[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
到底Mark想做乜撚野 下回分解 btw越寫越亂 屌那星
哎屌 自己push下 得三個正皮好自卑
皮已正 寫好個故佢
皮已正 寫好個故佢

收到
留名
今日夜晚先post文 btw大家頂唔頂得順重口味 想寫肥婆番外同埋出多啲重口味 搞基亂倫頂得順嗎 如果大家無異議 我就照自己心意出
唉 其實有啲灰心 可能係我太心急 貪心 得4個正皮 真係頹頹地 我都知新手上路要耐性 其實我有諗過係咪因為我個標題唔夠gimmick 個名真係柒柒地 想自推 又驚阻到人追文 點都好希望大家正皮推下留名 得閒幫推下 叫多啲人入黎追 多人睇自然高汁啲 因為有心機寫 為此夠30正皮個日先出肥婆番外 雖然我都知我無任性既本錢 其實我寧願你地屌下我 好過無人理我 屌我啦 屌我啦 總之叫多啲人入黎睇 幫推 求下大佬們
有重口立即走場
有重口立即走場

咁肥婆番外呢 如果唔想睇我都唔出啦
同埋我真係十分需要大家既意見 新手既我好似一隻無頭蒼蠅咁周圍飛 唔知點做好 寫文都未有方向 大家講啲想睇既野 等我有方向寫
有重口立即走場

咁肥婆番外呢 如果唔想睇我都唔出啦

肥婆番外就冇咩所謂 隨你啦
第七章—毒撚覺醒

「我有話過我比你走咩...?」突然Mark捉住左我隻手

當時既我不知所措,心諗做乜撚野啊又

Mark推我埋牆,然後揪住我件恤衫,一隻腳踩住幅牆,唔比我走,再頭重要越黎越近,但到左適當既位置就停左,近到鼻尖對鼻尖

成個場景睇落好似好bl,一開始都以為男神想基鳩我 重諗開曬啲對白點拒絕男神對我既愛同表白

但新手真係新手,而家諗返起,真係覺得自己好撚天真

「毒撚,你唔係以為你可以同我鬥啊...揀對手之前,都諗下自己咩料先啦...同我鬥?你重未夠班啊...呢個世界既主角係我!我先係主角!牙儀同Grace都注定係我,你咁撚廢,你呢啲人生失敗組就返屋企收收皮先啦...」

佢突然重又企返好,幫我整理啱啱揪扯亂左既恤衫

「總之你好自為之啦...陳同學,再見!」

佢笑左一笑,旁人見到以為佢走前既笑係好意,但我先知佢既笑係嘲笑恥笑緊我

你服唔服氣啊陳家明!你地話你好撚廢啊!人地話你人生失敗組啊!我問你服唔撚服啊!

前世比人話左咁撚多次,今次有轉機比你黎多次重要忍?忍忍忍忍,忍撚到幾時?係咪又要好似之前咁忍撚到咩都無曬先安樂!

我低下頭,我咬緊我蒼白既唇,無可否認男神啱啱既說話講中左我心頭既刺

心痛如麻早已爬滿全身,我緊握拳頭,指節發白,指甲早已刺入掌心,卻不及內心既痛

我恨我自己既懦弱,我恨自己唔作出改變,如我當初踏出第一步,係咪就會有啲唔同?

係咪Rebeca就唔會離開我...呢個又係另一個故事

毒撚認真上黎都唔係人咁品,我抬起頭,講左一句

「哼...睇下邊個笑到最後...」

唔發威真係當我班病貓!衰仔包!

[完成成就「男神的挑撥」,得到名譽「大膽的毒撚」]

乜撚野大膽的毒撚啊...

[解發隱藏任務「男神的邀戰」,玩家須與男神能力值大比拼,會跟據比拼評價獲得奬勵,失敗無需懲罰]

[能力值功能開啟,玩家獲得技能“偵查”,可用於探查對方數據]

我開啟左能力值個表

[玩家:毒撚(屌你老味,而家直情直接用毒撚叫我

智力:60(都有啲腦

運動:5(由出世到而家無做過運動

魅力:10(個人成陣毒氣

感性:70(毒撚都係一個感性既動物]

[男神Mark

智力:70(幾醒目

運動:85(天生運動高手

魅力:90(一陣仙氣

感性:50(正正常常]

唔睇都好啲,睇左真係灰左

點撚樣夠做啊!你玩埋我嗰佢!

但呢場比試唔會因我而停止,人總要向前看向前走

哎!唔撚驚
乖巧既我又出左文 得閒又打下 屌 正皮留名推鳩我啦 想上熱門 大家可唔可以滿足下我 我咁勤力 想要獎勵 幫推
幫你推多下
肥婆
留名
一鍵留名
晏就出左一次 夜晚又出下文先 我真係好勤力 可唔可以正皮留名表揚我?
啱啱睇返自己啲文 有啲位打錯左 牙儀其實同陳嘉榮唔同班但同級 而Rebecca係邊個遲啲會解謎 重見到自己打錯左一次男豬個名 打左陳家明 我會改善手殘問題
第七章—毒撚度計

男神走左之後,得返我自己一個係度

睇完個能力值表,我對我自己要重新評估下,我有咩本錢同Mark隻揪

正當我灰撚左既時候,系統又出聲

[毒撚,你唔洗咁快灰心,
雖然你運動同魅力都可以收收皮先,但係你可以由智力同感性方面入手,專攻呢兩樣同男神抗行下,男神雖然樣樣佳,但都並非精通,只要你能夠精通男神既短處,你已經別樹一幟]

聽完系統咁講,又幾有道理喎衰豬 終於都講返小小有建設性既野

咁睇黎我由今日開始我要係我智力方面下苦功,努力讀書,做學霸,何況學霸個名都好聽過毒撚

至於感性方面係點樣...?

[提升感性方面由玩家發掘]

唉算,搞掂左智力先,反正感性都勁過男神

諗通左自己大概方向跟住要做乜鳩,我突然醒起我有幅地圖

屌!一開始睇地圖咪得囉!閪人! 有時覺得自己真係好撚有腦

係時候返班房,同Mark既戰爭就開始同埋面對Grace...點算?
雖然你運動同魅力都可以收收皮先,但係你可以由智力同感性方面入手,專攻呢兩樣同男神抗行下,男神雖然樣樣佳,但都並非精通,只要你能夠精通男神既短處,你已經別樹一幟]

聽完系統咁講,又幾有道理喎衰豬 終於都講返小小有建設性既野

咁睇黎我由今日開始我要係我智力方面下苦功,努力讀書,做學霸,何況學霸個名都好聽過毒撚

至於感性方面係點樣...?

[提升感性方面由玩家發掘]

唉算,搞掂左智力先,反正感性都勁過男神

諗通左自己大概方向跟住要做乜鳩,都係時候返班房,但5A班點去...早知啱啱跟Mark後面返

我突然醒起我有幅地圖

屌!一開始睇地圖咪得囉!閪人! 有時覺得自己真係好撚有腦

係時候返班房,同Mark既戰爭就開始同埋面對Grace...點算?
訓前push一push精神爽利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞