[重開][穿越,小甜]誤闖戀愛養成遊戲

760 回覆
135 Like 16 Dislike
肥婆番外—bad ending我同肥婆結婚了(一)

故事最後點...哈...我同肥婆結撚左婚囉!

故事最後雖然我成功轉化mk妹,由mk妹退化返做正常人,但都無辦法轉變佢對男神既心

佢對男神依然傾心不已,縱然男神同女神結左婚

佢話只要男神一日未死,佢一日都有機會

佢話為左男神甘願做雞,做肉便器,死都得,為男神而生存都得

講到未都鐘意到痴痴地線,咁算唔算正常人?

我同佢咩關係?朋友囉... 間中出嚟食個飯,都係傾下男神既野

我同女神咩關係?同學...如果佢記得我咪係囉,不過佢點會唔記得我,因為我同左apple結婚,邊個會唔記得我?

因為任務未完全成功又未完全失敗,我留左係度

跟住故事發展,最後迫不得已同肥婆嚟左一場政治婚姻

肥婆同我結婚,佢好開心,但我....只能苦笑

睇住女神同男神結婚,幸福咁生活落去,睇住佢比男神搞,搞到大埋肚,男神同女神一齊的確天公作美

但我笑唔撚出,睇住最愛既人同第二個男人結婚大肚...

我真係笑唔出

重記得佢地結婚個日,女神掟花球,竟然比肥婆接到

當時啲人都起哄話「陳嘉榮!apple!陳嘉榮!apple!」

我心諗救撚命,你放撚過我啦!

點知條肥婆竟然講啲嚇到我鳩縮既說話

「其實...我同陳嘉榮都就結婚,我地雙方屋企人都同意左...」

咁我呢?無人問我意見?我都唔撚同意!

「wow!咁預祝你地啦!到時記得請我地飲!」

飲?飲你老母閪!成班仆街荒死唔係嚟笑鳩我同肥婆結婚!此刻既我臉色如土

抬頭見到男神既恥笑,諗起當初個句「呢個世界既主角係我!我先係主角!牙儀同Grace都注定係我,你咁撚廢,你呢啲人生失敗組就返屋企收收皮先啦...」

無錯,我真係要收收皮,今次

再望下女神,雖然佢笑住同apple講

「祝你同陳嘉榮幸福!」

我都分唔清佢笑鳩我定真心祝福

我都唔想望佢地,行左出去打比屋企人問同肥婆聯婚咩玩法

「啊仔,今鋪真係靠你啦...今次無錢周轉,如果你唔聯婚,我地間公司就要破產啦...當我求下你...」

你求我,我求邊個放過我?

命運係咁定,走唔甩

白駒過隙,轉眼間到左我同肥婆結婚個日

巴打你做乜撚
咁快出留出番外,出多幾篇好過啦

故事最後雖然我成功轉化mk妹,由mk妹退化返做正常人,但都無辦法轉變佢對男神既心

我同佢咩關係?朋友囉... 間中出嚟食個飯,都係傾下男神既野

我同女神咩關係?同學...如果佢記得我咪係囉,不過佢點會唔記得我,因為我同左apple結婚,邊個會唔記得我?

睇住女神同男神結婚,幸福咁生活落去,睇住佢比男神搞,搞到大埋肚,男神同女神一齊的確天公作美

我真係笑唔出

當時啲人都起哄話「陳嘉榮!apple!陳嘉榮!apple!」

「其實...我同陳嘉榮都就結婚,我地雙方屋企人都同意左...」

飲?飲你老母閪!成班仆街荒死唔係嚟笑鳩我同肥婆結婚!此刻既我臉色如土

抬頭見到男神既恥笑,諗起當初個句「呢個世界既主角係我!我先係主角!牙儀同Grace都注定係我,你咁撚廢,你呢啲人生失敗組就返屋企收收皮先啦...」

「祝你同陳嘉榮幸福!」

「啊仔,今鋪真係靠你啦...今次無錢周轉,如果你唔聯婚,我地間公司就要破產啦...當我求下你...」

命運係咁定,走唔甩

巴打你做乜撚
咁快出留出番外,出多幾篇好過啦

因為夠三十正皮啦嘛 說好了的肥婆番外 打算一排出一次 放心唔會阻到出文進度
十六章—mk妹既秘密(一)

突然mk妹一句就話劃破左寧靜

「其實...點解你一次又一次咁幫我?」

因為系統一次又一次咁玩鳩我,要毒撚大戰mk囉

「咁唔通我睇住你比人打咩!?」但最後我都係懶係正義撚咁講

「哼...我...我先唔洗你救...」mk妹個頭擰埋一面

其實諗返起第一次救mk妹,睇埋今次mk妹既戰鬥力,我覺得上一次佢完全可以自己甩身,完全夠做

所以第一次我係衝出嚟柒,係搞事

但mk妹無屌我,無怪我

「...其實....其實...你一次又一次咁幫我,我...真係好開心,因為不嬲都無咩人理我」

「你唔係有班mk friend 嫁咩?幫派嚟嫁嘛!」我暗暗恥笑mk

「屌你咪笑...其實佢地都係貪我打交勁先叫我加入,如果真係當我姐妹就唔會我一次又一次比人打都唔嚟幫我...唉...」

Mk妹再講「其實比你見到我打交,我好驚,我好驚你覺得我好恐怖而唔理我,好驚你...唔同我玩...個陣我重以為你見到我打交,覺得我唔正常,唔會再理我...點知...點都好啦...多謝你無因為咁而唔理我,重幫我」

「既然你覺得幫派無當你係姐妹,咁點解重唔退出?」

「因為不嬲無人同我玩,但一開頭得佢地理我,同我玩,叫我加入,我咪加入囉,同埋退出...哎關你撚事咩問咁多!」

既然mk妹唔答,咁我唯有問第二啲

「咁你唔試下同啲普通學生做朋友?」

「大佬啊!你會唔會無啦啦同條mk閪做朋友啊!」

諗起我既最終任務—轉化MK妹

「咁你唔做mk妹咪有朋友囉!」

「堅定流啊...」

「堅料唔係薯條,你而家係陣mk味嚇走人,個個覺得你唔正常,唔同你玩好正常」

「你講得都有道理既...咁我要點做?」

「之後我會幫你嫁啦!放心交比我啦!」

Mk妹用一個懷疑既眼神望住我

「好啦咁我信你啦喎...」

估唔到mk妹咁快比我說服左轉做正常人,任務完成大半?

但而家諗返起個時既我實在太天真,那有咁撚易...

「得嫁啦!得嫁啦!話時話點解你唔想返屋企?」

講到呢度mk妹低下眼眸,嘆左一口氣

「因為...」
番外打算平安夜有肥婆陪大家加答應過大家30正皮出番外 所以先出 今日平安夜放心 會狂出文陪大家 所以孤單既你地正皮我啦 同埋追文
食mk妹
有無人睇啊 多一個正皮就出番外 打好左啦

當然有

我真係笑唔出

「祝你同陳嘉榮幸福!」

命運係咁定,走唔甩

呀屌~

我真係笑唔出

「祝你同陳嘉榮幸福!」

命運係咁定,走唔甩

呀屌~

巴打小小苦楚等於激勵 加油頂埋佢 肥婆番外好快過
食mk妹

? 遲下出mk妹番外
留名
食mk妹

? 遲下出mk妹番外

唔好番外啦
用黎做結局
lm
食mk妹

? 遲下出mk妹番外

唔好番外啦
用黎做結局

我都係咁話

? 遲下出mk妹番外

唔好番外啦
用黎做結局

我都係咁話

既然大家咁睇 咁番外到結局先出
有人睇嗎?平安夜?我就係屋企獨毒 有人睇就出文
出文啦出文啦
唔想睇肥婆,咪再寫
第十七章—mk妹之謎(二)之解唔撚開

「因為...我唔想比我老母見到我又打交,我應承過佢乖乖地返學,唔打交,點知仇家搵上嚟...」mk妹眼眸垂下

「咁做咩mk妹你突然咁聽你阿媽話?」

「我老母知我食煙,知我有時唔返學,蒲都無出聲,但有一次打交傷左比老母發現我同人打交,我老母嬲到喊,佢同我講...哎屌!總之佢叫我以後唔好再打交,佢好擔心」

「吓...個女打交就嬲到喊?」

「咁.......關你撚事咩!問咁多做咩撚!我家事關你撚事!」

哇!屌真係串過馬撚,問下洗撚死!我屌左mk妹七七四十六次,重捉住佢打patpat....係心入面

突然佢又開聲講

「不過都...多謝你關心我...」佢越講越細聲...

mk妹雙頰又慢慢染上緋紅色

Mk妹一時又好撚惡,又好撚串,但一時又幾單純...唉!唔知啊屌!唔識點講!

總之外冷內熱,真傲嬌!

但點解...mk妹成日講啲唔講啲?我百思不解

[提示:由於人物好感值不足,未足已解開人物身世之謎]

我屌! 濕鳩遊戲!垃撚圾!

[玩家再一次出言咒罵本遊戲,將自動取消遊戲資格,自動被抹殺]

Sorry!大佬!

我從來都未玩過咁好玩既game,妙!

毒撚就是能屈能縮
唔想睇肥婆,咪再寫

肥婆既出現係催化劑,令男豬同女女們關係更好,信我
唔想睇肥婆,咪再寫

肥婆既出現係催化劑,令男豬同女女們關係更好,信我

唔好劇透啦
出快啲好過啦
live 推一下
是日一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞