[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
好眼訓 聽日再出
今日要補課補習 夜晚會為大家服務
又話出多啲..
又話出多啲..

返緊屋企啦 應承左你地出多啲 返到屋企會狂打字
巴打成日話出文最後都無出
文呢屌你
今日要補課補習 夜晚會為大家服務

負評
負皮
出緊啦
第二十一章—考試來鳥

自從個日mk妹嚟完我屋企,我都少左見佢,畢竟唔同班

但回憶起嚟...真係動人心弦,難以忘懷... 中學時代少不了一個串柒㭍但又幾正既mk妹

返屋企既路途間中都會見到mk妹,都會行過去同佢一齊行返屋企,反正條路都差唔多,順路一齊行

佢成日都會話:「做咩撚啊你又毒撚?死撚開啦!」

但成日又默默同我一齊行

口上說不,身體卻很誠實

為左pk男神,我連j都戒埋,深夜點燈夜讀,上堂專心聽書,不敢懈怠

用盡畢生既精力日讀夜讀,於是[智力+1,+2....]咁樣upupup

智力終於上到75 終於勁撚過男神啦屌你老母

[恭喜智力上升至75,獲得「學霸的氣息」,玩家500米內既人都感受到你既學霸氣場,增加個人魅力]

希望第一個學期可以屌低男神而專攻智力

果然皇天不負苦心人

終於到左考試前一個星期,平時係班上面都有啲學霸形象既我終於開始同同學多左交流

畢竟考完試又無人同我講野,大家都係考前想沾下學霸氣息

當然不少得肥婆,成日請我食秋波扮唔識問我點做,哄到鬼死咁埋,擾亂我神緒

肥撚到我諗唔到野,諗唔明點解咁撚肥

雖然佢平時都成日嘈住我,但最後嘈多左

我問系統點解肥婆煩左咁撚多?

[因為隨住玩家能力值上升,角色魅力同時上升,你對人物既吸引力自然大左]

好引唔引,引左條肥蟲

不過我同女神既互動都多左...

====
Sorry啊大家 遲來的文 不要負皮我 好傷心 最近真係唔太得閒 返屋企都重要趕功課
最近個腦都便秘 無咩靈感 無feel 而家打多篇憶大家
第二十二章—女神唔識做數?

之前都講過,女神雖然係女神,但個腦虧虧地,如果形容下,佢一直都坐住個腦

女神都算勤力讀書專心上堂,畢竟女神雖然天生麗質,但都要打扮下

所以打扮既時間都用唔少,認真讀書既時間少之有少

雖然男神都幾醒,但隨住我日夜貼燈夜讀,智力終於勁過男神

而家加埋「學霸的氣息」,我係我班眼中讀書尬算當中既佼佼者,有時大家有啲咩唔識都會問下我

當中包括女神

女神數學方面特別差,其他科都還好,但數學成日都唔合格

所以有時女神都會擰轉頭問我數

「陳嘉榮,我想問呢...反變即係咩?同正變一唔一樣?可唔可以寫出嚟比我?同埋寫埋cos條formula比我!唔該!」

女神次次都毫不客氣咁問我,當然我同時都好樂意解答

每次女神問我,我都覺我咁辛苦值回票價

「嗱!反變同正變既分別係...」

通常呢個時候肥婆都會阻鳩住我同女神傾計

「榮榮!我呢題唔識啊!教我先啦!」

如果我叫佢等陣,佢會扮可愛扭計,佢覺得自己咁做好可愛,但係我眼中只不過係一條肥蟲咁係度扭動,極醜惡

所以我都會教佢先,廢事煩撚住我

其實我都試過唔理佢

後果係比佢捉住隻手扭計

「唔制啊我!教我先!」

不但煩撚死,重差啲fing斷我隻手,肥婆真係好撚大力,大力過我都唔奇

之後男神就插隻腳埋嚟話

「Grace, 我教你啦!陳嘉榮要教apple啊...」

「sorry啊...阻住你地兩個...」

阻你老母閪咩,蠢都要有個點,邊撚度睇到我同肥婆一對,但女神微微一笑誠心道歉...

我將我啱啱講既說話吞返曬落肚,女神說是就係是,不是就不是,除左話肥婆係我

終於有一日放學,因為就考數學,女神約我放學同佢做數...

我強裝鎮定,其實心中早已鳥語花香,一朵名為傾慕女神的花在心中綻放

「好啊...放學係班房做啊...」

受驚苦寵 女神約我做數,omg!點算!毒撚表示好緊張
放學係班房做

肥閪會唔會見到男女獨處一室,走來阻撚住架
留名
放學係班房做

肥閪會唔會見到男女獨處一室,走來阻撚住架

睇落去咪知囉
今日大家唔吹我 自動波打文 條撚準備
快啦
第二十二章—偷肥婆泳衣記(一)

女神約左我放學係班房做數之後,我跟本專心唔到上堂,成個腦都係度幻想緊一陣既場景...

女神既香唇一口一合咁問我數,女神身上既體香,女神迷離既眼神...勾人心神

[觸發事件—與女神放學後(一),提示:請玩家提防其他人物阻礙,假若被其他人物發現玩家與女神獨處一室,將會影響聲譽,女神好感度會減少,假若成功進行,將得到奬勵]

咩撚野話...其他人物阻礙?我唔係好明...

[假若被其他人物發現,輕則將會傳出傳聞,影響聲譽,得到「狗公」美名,最壞既情況...玩家自行揣測]

首先點解我同女神獨處我就係狗公?....

[因為你係毒撚]

屌!又恰鳩毒撚!但最壞既情況係...

我望一望肥婆,佢對住我淫笑,見到佢龐大既身軀...

唔敢想像佢動怒時四周環境受到既破壞...gg 加上比佢發現,我同女神永世無機會,game over

諗返個任務,但...邊有可能發現唔到,有人入嚟我都未必反應得切!

[系統都係十分體諒玩家,所以賜玩家一樣法寶—「500米人身偵察器」,玩家可以知道500米內有咩人物正在接近玩家,但係...]

但係...?

[玩家須偷取肥婆泳衣作交換,接受任務?]

痴撚線!偷肥婆泳衣,慘過食屎,但如果無偵測器...好難完成我同女神既任務,必定走唔切

肥婆同女神...

我選擇左肥婆,為左女神,所以偷肥婆泳衣...屌,放棄唔到同女神獨處既機會

如果女神之後同左我一齊,我一定會同返女神講我當時追佢個陣有幾偉大,有幾大犧牲...

我接受任務

[即時任務—偷取肥婆泳衣,請在放學前偷取肥婆泳衣,完成任務則獲得「500米內人物偵測器」,失敗無懲罰]

又要做啲濕鳩任,我屌

女神約左我放學係班房做數之後,我跟本專心唔到上堂,成個腦都係度幻想緊一陣既場景...

女神既香唇一口一合咁問我數,女神身上既體香,女神迷離既眼神...勾人心神

[觸發事件—與女神放學後(一),提示:請玩家提防其他人物阻礙,假若被其他人物發現玩家與女神獨處一室,將會影響聲譽,女神好感度會減少,假若成功進行,將得到奬勵]

[假若被其他人物發現,輕則將會傳出傳聞,影響聲譽,得到「狗公」美名,最壞既情況...玩家自行揣測]

[因為你係毒撚]

唔敢想像佢動怒時四周環境受到既破壞...gg 加上比佢發現,我同女神永世無機會,game over

諗返個任務,但...邊有可能發現唔到,有人入嚟我都未必反應得切!

[系統都係十分體諒玩家,所以賜玩家一樣法寶—「500米人身偵察器」,玩家可以知道500米內有咩人物正在接近玩家,但係...]

但係...?

痴撚線!偷肥婆泳衣,慘過食屎,但如果無偵測器...好難完成我同女神既任務,必定走唔切

肥婆同女神...

我選擇左肥婆,為左女神,所以偷肥婆泳衣...屌,放棄唔到同女神獨處既機會

如果女神之後同左我一齊,我一定會同返女神講我當時追佢個陣有幾偉大,有幾大犧牲...

我接受任務

[即時任務—偷取肥婆泳衣,請在放學前偷取肥婆泳衣,完成任務則獲得「500米內人物偵測器」,失敗無懲罰]

又要做啲濕鳩任,我屌

50米定500米呀
500米大撚把人啦,除非你間課堂好撚遠

[因為你係毒撚]

但係...?

肥婆同女神...

我接受任務

又要做啲濕鳩任,我屌

50米定500米呀
500米大撚把人啦,除非你間課堂好撚遠

一開頭50米覺得好似太少 打打下變左500米 比巴打你發現我打撚錯左 更正100米啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞