[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
邊到不妙呀???
新毒者一推
加速
新毒者一推
加速

新讀留個正評啦
第二十六章—男人的直覺

聽到出面喧嘩吵鬧聲,我已經心知不妙,不單聽到班死八婆吱吱喳喳,最緊要聽到肥婆講野

「miss ma,我覺得好冤枉囉!我記得我今朝真係執左泳衣落袋嫁!你睇下!我連泳鏡都帶埋!點會唔帶泳衣啊!我覺得係有人偷左我件泳衣囉!實係有人偷左我件泳衣打j!」

聽到呢度,我相信同場咁多位都覺得條肥蟲係度鳩up,唔少同學都報以一個恥笑既笑容,心諗「好心你咁撚肥就咪咁多幻想啦!」,當中包括miss ma

有人更揚言話:「你講笑定搞事啊!apple姐!」

肥婆即刻反駁:「收嗲啦!你班死柒頭!葡萄我有仔j?」

本以為咁樣只不過係一場小風波,估唔到越嚟越大鑊

正當我想離開,唔想再睇呢場鬧劇,突然有個人講左句野,劃破左喧鬧既氣氛

「其實...可能真係有人偷左apple件衫呢...」大家靜左一靜

男神mark突然行出嚟話「無錯!apple都係黃花閨廿
打打下出左文... 未打完 再打
正當我想離開,唔想再睇呢場鬧劇,突然有個人講左句野,劃破左喧鬧既氣氛

「其實...可能真係有人偷左apple件衫呢...」大家靜左一靜

男神mark突然行出嚟話「無錯!apple都係黃花閨女,可能真係有人偷左apple件泳衣呢!不如大家合一合作一齊搜下袋,一嚟又可以澄清大家無偷,一嚟又可以還apple一個清白!」

男神此時此刻如正義撚一樣發出以下言論,因為係男神,所以無人ban,反而令人覺得佢正義十足,有男人味

現場幾位女同學應該底褲都濕埋,扭得出水,行近佢地重會聽到「男神bb好型啊!」既狗乸叫聲

男神講既同時,向我投放一個陰險既眼神,眼神中充滿「你今次仆街啦!」

呢一刻我覺得男神好似突登,重好似知道啲野...

[肥婆對男神好感值+10]

雖然比男神陰到,但聽到肥婆對佢既好感增加,我對佢既遭遇都心感同情

果然男神講野十分有份量,有權威,同學們紛紛點頭都讚同男神既做法

「mark都講得啱......咁而家大家唔好離開住,男女班長維持秩序,我聯一聯絡訓導老師,一陣搜身!」

仆街了...諗起一陣間搜到我,係我個袋搵到肥婆件泳衣,真係水洗都唔清...

不但任務失敗,重會比人誤會我鐘意肥婆,比人冠上「美極愛好者」、「變態佬」、「打J狂魔」等等既美譽

點都好,最重要係...女神會點睇我...

我真係嚇到瀨屎,表面風平浪靜,但其實心急如焚,度緊計點算

我吞左一啖口水,唔通我今日就要死係男神手上....

正當我萬念俱灰之際,突然有一個人拍一拍我膊頭比左一個希望我

「我知道係你,比apple件泳衣我啦。」

我擰轉身一望,估唔到佢係......
樓主加油
可能標題唔夠吸引
吸引唔到人入黎睇
樓主加油
可能標題唔夠吸引
吸引唔到人入黎睇

屌我一開始都有諗係咪標題出事 但而家覺得其實係我寫野太撚悶 多謝你既支持啊 成日咁撚遲出都重追
係mk妹
一路有睇不過無留言
樓主加油
可能標題唔夠吸引
吸引唔到人入黎睇

屌我一開始都有諗係咪標題出事 但而家覺得其實係我寫野太撚悶 多謝你既支持啊 成日咁撚遲出都重追

其實悶就唔悶,故仔幾創新
不過有讚就有彈....
屌你 文呀⋯⋯出文好撚慢
再幫你推下啦
live左呀屌你老母
留明
重開係咩意思,係咪邊到有得睇曬?

因為之前出個po 排位錯曬 所設以重新開po重新出 未出曬嫁篇故

因為之前出個po 排位錯曬 所以重新開po重新出 未出曬嫁篇故
留名加速

因為之前出個po 排位錯曬 所以重新開po重新出 未出曬嫁篇故

再重開改標題
唔悶 但係太慢追到冇引 樓主加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞