回應家鄉雞po主:睇清網絡暴力可以去到咩地步

672 回覆
30 Like 1235 Dislike
我剩係想知道家鄉雞既阿媽做咩生意,係咪大公司來?點解會有員工休閒室,仲係個人擁有。
收皮啦 蝗
我剩係想知道家鄉雞既阿媽做咩生意,係咪大公司來?點解會有員工休閒室,仲係個人擁有。

家鄉雞就算幾有錢都要女事主老母賠錢
果然有錢人 越有錢越計較越小氣

大佬呀,唔好咁痴線啦
維修清單都無!賠條毛咩!

人地老母決定好晒 幾多就幾多 你唔出晒佢 就POST你上網!

人地老母決定好晒 幾多就幾多 你唔出晒佢 就POST你上網!

先例一開真係後患無窮
唔妥你嘅,就先發制人發你上網,乜證據都唔洗
留名
大陸臭雞既朋友?
唔係話唔信你家鄉雞
但你錄音唔放都算
成件事啲疑點你都有責任解釋下
例如係管理處嗰啲

即係如果你阿媽根本就唔撚應該賠嗰十萬嘅
你搵個大陸閪兩母女算乜柒帳先

係佢哋係好撚串
出街比人唱比人打都唔抵可憐呀
但你有無諗過解決呢件事嘅方法唔係搵佢哋
而係向返管理處呀 業主嗰啲Deal呢

上個post都有教你啦
唔知你有無睇真
pish
有冇巴打準備打俾中大條女起番家鄉雞底
連登兄弟見佢咁耐唔上黎交代 好撚擔心佢
有冇巴打準備打俾中大條女起番家鄉雞底
連登兄弟見佢咁耐唔上黎交代 好撚擔心佢

早應該要咁做
條撚準備
居然有人幫佢護航喎
比着我就深潛食花生啦
死蝗閪返大陸啦
致家鄉雞
事發地點喺邊區?咩大廈?咩管理公司?
想知係邊間管理公司

想賴管理公司? 消防花頭指引係要消防黎熄消防掣
你唔燒著人地撚會壞lift
咪撚聽樓主個傻鳩spin

試過整爆左自己扭閘制閂水,消防員黎到報返誤鳴收隊
不過樓主同佢個fd死全家
致家鄉雞
事發地點喺邊區?咩大廈?咩管理公司?
想知係邊間管理公司

想賴管理公司? 消防花頭指引係要消防黎熄消防掣
你唔燒著人地撚會壞lift
咪撚聽樓主個傻鳩spin

試過整爆左自己扭閘制閂水,消防員黎到報返誤鳴收隊
不過樓主同佢個fd死全家

垃圾 咁有冇消防黎過呀?
從頭到尾都冇黎呀
而家明顯係管理公司有問題啦,灑哂水消防都唔知
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞