[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
皮已負,走數狗不追了
吊 你寫唔到甜 就出個happy end 算數啦
之後Grace慢慢將我既鈕扣解開,玉手慢慢深入我衣衫內,冰冷既雙手與我灼熱既身軀相反,有種冰火交加既感覺

低頭與我接吻,香軟既紅唇輕輕壓在我唇上,舌頭與舌頭之間開始左一場你追我趕既追擊戰,互相糾纏

出緊啦 大家咁唔信任我 好傷心 講左今日會出
吻著吻著,香唇慢慢由嘴移到臉頰,再由臉頰移到耳畔,小嘴含著我的耳廓,被口中的溫熱包裡著,Grace慢慢伸出舌頭沿耳廓深入至耳窩,酥麻的感覺霎時遍布全身,難以形容的快感,當然身下的小帳篷早已升起,呢個環節交比mk妹
Mk妹慢慢拉開褲鏈,解開皮帶,幫我除褲,我今日著住條格仔媽煙通,有啲老尷,但老尷既感覺好快就無,取而代之既係接踵而來既巔峰嘅快感

Mk妹未除媽煙通之前已經用小嘴隔著住褲含住我條巨龍,口中既溫度令我條巨龍繼續升溫,我心諗「正啊!加速啦ching!」但現實係我已經爽到講唔到野,比mk妹同grace既攻勢打破我條防線
防線失守既我好快忍唔住射左,但唔緊要,因為mk妹幫我含返硬,櫻桃小嘴包裡住我條巨龍,其實有啲啲勉強,其一因為巨龍係巨龍,其二mk妹小嘴實在太櫻桃小嘴

呢個時候我已經比慾望折磨到慾死不能,感受住身下有人用濡濕既舌頭來回移動,一時又繞著來回打圈,我已經爽到閉上雙眼感受一切,前所未有既酥麻一波又接一波而來

我而家真出文 無人睇 快啲正皮我
突然快感中斷左,正想話唔好比佢停既時候,Grace話:「我又要...」於是兩個人一齊奶我條巨龍,「邊個舒服啲...?我定grace...?」雙重快感早已令我失去講野既能力,我只能默默承受身下兩人落力地舔舐
等你出晒再睇
速度慢慢加速,我無力地倚靠著椅背,不斷喘氣呻吟,「快啲啦...我就射...」身下兩人自然更加落力

終於忍唔住,在沉默中爆發,白濁黏稠噴在兩人臉上,兩人閉上眼承受,微微開眼露出滿足既笑容,嘴角向上,伸出舌頭舔過嘴角附近的白濁

「等我嚟幫你清潔下...」慢慢又低頭舔舐我既慾望,原來沉睡既巨龍又再次蘇醒
突然間兩人企起身,慢慢地褪下身上既校服,交叉手咁除個bra,可能因為校服係純白色,驚透都唔著啲好明顯既bra,都係樸素既純白色bra,雖則唔夠野性同性感,但都有另一番青澀既風味

Mk妹褲入面著左條沙灘褲打底,Grace就係著正常既白色打底褲,除埋之後就見到底褲,估唔到竟然係無著底褲?! 只能說They really know how to play(佢地真識玩)
聽日出埋下半曲
哇 呢個位停
呢個位停
大家想屌mk妹先定女神先? 同埋3p唔太識寫 除奶袋底重可以做咩?
Mk妹 first
Mk妹 first

唔3p都ok
之後mk妹坐左上嚟我大脾,想玩觀陰坐蓮,清澀既少女氣息包圍住我,渾身上下香汗淋漓,私處故意輕輕磨擦我既胯下,好彩mk妹未到骨仙子咁瘦,唔係屎忽起角坐落嚟好撚痛

而Grace就又請我食秋波,又捉住我隻手玩弄佢胸前既柔軟,佢胸前既雪白係我掌握之中,捏擠成不規則既形狀,我心諗唔怪得個個屌閪前都要揸波先,見到兩粒粉堤,我忍唔住一嘗究竟,用口含住兩粒紅櫻,惹得Grace連連呻吟,用舌頭打圈,一邊轉一邊舔,Grace胸前沾滿我亮晶晶既唾液
之後mk妹坐左上嚟我大脾,想玩觀陰坐蓮,清澀既少女氣息包圍住我,渾身上下香汗淋漓,私處故意輕輕磨擦我既胯下,好彩mk妹未到骨仙子咁瘦,唔係屎忽起角坐落嚟好撚痛

而Grace就又請我食秋波,又捉住我隻手玩弄佢胸前既柔軟,佢胸前既雪白係我掌握之中,捏擠成不規則既形狀,我心諗唔怪得個個屌閪前都要揸波先,見到兩粒粉堤,我忍唔住一嘗究竟,用口含住兩粒紅櫻,惹得Grace連連呻吟,用舌頭打圈,一邊轉一邊舔,Grace胸前沾滿我亮晶晶既唾液

繼續

繼續

起身再出
文?
文?

聽晚 今晚去左飲酒
今日夜晚真出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞