[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
文呢
「但你點知我拎左apple件泳衣...」我又有啲疑惑

「屌!我今日晏就見到你鬼鬼祟祟咁係班房唔知做咩鳩,加上apple唔見野我都估撚到啦!」

Mk妹突然跑入訓導室再拎返件肥婆泳衣出嚟

「嗱!咪話唔醒你!知你鐘意apple啦!但...但你都唔撚洗偷人件泳衣打j嫁嘛...」

我一手搶左肥婆件泳衣再講「首先我唔係鐘意apple,然後我都唔係拎佢件泳衣打j!」

肥婆呢啲真係狗也不屌,雖然係毒撚,但未饑渴到咁

「唔通......唔通....你拎條肥閪既泳衣著....?」

我即刻反駁mk妹「屌你咩!著你老母閪!咪ff咁多啦mk妹!」

我用手指彈左mk妹額頭一下,正當mk妹想閪咁大力打落嚟既時候

我巧妙地閃開,一息間我覺得自己敏捷有加乘

Mk妹再一腳伸落我小腿度,痛撚到我禁住先無咁痛

「哇...屌!好痛!」我啤住mk妹

「哼!死毒撚!作死你啊!」再一野拍落我個頭度

痾屎都唔可以痾太耐,我單腿咁跳走「我要上堂啦!唔該你啊!mk妹!」

「我差你人情先幫你!收皮啦毒撚!哼!」擰轉頭就返入班房

我將肥婆件泳衣收埋入恤衫入面再駝背行返課室

終算搞掂左單大單野,接下來就係同女神獨處課室...

正!
第三十章—與女神獨處了

[恭喜玩家完成即時任務—偷取肥婆泳衣,獲得「100米內人物偵測器」,玩家可使用偵測器探測100米內既人物]

終於搞撚掂...我照系統放學之時將肥婆件泳衣放入書包交收

我搵一搵個書包,問系統「咁個偵測器呢...?」

[偵測器以個人技能既形式使用,提醒:假若與上未觸發人物將不會出示,只會出示已觸發人物」

[使用方法:玩家須要反白眼才能使用偵測器]

.......咩撚野設定?人地用白眼睇查克拉睇經脈,我反白眼偵查人...

有無考慮過我用個陣女神係度嫁!!!離撚曬大譜!

[玩家咁唔鐘意系統提供既禮物,可以回收。]

反白眼真係妙!用得靚!

能屈能伸的我

女神話要落去搵一搵老師,所以我係班房等佢

呢個時候我就反白眼試下用偵測器先!

我一反白眼,腦海中好似有個scanner咁scan周圍既事物,我睇到男神係樓下打緊波,見到肥婆係家政室

兩個我今日放學最唔想見到既人都重係學校...屌!

比佢地兩個知道,一定會影響我同女神既關係!

難得有得同女神獨處,比我發揮所長!

拼死也要避開曬班撚屌

「sorry啊!啱啱落去同老師傾耐左!而家開始教我數學啦!嘉榮!」

女神叫我嘉榮...果然咁辛苦都無白費!

「ok!無問題!拎你唔識既出嚟問啦!」

放馬過嚟啦!Grace女神bb!
好似大家都因為我出文慢離我而去 我都覺自己抵死 以後會加速 我唔介意大家儲起嚟咁睇 最緊要得閒屌下我出文 繼續追
好似大家都因為我出文慢離我而去 我都覺自己抵死 以後會加速 我唔介意大家儲起嚟咁睇 最緊要得閒屌下我出文 繼續追

巴打加油
加油
第三十一章—女神獨處!

「我坐apple個位啦!方便你教我!」

女神拎左佢書包去肥閪個位,女神一坐底,無形中空氣彌漫住一種花香味,淡淡既薰衣草香味

好似空氣清新劑咁淨化肥閪啲俗氣,索一索舒筋活樂,聞一聞格外醒神

女神係書包拎左本數學書出嚟,一打開本書,成本書都係圓圈咁濟

「我...我圈左既個啲都唔識...」可能係因為覺得自己咁多唔識好似好蠢,玉白的雙頰猛然浮起一層淡淡緋紅,更是艷色驚人

我吞左一啖口水,同自己講「淡定啲啊毒撚!」

「無問題!放心交比我!」

於是毒撚數神上身「嗱...呢題其實好簡單,你用畢氏定理就可以搵返a條邊幾長!你試下做一次!」

「好...um...我諗下先...」

每講完一題點解,我就靜靜地望住女神做數

諗緊野既時候皓齒緊緊咬住下唇,襯托著迷蒙既眸子

真係唔敢相信我自己有生之年可以咁近打量女神既外貌

我愣住之際,系統屌醒左我

[咪話唔提你,記得反一反白眼偵測下人物係邊]

好彩系統點醒左我!屌差啲睇得太入神仆街!

我即刻反白眼睇下四周

屌!肥婆出家政室重要行緊樓梯!唔通嚟班房?!

「陳...陳嘉榮...你無事啊嘛?」

而家重要比女神見到我反白眼!無曬形象!

但走路要緊!

「快啲執野!我地轉地方做數!」

「點解突然咁做...」

「因為係班房做數無feel!諗唔到野!」爛爆既藉口,以為女神會唔跟我走,但女神卻順我意

「咁好啦...去邊啊...」

「跟我嚟!」我跑出班房,反一反白眼,見到肥婆再行多層上到嚟

焦急既我見女神一出班房門口,可能因為緊急既情況令毒撚大膽,我拉住女神隻手跑去後梯,好彩女神都無fing開我

諗都無諗拉左女神上天台,可能因為諗唔到去邊同要避開肥婆先

「你平時...係天台做溫書嫁...」

「因為望住風景放鬆心情易入腦」

「都有道理既...」

估唔到女神咁易比我說服左嚟天台做數...都唔知話女神蠢定天真好

再反一反白眼睇下,好彩肥婆無再上嚟,落返去家政室,我不禁鬆一口氣

「你無事啊嘛又!?」女神一面焦躁擔心既樣

「我無事啊,係隻眼有啲唔舒服」我心中蔓延一股甜絲絲既感覺,好似偷了糖吃既孩子一樣咁開心

之後又教女神做數,女神真係蠢蠢地,有啲講幾次先明,但我都不厭其煩咁教女神,其他人神早屌到佢翻艇

女神學得咁慢我都開心,因為...因為我就有更多機會教女神...

不知不覺已黃昏日落時份,教完女神之後,我同女神一齊行返屋企

可以同女神行返屋企,我前世做得多積陰德既事!

「好啦...我到呢度要搭車啦!多謝你今日咁有耐性咁教學我!雖然你有啲奇怪,不過你都係一個好人!」

成功比女神派好人卡

[恭喜玩家完成觸發事件—與女神放學後(一),獲得女神好感值+15]
一口氣出左3章 補數
有文
加速加甜
好波今出左幾篇
好波今出左幾篇

比你地屌到覺醒
加速加甜

甜真係未有咁快 人物對男豬好感都係起步 真耐心等候
加速加甜

一甜就大把人入嚟
男豬有冇機會開後宮
男豬有冇機會開後宮

包括 Apple?
而家呢個速度咪幾好囉
mk妹 mk妹
男豬有冇機會開後宮

包括 Apple?

肥婆正啊屌你
加速加甜

一甜就大把人入嚟

為甜而甜好奇怪 但可期待下甜
加速
成撚日要等文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞