[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
我先舉起佢既一邊既小腿,如初次見到佢時渴望地啃咬滑嫩既腿肌,一口一口沿住Mk妹完美既曲線啃咬而上,一路留下亮晶晶既口水,數不清既吻痕同牙印

Mk妹坐係梳化,我就係佢雙腿中間跪喺地下,我即刻除左佢條短褲同埋一套既黑色波點底褲,見到腿心處既粉色小溝,好彩唔係黑鮑同肺片,係未比人開發過既寶藏

佢有啲怕羞,夾埋左雙腿唔比我睇,塊面紅曬咁同我講「屌你咪係咁望住我個度啦...」

「都行到呢步,睇下又有咩所謂。」我分開左Mk妹既玉腿為左睇得更清楚,可能因為羞恥嘅感覺帶比mk妹快感,只見敏感既花心不斷吐水,大腿側邊都沾滿水跡,沿下流到梳化都有啲水跡「重未插入去就咁,插左入去重得了...」

我慢慢咁插入第一隻手指探下路,Mk妹輕咬手指,想叫得細聲啲
有人睇再出
睇緊
有人睇再出

屌呀加速呀
呢啲位先位
呢個位停
加速
出啦。叼你咩
屌呢到停
好意思停嘅
12點前出曬比大家 又想出住啲比大家頂癮
樓豬你真係想子孫根不保
我慢慢咁插入第一隻手指探下路,Mk妹輕咬手指,想叫得細聲啲

但係係我面前只不係小把戲,徒勞無功!就著這份潤滑,我既手指輕易便滑進通道,享受被包裡既快感

下身既一張嘴不斷吸吮我既手指。我開始用一隻手指慢慢抽動,希望Mk妹快啲適應

之後入第二隻手指都重係好緊,都唔知一陣夠唔夠位入,我問Mk妹「痛唔痛啊?」

「啊...有啲痛啊...細力啲啦...」Mk妹忍唔住大叫一聲,上下香汗淋漓,雙眸剪水,身上都泛起不正常的酡紅色

反而令我強烈既佔有慾起,忍唔住好好欺負佢,兩隻手指抽插既速度有增無減,Mk妹既下身都慢慢適應,速度同時都不斷加快,加深

抽出,入,抽出,入

呻吟聲都不斷增大,宛如羊脂既白滑長腿都越張越大,更開始配合我既動作,蠻腰微微弓起,希望我可以插得更入

睇嚟係時候啦!我手指抽出,Mk妹突然覺得一陣空虛既感覺,不禁抬頭用一個疑惑既眼神望住我,但好快我就解答左佢
出甜既同時想同大家講 其實個故就完 打算呢個Post完左佢
我胯間既灼熱抵住Mk妹既私處,輕輕頂弄撞擊,互相磨擦,兩人黏膩既液體互相混合,「快啲...入嚟啦...但細力啲,慢慢入嚟...」

我見差唔多時候,足夠潤滑讓我輕鬆進入,我對住洞口微微一頂,Mk妹既溫熱包裡住我既頭,個種感覺好暖,好舒服,不過已經令Mk妹覺得痛

「好痛啊...出返去啊...」玉手輕輕推開我既胸膛,但對我嚟講只不過係隔靴搔癢一般微不足道,但下身變得更緊,好似希望推返我出去

身為男人真係呢個時候停唔到,我勇敢向前,絕無退路,大力一頂,直入深處,感覺到下身被溫熱包裡既感覺,同打J同用飛機杯係比唔上

Mk妹都忍唔住痛到大叫左聲,淚水係眼眶中打滾,第一次既處子血沾滿我整個下身,同黏稠既透明液體混合,我都忍唔住停低休息,因為Mk妹夾得我太緊

我地兩方都微微喘氣,「好痛啊...我唔玩啦...」而家先想收手?太遲了,女人係人安慰下

我就用低沉沙啞既嗓音同Mk妹講,再用手輕輕打下佢patpat,「放鬆啲啦...一陣間我就會令你舒服起嚟...」

我低頭吻住Mk妹既紅唇,將自己既舌頭喂入佢既口中搞動、輕吮,溫柔地對待佢,雙手同Mk妹十指緊扣,我見Mk妹開始放鬆,我身下抽插既動作就開始

斷斷續續疲累不堪的呼吸聲此起彼伏急速呼吸,呻吟聲一浪蓋過一浪,Mk妹用佢條白滑長腿攬住係自己身上狂猛律動既我既腰身,我舔舐著乳暈打圈,間中用牙齒嚙咬乳頭,Mk妹感受一陣又一陣前所未有酥麻既感覺一波又一波

我用九淺一深既力度去抽插佢既下身,將愛液都搗成白沫

時快時慢既速度都令Mk妹更加難耐,完全被撐開既小洞升起一陣難耐既搔癢,要更快更深才可以撫慰,「再快啲...死...毒...撚...」

抽插既速度變得更快,除了我同Mk妹既喘氣聲同呻吟聲加劇,重有肉體與肉體之間啪啪的撞擊聲也增大
突然我將我既肉棒抽出,將Mk妹既背面對住我,佢手撐係梳化,腳跪係梳化,無錯跟住落嚟係狗仔式時間

我再次進入Mk妹既體內,狗仔式帶比我前所未有既征服感,好似大將軍騎馬一樣威風凜凜,望到Mk妹光滑既美背,忍唔住舔過背部所有既肌膚

可能轉左體位,狗仔式更加令我既肉棒頂住Mk妹既敏感點,令Mk妹覺得更爽,呻吟聲更大,更加配合我,甚至自己扭腰,係我身下來回8字咁扭,「哈嗯哈啊!」

當然我都更加爽,更加大力頂入去,黏膩既水沾滿我同mk妹既下身

慢慢我地雙方都就到達高潮,喘息聲也更大,「啊!」Mk妹最後一聲既嬌喘聲,不斷收縮身下痙攣著達到高潮

我身下都同噴出白濁黏稠灼熱的精液於mk妹既背上,黏膩既水都沿mk妹下身流在梳化上,整個房間都充斥我同mk妹糜爛色情既氣味

我用茶几上面嘅紙巾輕輕抹一抹佢背上嘅精液,經過一場大戰疲倦既我同佢都雙雙倒下,我攬住佢訓係梳化,見到佢身上無數既吻痕、齒印,無數個我留下既痕跡,我就好有滿足感

訓著前Mk妹問我:「你鐘唔鐘意我?」其實我到而家都唔太清楚自己對mk妹咩感情,同女神一齊又放唔低mk妹...我諗我都鐘意mk妹,畢竟我都係一個傳統既男人,性同愛係密不可分,所以我答佢:「我鐘意你。」輕吻緋紅既耳畔,呢個角度睇唔到mk妹既樣,我諗佢唔出聲係怕羞,突然間佢轉過嚟攬住我,個頭埋左係我既胸膛前,溫熱既呼吸噴係我嘅胸膛

好快濃濃既睡意襲向我們,我同mk妹就咁攬住瞓着咗
終於寫撚完 第一次寫 有咩改善地方 寫成點
個頭先話同grace 一齊 呢家又食mk妹
Sad end 味濃
個甜好撚正 強烈要求寫埋女神嘅甜戲份,否則劊子手將會為樓豬準備,加埋負皮
快出啦叼
樓主作文5**
樓主作文5**

現實中我都係小薯仔一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞