[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
我睇緊
你快啲出
Pish
我都一直追緊
每日都入一入黎睇下有無文
一睇就知樓豬趕埋尾唔想再煩
文呢
文啊
我要mk妹呀
文啊
我一陣出文 琴日唔太得閒 唔好意思 其實我唔係唔想煩 我覺得我呢篇文好垃圾 題材新穎 但作為一個寫文新手我carry唔到 寫唔到深切既感情 留唔到令人會有叮一聲「原來係咁既」伏筆 覺得自己未到家 之後會出一篇算我自己比較上手既題材 人物角度 希望大家會支持下
你係咪想講男神同肥婆個好感到就過100,到時男神就會溝埋grace
我一陣出文 琴日唔太得閒 唔好意思 其實我唔係唔想煩 我覺得我呢篇文好垃圾 題材新穎 但作為一個寫文新手我carry唔到 寫唔到深切既感情 留唔到令人會有叮一聲「原來係咁既」伏筆 覺得自己未到家 之後會出一篇算我自己比較上手既題材 人物角度 希望大家會支持下

你唔係諗住棄文下話?

你唔係諗住棄文下話?

我都就到結局 點會棄文 我既意思係續集 呢一個故其實可以開無限續集 當初我係想幾集一個主題 但估唔到寫一個主題都用左咁多筆墨 我屌 今晚8點前出
你係咪想講男神同肥婆個好感到就過100,到時男神就會溝埋grace

Nonono

你唔係諗住棄文下話?

我都就到結局 點會棄文 我既意思係續集 呢一個故其實可以開無限續集 當初我係想幾集一個主題 但估唔到寫一個主題都用左咁多筆墨 我屌 今晚8點前出

純粹就嚟完故 叫下春
準時8點見
當時小息啲人去曬canteen食早餐所以無咩人係樓層,但天算萬算都算唔到......

都算唔到岩岩個一幕比一個我唔想比佢睇到既人睇到

平時食晏就都係我自己一個人食,但今日Grace竟然邀請左我去同佢一齊食晏就

「同我一齊食飯啊!我整左你既便當啊嘉榮!」

正因為咁我同Grace係一個寧靜而又四處無人既地方,孤男寡女共處,必定會有啲火花會發生

Grace拖住我隻手上嚟,一到左天台就鬆開左,變成攬住我

「終於都可以兩個人獨處下啦...」埋在我胸口既小臉看著我

「雖然我話會等你,但我都係忍唔到,我今日見到你同Apple眉來眼去,我就覺得好嬲,但我又好憎自己咁心胸狹窄,但一諗到你同apple之前咁樣我就...我個心就痛到透唔到氣...」Grace攬住我既力度不斷咁增加,攬得我好實

不過原來Grace係啲佔有慾咁強既女仔,但佢又屈鳩我同肥婆真係嬲嬲地...講撚左幾多次我同肥婆無野啊!

我用雙手捧住Grace既雙頰,然後咩都無講,一嚟就嘴佢,因為係呢個時候我只係識用接吻嚟令佢感受我對佢既愛,我對佢一直以嚟既傾慕同愛慕既心情

一個吻勝過千言萬語。

並非轟轟烈烈強勢得令人透不過氣來,相反閃細水長流溫柔的吻

猶如捧在手中的寶物一樣,使用一個吻來傾訴我對你無言的愛也許是最好的方法

讓你感受我的溫度、氣味、觸感,輕輕捉起你的玉手,按我的心房,一直為你跳動的心臟,流過的血液

用我的溫度捂暖你,撫平你雜亂無章、煩燥不安的內心,一個吻能否讓你明白我背後對你千絲萬縷的愛?

輕輕而又仔細舔舐啃咬紅唇,合上眼睛,此刻我的世界只有你

當我開眼既時候,我攬住Grace,我終於要開口表白,「其實我鐘意左你好耐,同我一齊拍拖好唔好?」

這個世界沒有無源無故的愛,我愛你,因為你為活在黑潭中的我帶來一絲光明,正因生在黑暗之中,看見光明比任何人都還要激動,比任何人更要進取,更想要接觸溫暖,讓你的溫度捂暖我的心房

From 原來既陳嘉榮

「你終於都講出口啦咩...我等左你呢句好耐...」女神輕輕拍左我心口一下

[恭喜!與人物Grace轉為「戀人關係」!禮物後補!]

屌你!邊有遊戲會禮物後補嫁!找數真漢子!

正當攬到實一實,唔好既事就發生...

--
打緊 出住啲先
咪拎sad end 啊 叼
「咚」一聲天台既門比人打開左,男神同Mk妹企埋一齊望住我地

「陳嘉榮!真識玩!呢頭同mk妹一齊,轉個頭就同Grace表白!」我都唔知條仆街Mark同mk妹講左啲咩,mk妹眼眶泛紅,淚水在眼眶中打轉,默默的捂著嘴哭泣

所以解釋藉口都猶如魚骨卡在我的喉嚨,說不出任何一句說話,倒不如說事實的確放在眼前,沒有解釋的必要

Grace用茫然不知的眼神看著我,「你地愛上既男人同時同兩個人表白啊!一腳搭兩船啊!你班傻閪!」

Mark已經唔可以用男神呢兩個字嚟形容,骨瘦如柴,面色泛黃又蒼白,眼眶深陷,憔悴不堪的臉龐,眼珠充血泛起紅筋—倒不如說像一個瘋子

肥婆已經將他逼瘋了,皆竟能夠將被人強逼、不能反抗的強姦轉為享受的人少之又少

皆竟對著一個極度厭惡的人整整一個月,不能離開,只能默默忍受,所有不快未能說出口,日久積累的精神折磨也足已將人逼瘋

「你班臭四抵撚死!我咁優秀唔揀我,係都要跟呢條死毒撚!」情緒激動地吶喊

Mk妹同Grace都無講野,一方神情呆滯,一臉未能接受,一方淚水卻早爬滿整臉,但同樣看著我,希望在我身上得到答案

但無奈答案就如Mark所講一樣,的確我咁樣係一腳搭兩船
點解主角唔開技check 下四圍有冇人
點解主角唔開技check 下四圍有冇人

主角開技要反白眼 好影響氣氛 所以無check
快D加速完埋佢?
點解唔可以享齊人之福 硬係要悲劇收場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞