[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
有無人睇啊
Lm
留名
留名

評已正,期待進展
多謝大家支持啊 終於有10個正皮 重有20正皮就上肥婆番外 一陣打文
加速
加速

補埋習先 打左一半啦 一陣補完習 會嗱嗱聲出埋佢
第八章—毒撚返班房

我望住地圖行上去5A班房既時候,我既心情係何其沉重,講白啲姐係淆淆地

生活不再安逸如往,分分鐘比男神收皮,比系統收皮

但人總要勇敢生存

不知不覺已行到班房,而家重上緊班主任節

「喔你返嚟啦,陳嘉榮,啱啱調完位...」

聽到呢度,我心知不妙,因為我見到肥婆若隱若現既奸笑同淫笑

閪啦...今次仆街了,要同肥婆坐一個學期,遊戲開始無耐,就要咁玩我 猶如身處煉獄,我都唔敢諗將來,因為我呢一個學期同肥婆坐,無希望,無署光

同肥婆一齊坐,其實係原著劇情,不過唔係因為遲入課室,而係條仆街唔反抗,搞到同肥婆坐到畢業 屌那星

但我唔會比條死肥蟲得逞,我下個學期再同肥婆坐,我!陳嘉榮!切jj燉燕窩比同學補身!

「不過今個學期比大家自己調,下個學期出左成績表,我就會跟成績好既同成績唔好既坐。」跟住個禿頭班主任就走左

聽到呢度,我知道,我有機會了

人係無100%完美

女神有樣有身材,但其實係一個花瓶,讀書屎到仆街,其實原身都懷疑過女神係咪腦殘,但皆因原身太愛女神,連女神腦殘都愛埋一份

假若我今個學期爆seed,我咪可以同女神一齊坐

諗起都扯扯地,諗起今早一幕,加埋原身對女神既愛,我都就為女神狂迷

坐到返埋位發現,Grace同Mark一齊坐,重要坐我前面

真係扯扯地...火

好彩我個位對住女神,可以聞到女神陣陣芳香,少女既香甜,猶如身於極樂世界,樂而忘返

女神擰轉頭同肥婆傾計,見到如嬰兒般紅潤的小嘴一開一張地喃喃細語

血氣方剛既我見到如此美景都把持唔住,連下面個頭都沉不住氣想冒出一齊共賞美人

我拎左件冷衫遮住唔比佢睇太多,廢事個頭越伸越出,比人發現

突然女神望左過黎,我個心跳得好快

女神重伸手摸我個額頭,下面頭越伸越出,佢都想比女神摸下

「陳嘉榮...你無事啊嘛...你塊面紅曬,係咪發燒啊?洗唔洗早退或者再去醫療室?」

呢一刻,我甚至聽到原身講

「終於都可以同女神有肌膚之親。」

我個一刻緊張到講唔到野,眼金金望住女神

肥婆見我望左女神咁耐,好似有啲唔鋸

「Grace,就嚟上堂啦!擰返轉面啦!」(陳嘉榮面紅關你撚事咩!)

於是女神隻手離開左我

「咁好啦...陳嘉榮,你自己睇住身體啊...」

我黯然神傷,暗暗屌鳩肥婆十八代
第八章—毒撚返班房

我望住地圖行上去5A班房既時候,我既心情係何其沉重,講白啲姐係淆淆地

生活不再安逸如往,分分鐘比男神收皮,比系統收皮

但人總要勇敢生存

不知不覺已行到班房,而家重上緊班主任節

「喔你返嚟啦,陳嘉榮,啱啱調完位...」

聽到呢度,我心知不妙,因為我見到肥婆若隱若現既奸笑同淫笑

閪啦...今次仆街了,要同肥婆坐一個學期,遊戲開始無耐,就要咁玩我 猶如身處煉獄,我都唔敢諗將來,因為我呢一個學期同肥婆坐,無希望,無署光

同肥婆一齊坐,其實係原著劇情,不過唔係因為遲入課室,而係條仆街唔反抗,搞到同肥婆坐到畢業 屌那星

但我唔會比條死肥蟲得逞,我下個學期再同肥婆坐,我!陳嘉榮!切jj燉燕窩比同學補身!

「不過今個學期比大家自己調,下個學期出左成績表,我就會跟成績好既同成績唔好既坐。」跟住個禿頭班主任就走左

聽到呢度,我知道,我有機會了

人係無100%完美

女神有樣有身材,但其實係一個花瓶,讀書屎到仆街,其實原身都懷疑過女神係咪腦殘,但皆因原身太愛女神,連女神腦殘都愛埋一份

假若我今個學期爆seed,我咪可以同女神一齊坐

諗起都扯扯地,諗起今早一幕,加埋原身對女神既愛,我都就為女神狂迷

坐到返埋位發現,Grace同Mark一齊坐,重要坐我前面

真係扯扯地...火

好彩我個位對住女神,可以聞到女神陣陣芳香,少女既香甜,猶如身於極樂世界,樂而忘返

女神擰轉頭同肥婆傾計,見到如嬰兒般紅潤的小嘴一開一張地喃喃細語

血氣方剛既我見到如此美景都把持唔住,連下面個頭都沉不住氣想冒出一齊共賞美人

我拎左件冷衫遮住唔比佢睇太多,廢事個頭越伸越出,比人發現

突然女神望左過黎,我個心跳得好快

女神重伸手摸我個額頭,下面頭越伸越出,佢都想比女神摸下

「陳嘉榮...你無事啊嘛...你塊面紅曬,係咪發燒啊?洗唔洗早退或者再去醫療室?」

呢一刻,我甚至聽到原身講

「終於都可以同女神有肌膚之親。」

我個一刻緊張到講唔到野,眼甘甘望住女神

肥婆見我望左女神咁耐,好似有啲唔鋸

「Grace,就嚟上堂啦!擰返轉面啦!」(陳嘉榮面紅關你撚事咩!)

於是女神隻手離開左我

「咁好啦...陳嘉榮,你自己睇住身體啊...」

我黯然神傷,暗暗屌鳩肥婆十八代
我睇緊㗎
屌你老母留名
我睇緊㗎

多謝支持啊巴打
屌你老母留名

寡人笑撚左多謝你
留名
是日一推
留名
Live
話說大家急唔急睇甜 發現自己故事進度有啲慢 咁行落去行好耐先甜 所以想加速故事進展 唔係好耐先甜到 如果大家急睇 可以出番外 另外多謝大家留名支持正皮幫推 好撚有動力 但卡卡地文 今日要攝高個枕頭諗諗 聽日晏就出文
寫好大綱 琴日無人理我 我當大家唔急睇甜啦 估計故事重有30幾章,因為一開始太多設定 吹大左 搞到個故事變到好撚長 本身諗住20章搞掂 而家變到40幾章先搞掂 屌你老母 希望大家唔好覺得太長 太慢 個故我預寫好耐 先爆咁多設定 但如果寫到校園世界完都無咩人 就腰斬 等dse完左再出新故or繼續寫呢類故 開個gimmicks啲既標題
第九章—我同肥婆鬧緋聞

上堂既時候,除左肥婆不斷煩鳩我,問東問西

重問我鐘意食咩,整比我食

當堂嚇到我鳩縮,諗起肥婆加料再逼我食都唔知點算

落佢啲鼻涕口水閪水閪毛

諗起就好撚想嘔,我面色一度蒼白

肥婆重冥頑不靈,繞住我隻手,請我食秋波

「有無事啊嘉榮...?」肥婆chok左一個佢自己覺得好可愛既樣問我

當我就嚟比肥婆搞到升天,不在人世,史上第一個比肥婆搞到game over既玩家

可能上緊堂既老師睇唔過眼,可能大家都身為男人,明白我處於一個水深火熱既環境

「apple!唔好再同陳嘉榮傾計!」

但我真係太天真,以為條仆街老師會幫我,點知下一句就屌佢老母臭閪

「就算搞都等你地兩個返左屋企先搞啊嘛!」

講完之後,時間完全唔容許我反駁,果然大家都恰鳩毒撚,呢度都唔例外

全班都起哄,我重見到男神陰陰嘴笑,佢條仆街含撚嘴

此時此刻我同肥婆面都紅曬

肥婆係覺得怕羞

[肥婆好感值+10,開啟約會人物—肥婆]

連系統都直接叫佢肥婆,知佢咩料未

而我係嬲到就爆血管,我緊握拳頭,難滅內心既怒火

「其實你地兩個都幾襯...」

「多謝你啊...Grace....」

最嬲係女神都笑埋一份,重話我同肥婆襯 ,襯你老母閪咩

但我知道我要忍,因為再解釋都無用,重會搞到水洗都唔清,真係以為我同條肥婆有路

此刻如臥薪嘗膽,但終有一日我會立志雪恥圖強,苦盡甘來
第十章—苦惱如何刷好感

自從啱啱個場鬧劇搞到我神不守舍,諗緊點撚算

我決定搵一搵系統

「點解我會開啟左同肥婆約會功能嫁!唔通我同肥婆真係要終生定老 ?」

[唔洗驚,其實好感度夠30就會開啟,可以約人物約會,人物可能會拒絕,因為同人物行程撞時間,想提高成功率就要了解人物行程,但好感度越高就無咁易拒絕]

「咁其實刷好感值嚟做咩?」

[作為玩家,點都比小小甜頭你,一開頭你許願話想脫a0,所以人物好感值刷到100,生死相依,就比你帶佢返去現實世界

[提示:如果肥婆好感到左100,佢會自動跟你返去現實]

咁有你不如殺撚左我... 諗起同肥婆24小時做愛就...

但諗起可以同女神終生定老,可以一戰

「其實好感度要點刷?」

[觸發突發事件,提升能力值,當然少不了同人物互動]

聽到呢度,我心入面都有個底,睇嚟攻略女神重漫漫長路

哎!唔諗!專心上堂!
(每幾章更新一次)

好感表(毒撚陳嘉榮)

女神grace 0

Mk妹牙儀 -20

肥婆apple 30

好感表(男神mark)

女神grace 30

Mk妹牙儀 40

肥婆apple 20
打返啲資料同過渡 可能有啲悶 但請大家唔好放棄 入感情線啦 好皮留名支持下啦 會開始長篇啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞