?
唔好引導錯focus先得架

大門大又打手到歪鳩哂

吠大聲d女事主腿張開俾你兩個添呀
樓主快d比證據出黎
突發 個女人報左警話我上網po野 干擾到佢生活
次次都係賤人報警先

大門大又打手到歪鳩哂

開唔合法雞竇、邪骨就要盡市民責任舉報
原po樓主連乜證據都冇就一口咬砌到女事主問題

連乜證據都冇就一口咬砌到開邪骨店

大門大又打手到歪鳩哂

開雞竇然後俾人放上黎個老母係個到仲要借錢交學費?

大門大又打手到歪鳩哂

咁不如咁
你有懷疑就去舉報
唔係就收皮摺返埋 企埋一二邊先啦
你睇哂兩邊POST先返黎屌我地啦
汪汪~
突發 個女人報左警話我上網po野 干擾到佢生活

事實呀
facebook都仲話係佢自己公開嘅個人資料
你放電話真係難啲駁
有無證據?

其實真係冇眼睇 經過思古井單野後
連登仔仲可以係毫無證據下一面倒咁撐原op
思古井都話有d對話圖可以睇下
呢單野純文字齋up
仲可以用文字描述起火果陣ge情景
唔洗call消防就搵到起火源頭係張梳化
間鋪頭冇閉路電視
商業大廈凌晨管理處可以冇人 有火警都冇人知
有無證據?

其實真係冇眼睇 經過思古井單野後
連登仔仲可以係毫無證據下一面倒咁撐原op
思古井都話有d對話圖可以睇下
呢單野純文字齋up
仲可以用文字描述起火果陣ge情景
唔洗call消防就搵到起火源頭係張梳化
間鋪頭冇閉路電視
商業大廈凌晨管理處可以冇人 有火警都冇人知

不管你信不信 我屋企之前親身經歷完一次 我就信了
你無見過唔等於無 以家我用過來人身份話你知係真係可以有呢種事

大門大又打手到歪鳩哂

連乜證據都冇就一口咬砌到開邪骨店

好諷刺 ,乜證據都冇就一口咬定人地燒左間鋪、要負哂責任

如果你識睇中文就好啦
就會睇到原post第一個post已經話想一人一半啦
見到殘體字已經唔想睇
講野又一舊舊
想點架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞