[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
今晚又狂出比大家
巴打係咪好耐未比人屌出文
又吹水呃鳩我地
最近真係好撚唔得閒 我會盡出 日撚日都返學補習 聽日點都死一篇比大家睇
嘩 屌 又走數
屌你 成撚日走數
補咩習?讀緊中學?
正評鼓勵下你👍🏻
補咩習?讀緊中學?
正評鼓勵下你👍🏻

2017dse考生
第三十二章—女神的請求

如是者,自從個次之後,我同女神既關係都好左好多

女神有時小息得閒時,就會擰轉頭同我傾計r水吹,不過如果係係無男神同肥婆底下發生,所以傾計既次數都少之有少

我自己都好撚唔開心,眼見幾次女神一開口,肥婆或者男神就搭嗲,可能我係毒撚,存在感低,女神都好易比佢地r走,屌!

而我每日都諗點樣可以同女神傾到幾句計......

咁搞法攻略女神既日子重有一大段路走,分分鐘女神好感未爆,肥婆就爆左好感...

諗起都硬撚左....

個拳頭

到底點做好啊我... 女神

「陳嘉榮!」突然有人拍我膊頭

正當我想擰轉頭閪口閪面屌鳩個條友「做咩撚野啊!阿叔我諗緊野啊!咪阻q住!」既時候

原來拍我個個係女神,我即刻皮已修,變返小毒撚

「做咩事啊女...Grace?」差啲直呼叫Grace做女神,比人當變態佬

「你放學得閒可唔可以抽少少時間比我啊...」

我聽到之後個心呯呯聲咁跳,吞左一啖口水,心中冒出有千個幻想,女神咁問我...唔通....

跟住女神講既野狠狠咁將我由幻想抽離返去現實

「其實因為就嚟考試,我想數學合格,所以想搵你每日抽啲時間教我做數...得唔得啊...?嘉榮?」

女神叫我「嘉榮」,已經將我殺個措手不及,再用一個毒撚既立場嚟睇,女神叫毒撚幫手,毒撚無「say no」既權利

正當我想開口既時候...突然有人搭嗲...

大家估下係邊個
11點之後再出 等我
唔好撚係個死肥閪
唔好撚係個死肥閪

比巴打你估中 估中左獎勵你既方法就係我出文
第三十三章—毒撚沒有餘地

正當我想開口既時候...突然有人搭嗲

「好衰嫁你!榮榮!做數唔預埋我!」肥婆突然衝過嚟搭嗲,重想挨埋落我度請我食秋波

食肥婆秋波?不了

好彩!骨骼精奇既我轉身射個三分波,閃過左肥婆既秋波攻勢

肥婆見自己唔到米,就扁嘴

我野都未講,女神就搶左講先「好啊!apple!你都嚟啊!」

女神係完全有問過我意思,有問過我想唔想

正當我以為我比女神賣撚左既時候

「不過...就嚟考試...嘉榮一個教我地兩個又要溫書,會唔會好辛苦嫁...影響到嘉榮成績就唔好...」

女神講得好!返學對住肥閪都算,日日放學對住條肥閪真係頂唔撚順!

我以為咁樣可以借意打發肥婆走,叫佢死撚開

點知男神又插隻腳埋嚟

「唔緊要!我都一齊教你地咪得,反正就嚟考試,咪一齊做數溫書囉!你地唔識都可以問我!」男神咁講再加埋個殺死人既笑容,作為男人既我都拒絕唔到

肥婆聽到呢度都出曬水,連忙話「好啊!好啊!多啲人一齊討論好啊!」

肥婆一定心諗「唉mark同榮榮都咁熱烈追我...邊個好啲呢...但最衰都係個個死人八婆Grace,想姣我榮榮?無咁易!」

我心諗你收皮啦!死肥閪

「咁好啦!由今日開始我地四個一齊做數做到考試啦!唔該曬mark你都落水教埋我同apple!」

「小意思啦!同班同學緊係要互相幫助啦!」男神友善咁答女神

我知道男神無端白事加入唔會咁簡單...我之前都要見招拆招!

於是我地呢個奇怪溫書四人組合正式開始

突然系統既聲音響起[觸發任務—女神放學後(二),玩家須在是次數學考試將Grace由不合格轉為合格成績,過程方法由玩家決定,完成有獎勵,失敗將會減少女神好感值]

系統係唔撚係又玩野啊!距離數學考試得返10日,有可能嗎?

[堅料唔係薯條,我相信毒撚能力先咁做,我咁睇得起毒撚你,你點可以咁話我嫁毒撚]

系統都唔叫我玩家,直情毒撚毒撚咁叫我...

面對看似不可能既任務,又係要信自己掂既時候

我!陳嘉榮!要幫女神ko數學!屌爆佢!
lm
乜撚嘢堅料唔係薯條啊,咪懶好笑啦
正正經經諗好啲啲內容好撚過啦
Push
又消失左
好耐無見過mk妹
對唔住咁多位 因為真係事務繁忙 就嚟dse 我真係學業同故平衡唔到 所以決定5月先再開始更新 停更3個月 巴打們等到就等 等唔到就當無呢篇故存在 我知我無責任心 預左比大家屌 辜負左大家對我既支持... 對唔住咁多位
對唔住咁多位 因為真係事務繁忙 就嚟dse 我真係學業同故平衡唔到 所以決定5月先再開始更新 停更3個月 巴打們等到就等 等唔到就當無呢篇故存在 我知我無責任心 預左比大家屌 辜負左大家對我既支持... 對唔住咁多位

DSE 明既 小弟都今年考 一齊加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞