[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
就照500米算啦
就照500米算啦

500米開外掛啦
肥婆件泳衣⋯開口問佢嘅話佢咩都比主角la
更甚 去到最後搵極都冇竟然發現一早已經放左入自己書包
文呀
文呀

聽日朝早 打兩篇比大家 🤤 今日要做功課

而家打文啦
肥婆件泳衣⋯開口問佢嘅話佢咩都比主角la
更甚 去到最後搵極都冇竟然發現一早已經放左入自己書包

男豬直接問肥婆拎泳衣 男豬既本身個結局會成真
新讀者lm
第二十三—偷光光肥婆泳衣

其實都算不幸之中大幸,至少我唔洗千里迢迢去肥婆屋企偷

咁啱今日係體育堂,又咁啱今日體育堂教游水,而家重係上晏,下晏先體育堂

足夠時間比我度計比我偷,天助我也,其實系統都幾窩心,衰鬼

食飯大家都會走曬出去食,咁我係放飯時間偷咪得囉...

Plan好曬點偷之後就定下心神,繼續專心上堂

好可惜,智力75既我千算萬算,都算漏左一樣野......

終於到左晏就,一落堂個個狗沖曬去食飯

為左唔好令人覺得可疑,我都狗沖出去,我同原身既毒撚朋友講今日晏就要搵老師所以自己一個食

我狗沖左出去落一層樓梯就再行後樓梯上返去,見到成層啲人走曬,行動開始!

行動代號:活在球內盡是生命!

我爬入窗口,我行去肥婆個位,拎起肥婆個粉紅色花花袋,聞到陣肥膏味

我屏氣伸手入搵,搵搵下,終於搵到肥婆件xxL既超大碼泳衣,我著都唔啱著,太大件

成手豬油,為左女神,值得嘅

我問系統:「我偷左肥婆件衫啦,之後點交收?」

[件衫係指定時間放係你書包就會自動消失]

我開始覺得有啲唔對路,「你既意思係...」

[由於任務死線係放學,因此交收時間係放學,即係玩家你要收埋肥婆件衫直至放學]

千算萬算都算唔到系統咁大整估,收埋到放學?完全無諗收埋係邊...

你可能會話我戇鳩仔,咁遲啲偷咪得

放飯之後跟本無機會偷,肥婆24小時同個袋一齊,唔通真係直接叫肥婆比我咩

一陣佢以為我對佢有意,想約炮就仆街

我思索左一陣,正想行出門口時,聽到有腳步聲,即刻縮返入課室

將肥婆件衫塞左入自己pe衫個袋度,腳步聲好接近,我即刻匿埋,但可惜都比人見到...

「你係度做咩啊?」

你地估下邊個
Mk妹
男神
肥婆
正常發展:mk妹
Hehe發展:男神
屌你
又話兩篇又吹水
屌你
又話兩篇又吹水

夜晚再打啊 無吹啊 一陣一路搭車一路打
樓豬我本身打算一路倒數一路打 但收唔到 2017年第一日唔好鬧我 聽日會加速
17年送17粒膠比樓豬 快出文
17年送17粒膠比樓豬 快出文

多謝你17粒膠 諗緊劇情 一陣打
耐冇上嚟,點知進度未如理想,樓主要毋忘初衷
第二十四章—被發現的毒撚

「你係度做咩啊?」我當堂嚇到鳩縮,我無出聲應個條友

「屌!我問你係度做咩撚野啊!毒撚!應機啦仆街!」原來係mk妹牙儀

但就算唔係同我同班,我都唔可以因此而鬆懈

戰場上略有鬆懈,就會打敗仗,而呢一場仗我無得輸,女神大人!Grace!

我事但拎左份野出嚟

「無啊...我...我係度搵返份功課交落去miss lam咋嘛...」講完急急腳走

企係門口既mk妹無打算比我走,正當我行到門口既時候,佢一隻腳踩住度門截住我條路

「死毒撚...我有話比你走啦咩...」之後一手搶左我份功課,睇一睇個封面,有時真係聰明反被聰明誤

「你呃鳩阿姐讀書少?miss lam教英文,你拎中文閱讀卷交比佢?你到底做乜鳩?」mk妹啤住我,啤到我實一實

眼見呢啲鐘數,同學差唔多返到嚟,我知道我再唔走,行動就會失敗

時間如流水般流逝,一去不返,眼見危機逼近

突然膽量十足既我一手將mk妹踩住門既個隻腳拎返落嚟,放係地下度,再一手搶返功課,就行左出去

可能mk妹估唔到我會反抗,心諗「o撚左嘴囉!毒撚都曉反抗!」,所以反應唔切,眼甘甘望住我走,行到樓梯口聽到「死毒撚!」

事後落左一層樓梯

我諗返起啱啱,即刻嚇到腳軟,有啲行上班房既同學都問「洗唔洗送你醫療室?」

「不了!」我說

正當腳軟之際,我聽到肥婆行上嚟既歡笑聲,地面既震動

面對有生命危險之時,人既潛能無限

而我就係鳩衝去廁所唔好比肥婆見到我

行行下,我好似唔記得左啲好重要既野... 係咩呢...?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞