[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
push
推。但冇甜想負皮
推。但冇甜想負皮

就快有甜 我以為無人想睇甜
今日12點出 幫手推一推 同埋大家想唔想睇甜?我見一直都無人叫我快出甜
唔好sad end 就得
快啲俾甜
十二點喇甜呢
比啲時間我構思劇情 聽朝唔出切J派街坊
劊子手準備!
打緊啦 唔好切J啊 想快啲加又未岩時候大家明嗎 所以要我加速個劇情
樓主 需吾需要麻醉
Mk妹呆左咁望住我,我隻左手當然即場收皮,我用右手拉住Mk妹隻手,「行啦!重望!走啦我地!」我同mk妹又再一次一齊逃跑

拖住佢隻手跑過幾個大街小巷,又係同樣上次比人追殺既暗角位匿埋,又係同Mk妹全身貼到實一實,我一低頭,望到Mk妹底胸背心入面條深溝

睇到我扯扯地,但我同自己講未係時候啊師兄!

班Mk仔跑走左之後,我同Mk妹都走返出嚟,Mk妹岩岩已經醉醉地,而家唔知係咪酒精上腦,不勝酒力,個人行唔到直綫,大叫話「我要去飲酒!」

我即刻禁住Mk妹個口,細細聲話:「殊!細聲啲啦八婆!一陣班Mk仔又跑返嚟搵我地嫁啦!」

之後我就截的士返屋企,當然佢都係架的士度大叫「我要飲酒啊!死撚開!」

的士大佬都忍唔住叫我「睇好你女朋友啦哥仔!」

我都未答的士司機,Mk妹就話:「我唔撚會同毒撚拍拖囉先生!」

「而家後生啲情侶真係唔老實,個哥仔見女朋友飲酒飲到咁都出嚟接佢返屋企,算係咁啦!一人少句唔好嘈交!」睇嚟個的士司機重誤會緊我同Mk妹係情侶

到左我屋企樓下,我就繼續拖Mk妹上樓,安置左Mk妹係梳化,我入去倒左杯暖水比Mk妹

「飲左佢啦柒頭!」放係枱度,Mk妹無飲,突然好認真咁望住我,「點解你要成日幫我?」

「屌!唔通...」唔通我由得你比人打死咩?當我正想咁講,Mk妹就截停左我

「我地而家好熟咩?識左好耐咩?點解你要係咁幫我?你唔驚比人打咩?」

我一時間答唔到點解要幫Mk妹,系統要我幫?但有時我自己都忍唔住去幫佢,唔想睇到佢受傷,唔想睇到佢成日逞強,扮無野,其實明明個心傷痕累累

突然Mk妹向我靠近,近到鼻尖對鼻尖,淡淡既酒氣撲面而來,迷離又充滿水汽既雙眸,兩隻手搭左係我肩頭度,「唔通...你鐘意我?」

我答都未答,Mk妹突然低頭錫左落嚟,我當時呆左,但呢一個只不過係漫漫長夜既開首。
夜晚出甜!快啲留名正皮推推推
留名睇甜
快出
如何才能確定一個人的存在?用我的所有包裡著你,親吻過你每一吋肌膚,佔據你身體所有的地方,包括你的心房,用我對你的愛將我

Mk妹錫左落嚟,柔綿綿既紅唇緊貼我既雙唇,淡淡既酒氣迎面而來,當中夾雜著淡淡既橘子香味,係Mk妹平時用既洗頭水香味

本身搭係我肩頭既手變左攬住我,重要攬到實一實,雖然係微波,但咁樣先好似心連心咁緊貼係一齊,距離更近,其實都有B cup

本身坐係我既隔離,變左跪係我大脾之間,嘴唇同嘴唇緊貼左好耐,搞到我旗都扯埋,但都無更進一步,因為我青頭仔都唔太知下一步點做

我即刻吹雞叫系統「喂!系統!點算啊!下一步點做好啊!」

[使用「提示」可以得到「性愛基礎知識」]

我心中暗忖「使用「提示」!」突然間有一啲原來唔屬於我既知識入左腦

[玩家獲得「基礎接吻技巧」、「傳教士式」和「狗仔式」,祝閣下旅途愉快!]

之後我同Mk妹就唔再係嘴唇貼嘴唇,我啓唇迎上,舔舐啃咬著紅唇,好好啜,軟綿綿好似綿花糖

我慢慢再開始加深接吻,伸出我既舌頭向更深處探索,舔過佢口中既每一個角落,我地之間交換既口口沿Mk妹既嘴邊流下,mk妹比又麻又癢既感覺折磨著,忍唔住發出陣陣嬌喘聲

當我鬆開既時候,我地Mk妹既嘴之間拉開左一條充滿色情味既白絲,成個場景只係得返Mk妹微微既喘氣聲,「好舒服啊你錫到我...」當一個人飲完酒講野都係比較毫無保留原來係真

出住啲先
我覺得單單係濕吻已經滿足唔到我強烈既慾望,粗魯啲講句,我望到Mk妹而家呢個充滿情慾既樣都想屌佢

因為親吻過後微微紅腫既雙唇,令我充滿成功感,雙頰緋紅,迷離而又充滿水汽既眼眸,當中夾雜一絲對情慾既渴求,希望有人滿足佢又唔知點做

作為男人既我握緊呢個主動權,親吻舔過佢既耳畔,耳廓至到耳窩,慢慢由淺入深,相信酥麻既感覺已經由耳蔓延至全身,由耳垂再向下至玉頸,親吻佢白滑既香肩,留下無數既齒印同吻印,我如對待寶物地珍重,輕輕舔舐啃咬,Mk妹都輕咬雙唇忍住唔叫,只有微微既嬌喘聲,我再慢慢退下黑色低胸背心

睇到Mk妹既黑色波點bra,cute得嚟又帶啲小性感,係前面就可以解開既Bra,我即刻解開個扣,露出兩隻雪白既玉兔,我雙手岩岩好可以緊握所有,手感十足軟Q彈,我輕輕咁握住再輕揉,胸前既紅櫻令我忍唔住張口將佢含住品嚐,我既舌頭跟隨其曲線打圈,帶給Mk妹頂峰既快感,終於忍唔住呻吟出聲

睇嚟佢呢個位好敏感,玩弄過後再向下行,佢著住條黑色短褲,望住條一直都想瘋狂玩既白滑長腿,身為一個腿膠,我忍不住要好好地玩玩了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞