[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
快出啦叼

聽日先再出
個頭先話同grace 一齊 呢家又食mk妹
Sad end 味濃

其實都係睇你地班大佬想睇咩 想睇甜就即刻出
個頭先話同grace 一齊 呢家又食mk妹
Sad end 味濃

其實都係睇你地班大佬想睇咩 想睇甜就即刻出

旦求happy end
女神嘅甜戲份呢 冇女神搵mk妹都得嫁 大家都係腳膠
想男神bad end
想男神bad end

男神會... 睇落去咪知
聽朝出文 返完工好撚疲倦
文吧
文,推
文,推

打緊
好快濃濃既睡意襲向我們,我同mk妹就咁攬住瞓着咗

我起身既時候,Mk妹已經唔係度,當我心諗Mk妹做咩走咁快既時候,我一開廁所門就見到Mk妹係度刷緊牙

因為好急尿我就除褲痾尿,Mk妹一見度即刻停底捉住我隻手,紅都面曬咁問我:「你想做咩啊?」

「痾尿囉...好難明咩?」

「咁你唔係應該等我出左去先嫁咩?」

我就用一個曖昧既眼神望住Mk妹:「你都睇曬人地全身啦...」

mk妹塊面再紅左啲,一手甩開我,瞇埋眼繼續刷牙:「屌!收嗲啦死女人!」

痾完尿刷完牙,一行出廁所,就聞到陣陣香味,平時我自己係屋企都無人煮飯比我食,都係食波仔,一係就食杯麵

見到Mk妹係度煎蛋,「哇!咩你屋企咩都係嫁!」

呢個畫面好似我同Mk妹結左婚咁,圍住一條紅色格仔圍裙,身上著住我既衫,有啲大件,顯得個人細細粒,心中有一股暖流流過,溫暖我既心房,係前所未有既感覺

「搞掂食碗麵!快撚啲過嚟食啦!凍左又屌鳩我難食就唔好!」

我同Mk妹一齊係餐枱食早餐,個場面好溫馨,好和諧

「今日係星期六!不如...我地出去玩好唔好?」Mk微微低頭,我睇唔清佢個樣

不過佢一講起出去玩,我醒起我手頭上有兩張主題公園門票,「好啊!我地去主題公園玩!」

你可能覺得我痴撚線,同一個主題公園去兩日,不過我同你地講!主題公園志在同女女去!唔係志在玩!

「好啊!我想去好耐嫁啦!好yeah!」Mk妹個樣即刻變到超興奮,有啲可愛!

「但係我無錢喎....」

「我有飛!」我係袋度拎左兩張飛出嚟

「我遲啲比返錢你...」

為左等Mk妹良心過意得去,我就同佢呢兩張係人地送比我,唔洗錢,雖然我都係完成左女神個任務換返嚟!Keke!

搭緊車既時候,Mk妹已經超級期待,嘴角微微向上彎,望住車窗外既風景

「唔知主題公園係點嫁呢...」

「你未去過主題公園嫁...?」

「我係未去過啊!屌!好撚出奇咩!大撚把人未去過啦!」

之後佢微微低頭,耳畔泛紅,「不過...都多謝你帶我去...」

通常男人都係擔當強勢既一方,而女人就係弱勢既一方,所以其實我諗我想幫mk妹係因為我好想保護佢,保護佢當中我都有成就感!

[毒撚勿忘初衷!我地個任務啊!]

到左主題公園,我都主動拖住Mk妹隻手帶佢周圍行,不知不覺我已經開始慢慢脫毒...?唔再驚同女仔相處......

睇住隔離食雪糕食得好滋味既mk妹,原來我嚟左呢個遊戲世界之後變左咁多,唔再係一個毒獨

「你睇下你!食到成嘴都係!」我用手指抹mk妹個嘴附近啲雪糕

再放入口試下,「又幾好味!早知買士多啤梨味啦!」

Mk妹面紅耳赤「哦!有早知係乞衣!」怕羞都仲咁寸嘴
得咁少就出文
快出
假期出咁少?
假期出咁少?

今日都係要返工 大家覺得少 我放工再出
文啊
打緊文啦 12點出
如事者,我地又係主題公園四周圍玩,不過之後我想收返「我已經唔係毒撚。」呢句野

因為我重好撚細膽!

「行...行快啲啦!」我匿埋係mk妹身後

「男人老狗驚條撚咩!難得嚟到緊係要慢慢睇嫁啦!嘩!你睇下!啲血跡好真!」

果然係行走江湖既人,血都唔驚!相反我就...

「屌!我怕血嫁!咪比我睇!」

「妖!好撚煩啊你死女人!」mk妹屌我成個女人並

「啊...我死得好慘啊...」

「啊!」突然彈出嚟既女鬼嚇撚到我屁滾尿流,忍唔住尖叫,鬼即刻攬住Mk妹背後,個頭埋左係佢肩頭個度

「死女人!不過...不過你可以拖實我既...」MK妹細細聲咁講

「吓!你講咩話!」個陣我真係聽唔到佢講咩

「屌你老母臭閪!我叫你拖撚實我啊!好難明咩屌?」mk妹一野捉住我隻手,好撚man,想比佢屌
,手心傳來陣陣溫暖,舒緩我嘅緊張

慢慢我都靜落嚟比mk妹帶住行,行下行下就行完鬼屋

之後我地去左水族館睇魚,又去左睇企鵝

「哇!啲企鵝行到好得意啊!」

「好似你咁得意!」等我又試下flirt下女先

「妖!收皮啦!」但佢耳仔又紅左,咁即係有用定無用?

太陽又落山,又去左坐摩天輪,我決定藉住呢個咁靜又無人既機會,問下mk妹離家出走既來龍去脈

「係喎...點解你無啦啦離家出走既?」

「你戇鳩啊?我撚有離家出走啊。」

「你幾日唔返屋企都唔叫離家出走...」我用一個質疑既口吻

「好啦...你就當我係離家出走啦...」本身起曬鋼咁,比我質問下都收收地皮

「咁做咩事先其實...」

「唉...咪因為我老母叫我退學咪撚讀...」

「吓...點解既?」我聽到呢度都嚇親,我無聽錯啊嘛...我第一時間唔係諗起個任務...而係mk妹要離開我,我有啲接受唔到...

「因為我老母唔鐘意我打交,唔鐘意我群埋啲唔三唔四既人玩,之前我老豆就係因為一次黑社會幫派戰爭死左,所以佢唔想我行老豆個條路,佢知我係學校同個班人一齊玩,同埋反正我都讀唔到書,所以...佢咪諗住叫我咪讀,出嚟幫鋪頭手,但我都唔鐘意...我想繼續讀書!」

「咁你做咩重打交...」

「因為如果我唔幫佢地打交,我就真係無朋友,無人理我!」

「我咪一直陪住你囉!」我捉住Mk妹隻手

Mk妹無講野,低下頭,淚水在眼眶中打滾,甚至湧出,滴係大脾度「多...多謝你...」

「咁點解重想係學校讀書?」

「因為我想識朋友,我想好好體驗中學生活,我想畫畫,繼續讀視覺藝術,同埋...想見你...」水靈既雙眸望住我,好似隻可憐既小貓,我心動左

「咁咪繼續讀落去囉!做返個正常人!唔好再打打殺殺行走江湖啦!」我拍一拍佢個肩頭

「我都唔想咁...但係我重可以變返正常人,我重可以返轉頭咩...?」

「回頭是岸啊!只要你願意回頭,不論幾遠,終有一日都會上返岸!」

不知不覺摩天輪又上到最頂,「我聽講呢度有個傳...」mk妹未講完,我就已經錫左落去截停左佢講野

「不論有無傳說,呢一刻我就係想錫你!」我繼續加深我地之間既吻,舌頭與舌頭之間互相糾纏,蹂躪粉嫩既櫻唇

隻手已經忍唔住伸落去摸mk妹個嬌臀,再掃佢背脊,氣氛好好,不過比人打斷左

「先生!到左啦!」個個遊樂場既人閪口閪面,將我同mk妹拉返嚟現實

「唔好意思!」我拖住面紅既mk妹好快咁走,我心諗「哇屌!柒死!會唔會比佢打上網比人公審?」

「屌...而家啲後生真係要扑野就返屋企啦...」岩岩屌陳嘉榮同mk妹個個人,佢叫做Hasley,「幾時先收工啊...好煩,咦!?係哥哥打比我!喂!哥哥...」

不知不覺又到左閉館時間,「你今日返唔返屋企啊?」

「我緊係返啦!」

「你要同你媽咪講清楚啊!知唔知啊!」

「但老母都唔會聽我講野嫁啦...」

「唉我幫你同你阿媽講清楚!行啦!係邊啊間鋪?」

之後我就跟住mk妹行,行行下行到一間士多,叫「肥嫂士多」,本身執緊野既肥嫂一見到mk妹,即刻行過嚟「死女包!終於返嚟啦咩!」打算又一野車落mk妹度,mk妹其實可以避開,但重企定定比佢車,其實都幾孝順,不過我諗佢係唔識表達出嚟

Mk妹雪白既面頰已經印下一個鮮明既手掌印,我見肥嫂重想車多巴,我諗都無諗就衝左上前幫mk妹擋住

「伯母!冷靜啲!」肥嫂停左手問我

「o靚仔!你邊位啊!」

「我...」
mk妹股大手購入
比grace 一見到 男主同mk妹一齊 即刻收得皮
mk妹講嘢咁似佢嘅
文啊 叼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞