[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
可唔可以加速 ..
太慢啦
可唔可以加速 ..
太慢啦

應承大家7點前出 9點前再出多篇
可唔可以加速 ..
太慢啦

應承大家7點前出 9點前再出多篇

第二十八章—估你唔撚到

我決定行過去睇下,食下花生做花生友,但點知引起騷動既就係mk妹...

我即刻逼出人群,睇下到底發生咩事...

唔知點解我諗到mk妹出事,我個心好唔舒服,有啲煩燥不安,擔心佢...

我諗我應該係因為良心譴責,要個女仔頂先會擔心佢...

眼見訓導老師miss so一手拎住mk妹個袋,一手拎住肥婆件泳衣

身邊既花生友都議論紛紛

「咦...點解apple件泳衣係條死mk閪度既...」

「係囉...搞咁撚多野,有偷一出行出嚟認左佢啦...」

可能偷肥婆唔係男仔,並非大家心中所想係個男人,食唔到想食既花生,自然負皮佢

「莫嘉儀!點解apple件泳衣係你度嫁!」訓導老師miss so爆技屌鳩mk妹

但mk妹無出聲

「我問你野啊!莫嘉儀!應我啦!平時操行唔好咪算囉!估唔到人品都係咁!真係社會垃圾!」

Mk妹低下頭,重係無講野,但我見到佢緊握拳頭,重見到早已染上緋紅既耳仔

條八婆miss so又講「apple拎返你件泳衣啦!」比返件泳衣肥婆

「唔洗啦!我件泳衣都比條mk妹陣mk味整污穢曬!哈哈!」

臭閪apple!你啲肥膏整污穢mk妹個袋就真!

訓導主任將肥婆件泳衣塞返入mk妹個袋度

「唉!算!apple唔要,咁你自己拎去啦!反正我鬧垃圾,垃圾都聽唔入耳嫁啦,跟我落訓導室停課同寫悔過書啦!」

Mk妹咁就跟左訓導走,無望任何人,當中包括我

我細細叫佢個名「喂!牙儀!」

但佢都無擰轉頭望我,無理我,點解唔理我...?唔通嬲左我...?點解要幫我?

心中浮現一股莫名既焦躁不安,同時罪惡感與內疚感在心中彷如洪水決堤

我曾經有諗過行出嚟認左佢,大叫話「唔係牙儀偷嫁!係我偷!」

但......

我無勇氣,我恨自己既懦弱,恨自己無撚用

你係咪男人嚟嫁...陳嘉榮!要個女人幫你頂!

諗起mk妹因為保我而比人屌,因為我而比人話垃圾...

我緊握拳頭,暗暗許下諾言

我!陳嘉榮!唔會再要mk妹保護!下次一定係我保護mk妹!

一人做事一人當!唔會要mk妹幫我頂!

一場風波咁就完左,走前男神經過我隔離話「你下次就無咁好彩...」

但我個心而家完全諗緊mk妹,擔心佢比人屌到甩肺,擔心佢...唉!總之就係擔心佢!

之後我都專心唔到上堂,成個腦都係mk妹...擔心mk妹

我決定扮肚痛走一轉落去搵mk妹,睇下佢而家點

「老師我要爆石!」咁就走左

我落到去,偷偷地伸個頭望下訓導室點,見到間房得mk妹一個坐係度寫悔過書

同時mk妹都發現左我,我用隻手示意叫佢出嚟,本身以為佢唔理我

但點知就行左出嚟

唔知點解我有啲開心,有啲慶幸mk妹無嬲我...

「又點撚樣啊!毒撚!」

好彩重係呢啲串柒柒既口吻...

突然覺得比mk妹屌我話我毒撚,都係一種小確幸...
死撚左篇長文比大家 想休息下 9點改12點up啦
第二十八章—估你唔撚到

我決定行過去睇下,食下花生做花生友,但點知引起騷動既就係mk妹...

我即刻逼出人群,睇下到底發生咩事...

唔知點解我諗到mk妹出事,我個心好唔舒服,有啲煩燥不安,擔心佢...

我諗我應該係因為良心譴責,要個女仔頂先會擔心佢...

眼見訓導老師miss so一手拎住mk妹個袋,一手拎住肥婆件泳衣

身邊既花生友都議論紛紛

「咦...點解apple件泳衣係條死mk閪度既...」

「係囉...搞咁撚多野,有偷一出行出嚟認左佢啦...」

可能偷肥婆唔係男仔,並非大家心中所想係個男人,食唔到想食既花生,自然負皮佢

「莫嘉儀!點解apple件泳衣係你度嫁!」訓導老師miss so爆技屌鳩mk妹

但mk妹無出聲

「我問你野啊!莫嘉儀!應我啦!」

Miss so用手推左一下mk妹膊頭

「用錯事唔敢應人?不過你平時操行唔好咪算囉!估唔到人品都係咁!打交都算,而家重要學人偷野?!真係社會垃圾!你無得救嫁啦!」

Mk妹低下頭,重係無講野,但我見到佢緊握拳頭,重見到早已染上緋紅既耳仔

條八婆miss so又講「apple拎返你件泳衣啦!」比返件泳衣肥婆

「唔洗啦!我件泳衣都比條mk妹陣mk味整污穢曬!哈哈!」

臭閪apple!你啲肥膏整污穢mk妹個袋就真!

訓導主任將肥婆件泳衣塞返入mk妹個袋度

「唉!算!apple唔要,咁你自己拎去啦!反正我鬧垃圾,垃圾都聽唔入耳嫁啦,跟我落訓導室停課同寫悔過書啦!」

Mk妹咁就跟左訓導走,無望任何人,當中包括我

我細細叫佢個名「喂!牙儀!」

但佢都無擰轉頭望我,無理我,點解唔理我...?唔通嬲左我...?點解要幫我?

心中浮現一股莫名既焦躁不安,同時罪惡感與內疚感在心中彷如洪水決堤

我曾經有諗過行出嚟認左佢,大叫話「唔係牙儀偷嫁!係我偷!」

但......

我無勇氣,我恨自己既懦弱,恨自己無撚用

你係咪男人嚟嫁...陳嘉榮!要個女人幫你頂!

諗起mk妹因為保我而比人屌,因為我而比人話垃圾...

我緊握拳頭,暗暗許下諾言

我!陳嘉榮!唔會再要mk妹保護!下次一定係我保護mk妹!

一人做事一人當!唔會要mk妹幫我頂!

一場風波咁就完左,走前男神經過我隔離話「你下次就無咁好彩...」

但我個心而家完全諗緊mk妹,擔心佢比人屌到甩肺,擔心佢...唉!總之就係擔心佢!

之後我都專心唔到上堂,成個腦都係mk妹...擔心mk妹

我決定扮肚痛走一轉落去搵mk妹,睇下佢而家點

「老師我要爆石!」咁就走左

我落到去,偷偷地伸個頭望下訓導室點,見到間房得mk妹一個坐係度寫悔過書

同時mk妹都發現左我,我用隻手示意叫佢出嚟,本身以為佢唔理我

但點知就行左出嚟

唔知點解我有啲開心,有啲慶幸mk妹無嬲我...

「又點撚樣啊!毒撚!」

突然覺得比mk妹屌我話我毒撚,都係一種小確幸...
死撚左篇長文比大家 想休息下 9點改12點up啦

一點幾啦,文呢?
文呢
屌你 12點?
屌你 12點?

今次係我唔啱 出左去玩 已經洗定個屎忽比大家屌 聽日成日都唔太得閒 夜晚先出到 我都知我超慢 但考完dse 5月開始會加速
我打埋欠大家既一篇 我就訓 而家打
屌你 12點?

今次係我唔啱 出左去玩 已經洗定個屎忽比大家屌 聽日成日都唔太得閒 夜晚先出到 我都知我超慢 但考完dse 5月開始會加速

屌你 12點?

打緊啦 打緊啦 眼訓到癲都打緊
第二十九章—唔知打咩好

「又點撚樣啊!毒撚!」

突然覺得比mk妹屌我話我毒撚,都係一種小確幸,總算鬆一口氣

「你...無事啊嘛...?」

「屌!有咩撚野事啊!毒撚未比老師屌過?最多咪又係比人屌下、停下課、寫下悔過書!碎料啦屌!對我嚟講家常便飯!」

雖然mk妹講得輕鬆,唔放係心度,但我知道其實佢自己內心都好介意比人屌「垃圾」

如果唔係啱啱點會嬲到耳仔都紅曬

不過mk妹真係唔話得!生性火爆既佢啱啱咁既場景都忍到唔屌返miss so轉頭,我重以為佢會還拖

「咁......你點解要幫我?」內心莫名地期待mk妹比我既答覆

「um...點解要幫你?因為你成日幫我囉!之前兩次比人追殺都係因為你先走到!我唔鐘意差人人情,所以呢次先會幫你食死貓!哼!唔係你以為係咩!」

原來只不過係還人情...聽到呢度,我內心又莫名地失落

「不過...都...都...都因為你係我朋友啊嘛...咁朋友就係要互相幫忙嫁啦!」mk妹越講越細聲,垂下眼眸

內心如過山車,起伏不定,好似變左mk妹既每一舉一動都勾人心弦...我都唔知點解...

「但你點知我拎左apple件泳衣...」我又有啲疑惑
太眼訓 打打下 個人又熄機 打打下又熄機 打住咁多先
樓豬加油
幾過癮
出得好慢
又冇文
有會爛尾既感覺
有會爛尾既感覺

唔會爛尾 出得慢 但用心作
晏就打文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞