[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
繼續推,樓主畀心機加速出文就自然多人睇
好想最後係反做男神 將肥婆對佢嘅好感推到上100

好撚高汁 笑撚死

諗起都覺得正 壓到佢變肉醬意粉

我會比心機加速 重要高汁又要高速好難 但我努力 多謝你支持啊巴打

我會比心機加速 要高汁又要高速好難 但我努力 多謝你支持啊巴打
好想最後係反做男神 將肥婆對佢嘅好感推到上100

好撚高汁 笑撚死

觀陰坐蓮 條j比肥婆坐斷

好撚高汁 笑撚死

觀陰坐蓮 條j比肥婆坐斷

唔覺意腦補左 尻已縮
樓豬好波 繼續加油
樓豬好波 繼續加油

多謝你啊 我會加油努力比心機
唔睇負皮 正皮夠30 但計埋負皮重有3個正皮先夠30 所以我想講重差3個正皮 肥婆番外出爐 而家打文先
唔要肥婆
唔要肥婆

遲啲會有女神同mk妹番外 放心 但過左肥婆呢關先 但假若真係無人想睇肥婆 咁我唔出肥婆番外 會出女神or mk妹番外補數 大家留言表態啦
唔要肥婆

遲啲會有女神同mk妹番外 放心 但過左肥婆呢關先 但假若真係無人想睇肥婆 咁我唔出肥婆番外 會出女神or mk妹番外補數 大家留言表態啦

呢啲野巴打自己決定啦
第十四章—mk妹真的受傷鳥

Mk妹係條窄路行左出嚟先,之後我先回過神來行出去

呢一刻個心唔知點解怦怦咁跳,好似就嚟跳出嚟咁

我禁住自己個心口,希望快啲回復反正常心跳,但唔成功

「嘶...好撚痛啊屌...」

Mk妹彎低身禁住佢自己隻腳

我先醒起mk妹膝頭哥嗰度受左傷,啱啱重要係咁跑...

雖然mk妹隻腳受左傷,但佢重禁住隻腳,咬緊牙關,跛下跛下咁仲繼續行

咩都無同我講,byebye都無聲,正臭閪

睇到佢咁,我都心入面又唔知點解有啲煩燥

我一野拉住佢隻手

「你隻腳受左傷啊...」野都未講完就fing開我

「關你撚事咩...死撚開啦...」就繼續行

前世可能欠撚左佢,先會咁屌我重行去幫佢

我捉住佢隻手唔比佢繼續行

「你住邊?我送你」

佢掙扎左陣,好彩毒撚都係男人,都有啲力,所以mk妹今次fing唔開我

「你真係好撚煩,咪撚煩...」

「你咁樣點返屋企啊!我擔心你先咁!」雖然我都唔明我激動咩撚野,但毒撚都有激動既時候

Mk妹靜左靜,無掙扎都無講野

[mk妹好感度+10]

八婆!係要人屌先聽教!

Mk妹眼眸垂下,好細聲咁講

「我唔想返屋企住先...」拉一拉我衣角再望住我

突然唔知點解唔敢望住佢,雙頰發熱,我迴避左佢既眼神

「一係...去...去左我屋企搽啲藥酒先囉...我屋企係附近...」

突然衝口而出叫左mk妹嚟我屋企,人生第一次邀請女仔嚟我屋企,屌你老母!好撚緊張啊媽咪!

「都好。」

我捉住mk妹隻手等佢搭住我膊頭,希望可以幫到佢行路,可能因為我高mk妹一個頭,點知佢搭上嚟好似有啲吃力,反而仲拉到隻手痛

「屌你老母臭閪!你係咪玩鳩我啊死𡃁仔!好撚痛啊!孭我行路啦仆街!」

Mk妹縮開隻手,啤住我,比面色我彩

Mk妹果然係mk妹,串過馬撚

當然我緊係屌臭條mk閪,比啲教訓佢

「八婆咁撚勁自己單腳跳返屋企囉!臭閪!」

但毒撚淨係敢係心入面屌

我當然惡勢力低頭,果然mk最鐘意恰毒撚

「知道啦...」現實既我低聲下氣咁講

我痞低等mk妹上嚟

mk妹上左嚟之後,一陣沐浴露味四溢,柔軟既胸房緊貼我既背脊,我兩隻手捉住佢條白滑長腿,佢兩隻手搭住我膊頭

其實mk妹陣味幾撚正 我幾鐘意

下面既我又想試下夠唔夠力頂起mk妹,我同佢講你入世未深,修行未夠,唔好出嚟搞事

「行啦仆街!唔撚識郁?」

「得啦得啦...行啦行啦...」

好在mk妹都唔算重,瘦瘦地輕輕地

「行快撚啲啦毒撚!」

仆你個街,孭你重咁撚多野講,臭四

心入面抱怨既我,唔知道原來身後既mk妹嘴角微微向上揚,笑緊,開心仔緊
第十五章—家有mk

如是者,我同mk妹打打鬧鬧咁就行到我屋企

之前都講過,呢個世界既我父母係行商,所以成日周圍傾生意,屋企成日都無人

所以而家成個屋企得我同mk妹

我將mk妹放低係我屋企張梳化度

而我就轉身去搵藥箱,諗住幫mk妹搽啲藥

拎左藥箱落嚟,就行去梳化個度坐底係mk妹隔離

我細細力拎起mk妹瘀左既個腳放係我大脾個度,咁樣白皙既長腿就出現係我眼前,勻稱纖長的長腿和鮮明的關節,激起我心入面一團火

我同自己講咪撚諗,唔望,係藥箱拎左枝藥酒出嚟

倒左啲落隻手度,就開始幫mk妹將啲瘀血推揉

我同自己講心無雜念,但同到mk妹雪白既腳比自己推揉到泛紅,紅同白造成左鮮明既對比

令我都不禁吞左一啖口水,開始又走神,唔小心推得大力左

「嗯...好痛啊屌...細力啲啦仆街...」mk妹雙眸半開紅唇微張地嬌喘

屌你老母!大力左小小,個樣洗唔洗咁撚淫啊?但我鐘意!

跟住我都扮撚曬野,偷偷地大力啲咁推

「我已經細力左啦,再細力點推得散啲瘀血啊師姐?」

然後再肆無忌憚咁大力推,推啊推啊推

推推下,mk妹捉撚住我衫領問我

「喂我忍夠你啦喎死仔,抽撚完阿姐水未啊?」

我低頭一望,發現自己越推越上,推到大脾中間左右,推到咁撚上係有啲唔合理,無得駁

「sorry大佬!」

比mk妹凶一凶都淆曬底,好啦!比你凶到啦,咁我推返膝頭哥位日

但終有一日我會推曬你全身

Mk妹凶完我之後,我都唔敢講曬,就係咁開始dead air,無人講野,成個空間氣氛好似凝結左

突然mk妹一句說話劃破寧靜
有無人睇啊 多一個正皮就出番外 打好左啦

多謝巴打你長期支持我
13章之後mk妹個好感做乜鳩?
-20+20+10+10+5=15???
定我睇錯?
13章之後mk妹個好感做乜鳩?
-20+20+10+10+5=15???
定我睇錯?

打錯 25 巴打你計啱 唔該曬
再計一次三十五先啱 sorry啊 咁多位巴打 作作下亂撚左 一開頭個表錯左 搞到之後鳩加 正確進度 mk妹係男豬屋企既時候係25 如有不便 還請見諒
但夠30正皮 番外出爐
肥婆番外—bad ending我同肥婆結婚了(一)

故事最後點...哈...我同肥婆結撚左婚囉!

故事最後雖然我成功轉化mk妹,由mk妹退化返做正常人,但都無辦法轉變佢對男神既心

佢對男神依然傾心不已,縱然男神同女神結左婚

佢話只要男神一日未死,佢一日都有機會

佢話為左男神甘願做雞,做肉便器,死都得,為男神而生存都得

講到未都鐘意到痴痴地線,咁算唔算正常人?

我同佢咩關係?朋友囉... 間中出嚟食個飯,都係傾下男神既野

我同女神咩關係?同學...如果佢記得我咪係囉,不過佢點會唔記得我,因為我同左apple結婚,邊個會唔記得我?

因為任務未完全成功又未完全失敗,我留左係度

跟住故事發展,最後迫不得已同肥婆嚟左一場政治婚姻

肥婆同我結婚,佢好開心,但我....只能苦笑

睇住女神同男神結婚,幸福咁生活落去,睇住佢比男神搞,搞到大埋肚,男神同女神一齊的確天公作美

但我笑唔撚出,睇住最愛既人同第二個男人結婚大肚...

我真係笑唔出

重記得佢地結婚個日,女神掟花球,竟然比肥婆接到

當時啲人都起哄話「陳嘉榮!apple!陳嘉榮!apple!」

我心諗救撚命,你放撚過我啦!

點知條肥婆竟然講啲嚇到我鳩縮既說話

「其實...我同陳嘉榮都就結婚,我地雙方屋企人都同意左...」

咁我呢?無人問我意見?我都唔撚同意!

「wow!咁預祝你地啦!到時記得請我地飲!」

飲?飲你老母閪!成班仆街荒死唔係嚟笑鳩我同肥婆結婚!此刻既我臉色如土

抬頭見到男神既恥笑,諗起當初個句「呢個世界既主角係我!我先係主角!牙儀同Grace都注定係我,你咁撚廢,你呢啲人生失敗組就返屋企收收皮先啦...」

無錯,我真係要收收皮,今次

再望下女神,雖然佢笑住同apple講

「祝你同陳嘉榮幸福!」

我都分唔清佢笑鳩我定真心祝福

我都唔想望佢地,行左出去打比屋企人問同肥婆聯婚咩玩法

「啊仔,今鋪真係靠你啦...今次無錢周轉,如果你唔聯婚,我地間公司就要破產啦...當我求下你...」

你求我,我求邊個放過我?

命運係咁定,走唔甩

白駒過隙,轉眼間到左我同肥婆結婚個日
Jj插熔岩 求原諒 所以一陣再出多篇比大家 希望各位大佬唔好因為咁唔追文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞