[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
唔悶 但係太慢追到冇引 樓主加油

我會努力加速
今日夜晚出 琴日唔得閒打
咁快又live
好睇係好睇 但係慢到痴線

幾正
唔好屌我 我而家打 10點左右出爐 今日想打多啲比大家
第二十七章—義薄雲天

正當我萬念俱灰之際,突然有一個人拍一拍我膊頭比左一個希望我

「我知道係你,比apple件泳衣我啦。」

我擰轉身一望,竟然係mk妹?!

我當時愣住了,估唔到義薄雲天既佢竟然會幫我?!但點解佢要咁做...

佢見我無反應就一手拍落我個頭度

「我叫你快撚啲啊毒撚!再唔快撚啲我都幫唔撚到你啊大佬!」

比佢咁屌一屌,我先回過神來,緊要事為重,呢啲小事陣間先諗

我拿拿林係袋度摷肥婆件泳衣比mk妹,mk妹一野就塞入袋,擰轉頭就走,不帶走半點雲彩

Mk妹真係好瀟灑,可能分分鐘重灑脫過身為男人既我

本來凌亂既內心平復左落嚟,肥婆件撚屌泳衣總算解決...

咁mk妹打算點處置件泳衣?真係百思不得其解

諗諗下就排到我,到我比訓導check

突然唔知邊條仆街起哄

「黃sir!搜清楚佢啊!佢同apple有路嫁!哈哈!」

全場人既焦點就放左落我度,有啲人恥笑,有啲人同情,有啲人變左花生魷

更重要既係肥婆望住我灼熱、火辣辣既眼神

其他人開始起哄大叫

「apple!陳嘉榮!apple!陳嘉榮!」

我心諗你地唔好再叫啦!屌你老母!

肥婆含羞答答咁講

「雖然你對我有意思...我知我係受歡迎,但你都唔洗偷我既泳衣既...衰人...」

聽到呢度,我想講,我好撚想嘔,唔敢想像如果泳衣係我度既後果會點...

不過好彩!泳衣唔係我度!

我上前行去老師面前,抬頭一望見到男神看好戲既樣

哼!睇下邊個笑到最後!

黃sir邊搜我袋邊搵件肥婆超撚大碼泳衣,重要講「嗱...呢啲兒女私情自己私底下解決啦...你收埋就好快啲拎出嚟啦...」

我無講野,因為我驚一開口就會屌撚爆黃sir

搵左一陣,但係我身上實在搵唔到

黃sir吹我唔漲,同樣男神都吹我唔漲

男神用一個疑惑既眼神望住我,佢十成係估我今次仆硬街

可惜,天意弄人,同男神所想既背離左

大家見件泳衣係我身上搵唔到,食花生既都無咩癮,人群又散開

我不禁鬆一口氣,唉...好彩大步檻過,唔係就真係呢一世水洗都唔清加玩撚完...

突然腦海諗起mk妹拎左肥婆件泳衣,咁佢諗住點?收埋左?燒左?定係食左落肚?

正想問一問mk妹點解要幫我同埋諗住點處理,我望一望女仔個邊,睇下搵唔搵到mk妹既蹤影,但都見佢唔到

突然人群另一邊引起一啲騷動,到底發生咩事呢?

我決定行過去睇下,到我做花生友

但點知引起騷動既就係mk妹...
加速
mk妹 真係夠義氣
Mk 妹妹型
Mk 妹
如果最後帶到mk妹番現世就好
爆機係咪可以帶好感度最高個個人去現實?
又話打多d
又話打多d

打打下好眼訓啊 今日星期六得閒小小補鑊

Mk妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞