[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
文呢?
文呢?

出左去玩 一陣一路搭車一路打
冇文既
文呢?
lm
而家出 等等
Sorry大家 2日無出 聽日出多啲比大家
唉 明嘅 有人陪就當然要出去玩
第十八章—毒撚與MK妹既小意外

突然mk妹狂捽眼

「我屌!好撚痕!好似有野入左眼!」

「唔好捽!等我睇過!」

我拉低mk妹捽緊眼既個隻手,等佢唔好繼續捽

然後再坐近啲,兩隻手捧住佢雙頰,個頭向前,此時此刻我同mk妹個頭好近,近到呼出既每一口氣都感受得到

「睇下先......原來有條眼睫毛條度,唔怪得你咁痕...等我幫你吹下...」

我個頭再近啲輕輕咁對住mk妹隻眼吹一吹,再遠返小小問佢

「點啊?好似未?」

呢一刻佢臉上泛起了紅暈,耳根連頸都紅曬,瞪著大眼睛,呆呆地看著我,誘人的纓紅小嘴微張

此時此刻我先發現有咩唔對路,我同mk妹而家好近,我咁大個仔都未試過同女仔咁近

近到佢有幾多條眼睫毛都數到

突然心跳好快,我甚至聽到自己既心跳聲

「咚咚!咚咚!」

我感受到臉上同樣泛起紅暈,甚至蔓延至耳根

我同mk妹同時屏住了呼吸,看見紅唇微張

身體叫我嘴佢

我甚至聽到

「嘴佢!嘴佢!」

正當我想向前時....

我係陪住大家

我係陪住大家

最好係咁喇~ between 出多啲文thx
出文啊
我會努力出文 但等我訓醒
留名
個題材都算幾少有,但寫得唔夠吸引,而且計數又計錯晒,仲要出得好慢,不過希望你繼續努力
個題材都算幾少有,但寫得唔夠吸引,而且計數又計錯晒,仲要出得好慢,不過希望你繼續努力

我應該點樣寫得吸引啲?第一次寫其實十分需要大家既意見 我中學生dse狗已經好努力出多啲,第一次出發現諗好曬既劇情要再發大嚟寫並唔容易 我呢兩日係懶左更,但會keep going,會更多啲比大家

我應該點樣寫得吸引啲?第一次寫其實十分需要大家既意見 我中學生dse狗已經好努力出多啲,第一次出發現諗好曬既劇情要再發大嚟寫並唔容易 我呢兩日係懶左更,但會keep going,會更多啲比大家

再加上我而家係邊諗邊出,同本身諗既劇情唔一樣,可能我打文慢,短短地都用左我1粒鐘, 應該一次過打好先出 會吸取教訓 之前覺得打好曬先出會成世出唔到 比人chur下先有動力作落去
第十九章—唔返屋企?

正當我想向前既時候,mk妹就推開左我

「搏懵啊?死仔包?」之後擰轉左個頭,縮去梳化另一邊自己一個訓係度,但見到佢隻耳仔同埋塊面重紅緊

大家都情到濃時,無理由會...推開我嫁?

[好感度不足,未足已解鎖接吻模式,請玩家繼續努力]

果然攻略遊戲,咩都睇好感度做人,但咁幾多先得啊?

[為增加遊戲樂趣,請玩家自行發掘]

屌!閪系統!

[mk妹好感度+10,解鎖約會人物,玩家可邀請人物約會]

果然女人都係口上說不,身體卻很誠實

諗返起啱啱嗰個情景,mk妹微張既粉唇,白皙修長雙腿,確實令人回味

其實mk妹...都唔錯,見到佢怕羞個樣覺得佢幾可愛

心跳重係為啱啱發生既小插曲而跳動,仍未平復

我同mk妹都各坐左梳化既一邊,大家都無講野,靜左一陣,心跳平復反,我望下個錶,見到時日都唔早,打算叫mk妹返屋企

「你隻腳好返啲未?」我既聲音劃破凝結左既氣氛

「未......」正常人都會答好,唔通mk妹feel唔到我想送客?

「咁我不如送你返屋企,時日都唔早啦!」

「唔制...我唔想返屋企住,唔想比老母知道我打...」mk妹扭計

見到mk妹扭計,我都無佢辦法,只好收留佢多陣

「咁好啦...你休息多一陣,我返房做陣功課先...」

攻略人物刷好感同時不忘刷能力值

「好啦...我訓陣先...」mk妹講完就訓左係我張梳化

真係當正自己屋企咁...屌

我就行左入房做功課

但發現我完全專心唔到做功課,成個腦都係啱啱既插曲...

====

之前鳩計鳩加錯左,跟據劇情進展,是咁的,跟住落嚟會打一個加一個,唔會偷懶,請大家體諒同埋繼續支持

好感表(毒撚陳嘉榮)

女神grace 0

Mk妹牙儀 35

肥婆apple 30

好感表(男神mark)

女神grace 30

Mk妹牙儀 40

肥婆apple 20
加油,期待下文
加油,期待下文

今晚再up

嚟啦嚟啦 打啦打啦
第二十章—牙儀

唔知點解成個腦都牙儀,粉嫩微張既小嘴,沐浴露既花香,白皙修長既雙腿,係我腦海中不斷浮現出來,揮之不去,難以忘懷

只有僅餘微薄專注力既我同功課搏鬥,解條方程都要10分鐘...

當我做曬功課既時候,睇一睇鐘,白駒過隙,原來已經12點幾,做個功課都做到咁夜就知我有幾唔專心

我行出房,見到mk妹訓左係梳化

光滑白皙宛如凝脂既長腿隨意擺放,短裙因睡姿而微微向上擺放,若隱若現反而吊人心弦,變得更加誘人,猶如有隻好奇的小貓在我心中伸出小爪,心癢難耐

嬌唇紅潤微張,一開一合緩緩地呼吸,緊閉的眼睛和長而翹的睫毛,構成一副美好的畫面

我心口發熱,臉頰盪紅,我甚至唔敢再望mk妹...我怕再望我會忍唔住...

我將個頭擰埋一邊,唔望mk妹

「喂...起身啦,12點幾啦,訓到隻死豬咁...」

「呵...你老母就死豬,話時話你屋企張梳化幾撚正...12點幾...我老母訓左,閃得返屋企」mk妹打左個喊露

「得啦得啦,快啲起身著鞋啦!好夜啦!我送你返去啦!」

「屌!洗撚你送咩!你重廢撚過我!廢事一陣你比人拖入後巷屌屎眼!哈!」

串撚到,又睇唔起毒撚,但竟然你咁堅持自己返去,咁就...不了

我睇住mk妹出左門口

「咔!」大力既關門聲

原本既空間再一次打回寧靜,得返我一個

我寂寞難耐,也只能只摸波波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞