[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
一日追曬
巴打文筆幾好
文啊
文啊

打緊 諗緊點樣sm男神
文啊

打緊 諗緊點樣sm男神

大結局要加甜啊
100正皮
文啊

打緊 諗緊點樣sm男神

大結局要加甜啊

大結局先加 而家小結局
校園篇最終章—善有善報 惡有惡報

當我再次睜開雙眼,發現自己身處一片素白而且混亂著淡淡藥水味的空間,看見床上躺著的是受了重傷的自己,感覺十分怪異,有點可笑

才明白這一切都只不過是一場遊戲,何必太過較真?似真非真,似假非假,真真假假,假假真真,一切在遊戲中的情愫,真的?還是假的?

還是我由一開始就視一切為遊戲,重來沒有投入其中?連我自己也猜不透,這種不真實的感覺,令我也有點迷惘

開門聲令我在混沌不明之中驚醒,眼前正是既陌生又最熟悉的兩位—Grace同Mk妹,手中抱著一束紫色鬱金香—花語是此生不悔

「醫生話多啲同你講野,你就有機會醒,你其實係咪想日日都見我地先扮訓唔醒啊...死仆街...」Mk妹緊握我既右手

「可唔可以唔好再扮訓...快啲起身啦毒撚...」淚水落在素白的床鋪,化開成一朵朵花

「如果個一日我唔跟Mark上嚟,結局會唔會變...」Grace暗然神傷,努力控制自己情緒

「我地明白你既心意同苦衷,我地會乖乖地係你身邊,所以...你可唔可以快啲醒...」平淡如水的嗓音漸變為哭音

「我明明講話唔會喊,要同你講開心野....但我...真係忍唔到...」

「雖然你應承左同我地拍拖...但都係差我地一句...」

「我愛你。」

「我愛你。」

「所以...你快啲起身同我地講...唔係話同你一齊就唔算數...求下你...快啲起身...」

見到呢個場景,都係好似睇緊一場戲咁,可能我係「陳嘉榮」,可能我唔係「陳嘉榮」,可能因為我用緊旁觀者既身份

行出呢個病房,返到學校,就聽到身邊既人講起Mark

「估唔到Mark係啲咁既人...」

「咪係囉...之前重覺得佢靚仔,而家真係狗也不屌,成個痴線佬咁,走曬樣...」

「佢好似同apple一齊就開始咁...」

「Apple?邊個嚟?」

「妖...A班個條不自量力既公主病肥婆囉...mark咪坐緊牢既...條肥婆好似日日去探Mark...好痴纏...」

「哇屌...嘔撚左出嚟,唔知扑左野未呢...」

「屌!一定扑左!重要係中出添啦...哈哈...」無錯,呢位同學講得無錯,男神係同肥婆一齊既個個月,幾乎日日扑野,精盡人亡,重要肥婆要求唔戴套中出,可想而知最後...

mark做左人爸爸,雖然肥婆而家日日探,但都唔知出返嚟,條花痴肥婆個心都唔知重係唔係佢度,點都坐十年半載

可能一種解脫,擺脫左肥婆...

[呢個係呢一章既結局,結局看似終結,其實係一個新既開始,呢一個結局既開始,就係你完成遊戲之後既後續,你既選擇]
仲有冇?
校園篇終結,過多幾日再出埋重重重重甜番外,呢個故事就要停一停,但爸打想睇,應該會出第二季,比啲時間我構思下,多謝大家一直支持我呢一篇垃圾文學,有諗過放棄,寫得咁垃圾,雖然無咩人睇,但多謝幾位一直追既爸打,屌我出文,如果無人留名,推文,我真係神早放棄左,之後我想出一個少女文學先再出第二季,畢竟我想寫左好耐,希望大家支持下我個新故,利申重甜過呢篇好多,鐘意甜就會鐘意睇,呢一篇故其實後期好多我既抒情叫春位,唔知大家鐘唔鐘意睇我叫春定係想初期歡樂開開心心呢? 話我知你地鐘意睇咩風格諗下第二季點寫 好想上熱門 希望有日得啦
仲有冇?

有番外
等你篇甜番外啊 3p
校園篇終結,過多幾日再出埋重重重重甜番外,呢個故事就要停一停,但爸打想睇,應該會出第二季,比啲時間我構思下,多謝大家一直支持我呢一篇垃圾文學,有諗過放棄,寫得咁垃圾,雖然無咩人睇,但多謝幾位一直追既爸打,屌我出文,如果無人留名,推文,我真係神早放棄左,之後我想出一個少女文學先再出第二季,畢竟我想寫左好耐,希望大家支持下我個新故,利申重甜過呢篇好多,鐘意甜就會鐘意睇,呢一篇故其實後期好多我既抒情叫春位,唔知大家鐘唔鐘意睇我叫春定係想初期歡樂開開心心呢? 話我知你地鐘意睇咩風格諗下第二季點寫 好想上熱門 希望有日得啦

唔好覺得自己寫嘅嘢冇人睇

其實我係你停更前一直都live住
你寫返之後幾日我又live咗

any肥,加油啦
整體我覺得都ok

其實嘉榮醒返未啫?
結局會唔會講埋嘉榮、grace同mk妹之後點,定番外篇先講?
最終章 應該係毒撚帶曬2條女番現世
我要重甜到有糖尿先叫重甜
等你篇甜番外啊 3p

無問題

唔好覺得自己寫嘅嘢冇人睇

其實我係你停更前一直都live住
你寫返之後幾日我又live咗

any肥,加油啦
整體我覺得都ok

其實嘉榮醒返未啫?
結局會唔會講埋嘉榮、grace同mk妹之後點,定番外篇先講?

未醒 你當佢靈魂返左嚟 用旁觀者睇結局 佢醒返既時候係大結局既時候 Grace同mk妹係其一中個遊戲世界 你當係有save檔咁 佢地兩個點就大結局先出
最終章 應該係毒撚帶曬2條女番現世

之後重有其他更正既女豬 太快落決定啦Ching
我要重甜到有糖尿先叫重甜

甜到你地血糖有升無跌
今晚幾點有交?
今晚幾點有文?
我缺糖分
幾時有重甜比我
後日放假 出重甜比大家 比啲時間我諗劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞