(求助)今日睇清唒人係可以賤到咩地步 year 2中大生陳詠儀與其母親 2

459 回覆
672 Like 25 Dislike
其實佢都好弱智 咩唔係得佢一個需要道歉同賠償 冇撚病下話 賣少嘢畀人唔係重想對方道歉同賠償
原po呢
無追post
無證據 企硬潛水唔賠最多比連登仔網絡公審下
香港人咁善忘 一頭半個月就唔記得喇
推推推
https://lihkg.com/thread/443932/page/8?ref=android
睇完呢個post令我更加信 雖然未有證據
平時係報紙見到d火災新聞
D消防員唔係會搵到起火個源頭架咩
推呀
平時係報紙見到d火災新聞
D消防員唔係會搵到起火個源頭架咩

係呀
但原post主鬼到唔報消防唔上法庭 賠償金額仲可以跳黎跳去tim
疑問1: 你地憑咩推斷支煙係其母親?圖/片?習慣?定驗過DNA?

疑問2:你地幫佢個女交左學費,銀行應該有record,你諗著同對方打人情牌,有冇拎到個record出黎?你同我地打人情牌又拎唔拎到出黎?冇既話好難講你係「部份資助」定「全額資助」佢個女。

疑問3:如果佢係冇錢,中大有學費grant loan選擇,其中grant 係唔洗還,有冇人提出個呢個選擇?冇提出過呢個選擇就幫人交左個學費?

但對方處理事件既態度真係有問題。

其實呢個先係最大奇怪位,明明有Grant loan呢樣野?
之後又話條女有錢激光矯視又整容乜乜乜?!⋯⋯之後又話佢屋企有錢?!⋯⋯
黑人問號?!咁即係有定無 ?!

令我想起鄭金鈴
搵勞工處幫手
連登仔已經變到炒哂車都唔走
係時間集體撞車!!
有證據未 樓主快手d?一係樓主仆街一個大陸母女仆街
有證據未 樓主快手d?一係樓主仆街一個大陸母女仆街
有證據未呀⋯⋯ 唔想又炒車
有冇人起樓主底

此Post處境
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞