[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
出緊
12點前出
重有一個鐘
重重重重甜番外(一)—放學後

夕陽西下,大地被一整片黃金色籠罩起來,只有零丁幾個學生在球場揮灑汗水,睡在桌上的我淋浴於余暉的彩霞之中

岩岩係課室書枱訓醒,望一望周圍,原來已經咁夜,啲人重要走曬「咦...咩原來啲人走曬啦...班死仆街走都唔叫...屌...」

當我慢慢打算執書包走既時候,突然門口出現左兩個熟悉既身影,成個故咪又係得兩個女豬,懶咩神秘

「嘉榮!」Grace衝入嚟課室叫我

「榮榮!」之後到mk妹

「我地等左你好耐啦!點知你重唔落嚟!唔想同我地返屋企?」Grace扁嘴

「咪係囉!等等等,等撚到我頸都長埋!」唔洗問都知邊個先會咁惡咁臭串

「做咩啊...你地急咩啊...我地幾時有約放學啊...」我真係睇唔透,百思不得其解,而家係咩環境啊?召喚系統!召喚!召喚!....

我內心叫十萬次都無人比答案我,無人出嚟,系統你又死撚左去邊啊?呢度你主場,無你點玩落去?

正當我吹緊雞既時候,Grace突然講話「其實你係咪唔記得左我地約過...」佢低頭同我講,所以我睇唔到佢既表情

當我繼續吹雞,無理佢鬧情緒,突然佢捉住我衫領,同平日溫文爾雅既佢唔一樣,今日有啲反差萌,斯文既外表下內裡竟然係......

「睇嚟嘉榮你需要一啲懲罰...」玉手輕輕撫摸我既臉頰,冰冷既指尖描繪出我既唇型

「做咩啊而家其實...?」我又唔明佢地做咩咁反差,連mk妹都係我身上面摸嚟摸去

比起Grace,mk妹就突顯出佢生澀,雙手沒有規律地胡亂撫摸我既身體,生澀既技巧,但卻又嘗試滿足你呢種真係一流
出住啲先 唔好用jer打我塊面 因為最近寫唔撚出甜 聽朝再嚟 唔好屌我 話出就一定會出 比啲時間我
唔理你。叼左你先
Btw 樓主加油
負皮準備
人黎~掟樓主落山
寫好文先拉佢上黎
而家寫啦 唔好負皮同屌我
走數
走數

識我咁耐先走一次數 其實我已經有努力諗點寫 寫唔撚出 最近生活好撚無激情 做返工狗 但今日返工前會諗掂佢
走數

識我咁耐先走一次數 其實我已經有努力諗點寫 寫唔撚出 最近生活好撚無激情 做返工狗 但今日返工前會諗掂佢

快d
LM
你同一條數都走咗好多次下
等到無晒mood 劇情都就黎唔記得啦
過埋今日 聽日放假 睇下聽日嘔唔嘔到 生活無咩激情 日日返工 真係出唔到甜 好難想像出嚟 日日返工比人用jer打面
睇下av/h漫搵靈感
樓主走第五日數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞