[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
係咩呀
mk 妹同主角唔同班,佢去主角班房做咩?
mk 妹同主角唔同班,佢去主角班房做咩?

同一級唔同班多數同一層 你行過見到有條友鬼鬼祟祟都會望一望 何況mk妹係有啲正氣既人呢?
係咩呀

睇落去咪知
係咪跌左個一蚊
係咪跌左個一蚊

Nonono
係咪主角要上PE堂?
肥婆好快要上堂用件泳衣, 搵泳衣搜埋主角個袋好平常
一次過睇曬成個星期既文
路過劉明
聽日先出文 sorry大家 就嚟dse
樓主加油 新讀者留名
耐冇上嚟,點知進度未如理想,樓主要毋忘初衷

加速緊啦 dse之後日日狂出比大家
新讀者live左
好鍾意rpg
留名
冇文?
15分鐘都唔洗live左
Btw 樓主加油
今晚出 唔好屌我 多謝大家支持
文呢
文呢

一陣夜晚打
文呢
文呢
而家立即打
第二十五章—仆街了

好似唔記得左啲野...?係咩呢...?諗嚟諗去都諗唔到

突然個肚「咕嚕咕嚕」咁叫,先醒起未食晏就,睇下睇手錶,見到時日都唔早,再唔食就上堂

我拿拿臨急急腳咁跑落去小食部叫個啊嬸煮個餐蛋麵嚟

至於唔記得左啲咩...一陣再算,民以食為天,醫飽左個肚先算!

而家諗返起個陣,再一次覺得自己戇撚鳩,好撚天真

而津津有味地食緊麵既我唔知大撚鑊了...

食完個餐蛋麵都就上堂,行返班房,見到成班都係男人就知已經調曬班房

體育堂係兩班夾埋一齊上,咁啱A班同E班一齊上,而mk妹就係E班

不過男女分開上,所以都唔多見到mk妹

老師到左就落去便衣室換衫,換泳褲

正當我伸隻手入我自己個袋,摸下摸下,摸到件泳褲,但好似好大條,唔係我

睇一睇個袋,又係我個袋喎!一拎條褲出嚟先知仆街

屌!啱啱諗左咁耐唔記得咩,原來唔記得收埋肥婆件泳衣,重要放左係自己度,如果比人發現真係水洗都唔清

見到肥婆件泳衣係自己度都嚇到我心都離一離,即刻一野塞返落個袋,拿拿聲著條泳褲出嚟,扮無事

一出到去,行到泳池邊已經聽到肥婆同miss Ma講

「sorry啊!miss Ma我好似唔記得帶件泳衣,今日上唔到體育堂...」

「又唔記得帶衫?唉好啦!下次記得帶,唔係扣分!」

「唔該曬你啊miss ma!」

好彩肥婆以為佢自己無帶,我不禁鬆一口氣

放下心頭大石就條撚準備,女仔們都換開曬衫出嚟,眾人當中唯獨女神最突出,不施脂粉但氣質脫俗,身姿曼妙,天生尤物

睇到我流口水,就嚟邊左隻狗公係女神身邊un

過左陣見到mk妹都出左嚟,修長白皙既長腿,均稱既身材,要前有前,要後有後,白皙既皮膚襯托著
淡淡桃紅色小巧既嘴巴

其實...都唔差...

體育堂游水固然作為男人福利好,一目了然所有女同學既身材

美中不足係男女分開上,我成堂同班男人玩水

話咁快又上完堂,游完水沖緊涼既時候,有種不詳預感....

好似有啲咩大事發生,有大單野...

我問系統咩料,佢話一陣咪知

但我同自己講無事既,見招拆招啦毒撚

但估唔到出到去既個單野,真係大茶飯,真係大單野...

有時男人既直覺真係幾準

我行到門口,聽到出面既人群喧嘩吵鬧聲,心知不妙...
咁就完? 加速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞